Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Laura, sunt super strumphishorii tai, imi place de Rares ca a aranjat jucariile in ordine descrescatoare (cu vreo 2 exceptii, dar nu se pune ) , cum a stiut el sa le sorteze!!!!

pupam copilasii si mamicile,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

laura,
mersi de adresa. vad ca de la servici nu merge probabil din cauza de proxy. o sa incerc acasa.
nu-mi dau seama exact dar cred ca-ti lipsesc:
baby bach - musical adventure
Baby Wordsworth - First Words - Around the House

si-am mai vazut ca au aparut pe dvd (dar pe net n-am gasit):
baby's favorite places - first words around town
baby einstein - meet the orchestra - first instruments
baby's first moves

daca vrei eu o sa pun muzica de la baby einstein si niste cutiute muzicale si cleopatra stratan. poate imi fac timp in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Emanuela cutiutele muzica, cleopatra stratan si muzica de la Beby einstein le am si eu, deci la pot pune eu. Mai am niste povesti pt copii spuse de actori, in format mp3, le pun si pe alea, poate le vrea cineva. Acum sunt eu intrata cu userul respectiv, ca mai am de uploadat 2 filmulete. Cred ca nu pot intra doi deodata pe acelasi cont. Posibil de asta sa nu fi putut tu intra acum.

Irina acum am observat ca le-a aranjat asa, ca mi-ai zis tu, mama denaturata ce sunt. Recunosc ca l-am mai ajutat eu la cateva, ca nu reusea sa le faca sa stea cum vroia el, dar ordinea el a stabilit-o. Am vazut ca si cand face turnuri din cuburi de cele mai multe ori le face dintr-o singura culoare.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Laura, ai baiat inteligent, ce mai.... Eu ii tot arat Ioanei cum sa faca turnulete, dar ea.... mi le darama.... nu are rabdare, chiar se enerveaza ca nu stau asa stramb cum le pune ea... De vorbit.... nu zice mai nimic... Acum ca a plecat ta-su il vede in poze si-l striga: tata... pa-pa....Adica tata a plecat.... of, of!!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Cica se pot loga mai multe persoane odata cu userul ala, deci nu e asta o problema.
Irina, si Bianca darama tot!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ema se pare ca a avut nimic mandrul Mihnea decat s-a purificat si el putin pe dinauntru. Cta priveste dna Columbeanu probabil nu o sti ca oja d epunghii etse un bun mediu ptr microbi. Dar avand in vedere ca la cei 19 anisori(cam batrana domana) nu s etrezeste noapte la copil ma indoiesc ca face ea f multe la copil ca doar are bona neonatolog . vorba ta cand imi aduc aminte ca ma spalam de fiecare data cand atingeam copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Irina, vad ca suntem in aceeasi barca . Parca l-ai descris pe Teo. Las' ca vorbesc si ai nostri cat mai curand.

Laura, saru'mana pentru ftp. Pun si eu un fisier, din pacate in spaniola: Aprende a comer. E interesant, chiar daca e in spaniola.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laura zi si mie te rog cum intru ca vreau si eu baby einstein si cleopatra stratan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Laura zi si mie te rog cum intru ca vreau si eu baby einstein si cleopatra stratan

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Ti-am trimis PM. Daca nu stii cum sa te conectezi, intreaba-ma si iti explic imediat.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Albinuzza, am vazut fata, frumusica foc si mititica tare( mi se pare mie acum...)si m-am distrat ca vad ca si seria a doua de bebei la mamicile din grupul asta tot reusiti ies spor la treaba cui mai pofteste.

MonaI, ma bucur ca sotul tau se reface bine, pe mine m-ai simtit la fix( ca de obicei),sunt in super forta, in ciuda celor minus 30 de grade de afara, mai ales pt faptul ca nu am timp nici sa respir, am 7 proiecte cu care merg in paralel, ma lupt sa le duc la bun sfirsit si sa am timp si de Mitzulina care ma rapune cu farmecul din dotare. pupici pt Sariciul frumos.

Ioana, pupici si voua, nu am mai avut timp de povestit si imi lipseste...

Lia, bine ai revenit, m-am gindit la voi.

Laura, cred ca am spus-o de sute de ori, strumfii tai sunt mortali, imi sunt dragi de nu gasesc cuvinte sa-i laud. si mi se pare ca faci treaba tare buna cu cresterea lor, toata stima.

Monicutz, frumos nume ati ales pt printesa voastra, sanatate si multe bucurii. sa va traiasca!

Andreea, Dede,Cati felicitari pt examene!

sanatate tuturor si numai bine,
M

Mergi la inceput