Inimioare de iulie-august 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
hristina spune:

Hai Albinuta! 

Pupam Ilinca Maria, sa vina sanatoasa si usoara ca un fulg!
Kasi si Victoria
Albinutzza spune:
Fetele sunt inca acasa, nu stiu ce sa cred. Aseara n-a mai iesit nemek din dop. Nici azi noapte nimik, iar acum dim iar au aparut firicele gelatinoase...deci...eu zic ca treb sa astept, ca altceva
Dureri nu prea am, am avut niste contractii azi noapte, dar neregulate si in continuare o jena la mijloc
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult
38+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Multumesc mult pt incurajari, vad ca asa mai trezim la viata forumu'...

Albinutzza
& Luca bondarelu'

Am crescut atat de mult
38+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
truli-luli spune:
Hai
!!!!! Asteptam marea veste! Sper ca acum o tii deja pe minunea mica in brate

Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
truli-luli spune:
Am scris cam in acelasi timp
Cuscra ai grija de tine in continuare si sa ne tii la curent cu planurile printesei
fetele viteze si pe Lucutza care e un dulceeeeeeeee (am vazut ultimele poze)
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
Monica-Elena spune:
Daca e jena la mijloc eu zic ca vine fata dar te mai tine putin pe ace
. Ai vorbit cu dr, ce zice?
Albinutzza spune:
Monica inca nu am vb, mai astepts a vad ce se intampla, acum vad ca iar e hartia curata...nu stiu ce sa mai cred
Albinutzza
& Luca bondarelu'

Am crescut atat de mult
38+ Barza aduce o
anis spune:
Hai Albinutzzzza...da-i drumul la nascut!! Tu nu simti ac nasti?![]()
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cin spune:
Buna fetele...
am intrat s-o incurajez si eu pe Albinutza... tinem pumnii sa ai o nastere usoara. cum mai esti? ceva noutati? nasti luna asta? ![]()
Anis, cum a fost la eco?
eu am culcat copilul si acum savurez o cafea...in liniste (cat e de bine...
Vlad a fost putin racit, doar 2 zile cu putina febra, acum suntem la stadiul de muci...iar eu am racit o data cu el, si de cateva zile tot am febra si mor de durere si usturimi in gat. trece...
irinabungau spune:
Salutare gagici,
Auleu , cat pe ce sa nasca Albinutza cand eu nu eram pe faza!!!!!! Oricum, Albinutzo, Maria este deja pe tzeava, n-are cum sa mai intarzie, asa ca incepem galeria!!!!!

Nastere usoara, tinem pumnii!!!!!!!
Acusor, Ioanei a 2-a zi i-au si disparut bubitzele, de aceea sunt in ceatza complet!!!! Era sambata cand i-au aparut bubitzele, iar madam doctora ma trimitea la contagioase
. Oricum nici moarta nu m-as fi dus acolo cu copilul, avand in vedere ca nu mai avea febra, era cat se poate de vioaie...
Laura, Ioana, am vazut pozele cu copilasii vostri, sunt superbi!!!!
Albinutzo, am vazut si pozele voastre, Luca este un frumos, iar tu pari foarte fericita in pozele acelea!!!!
Va pupam,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze