Inimioare de iulie-august 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
valcampan spune:
Hai Marie caci esti asteptata cu drag de parintii tai si de fratiorul Luca !NASTERE USOARA ALBINUTZA !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Yasmari spune:
Salutare fetele mele, eu tot in asteptari, tot cu copchilu agatat de mine, ce sa facem, am racnit de-am ragusit la ea de dimineata dar m-am resemnat, s-o mai dez-atasa ea pin la gradinita.
Albinutza, si eu flutur pampoanele, nastere usoara!
Am intrat special cu gindul la Anis si laviitoarele mamici de bebelusi, please, va rog, pierdeti 5 min si cititi aici, nu ma dau batuta vreau sa va conving cat de folositor e obiectul!!!!!!!!!!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475&whichpage=1
emaaimee spune:
nastere usoara.
am vazut poze cu copilasi frumosi
Oani avea pe 24 ian-11.140gr si 85cm.e maraita si a avut un pic de febra.i-am facut hemograma si exudat.sper sa iasa bine.
Anis, cu rabdare vor trece ranile.acum cand suge des e f greu.cum ti-am mai scris:aerisesteti sanul/ii cat de des poti.despre kk nu am avut probleme.succes.
Simona,unde esti.sper sa fii ok.
noi sper sa fim bine pana pe 7 cand trebuie sa plecam.
va pup
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
irinabungau spune:
Yasmari, super ideea, pacat ca nu se gaseste asa ceva prin magazine!!! Sunt super comode si sper ca la bb2 sa pot achizitiona si eu asa ceva!!!!!
Anis, eu am avut rani cu Ioana aproape 2 luni la sanul stang, am dat cu garmastan de-am consumat 2 tuburi si n-a avut nici un rezultat. Ca atare am stat cu sanul in vant, l-am spalat DOAR cu apa si sapun si in 3 zile n-am mai avut nimic. DECI: APA SI SAPUN, sapunul usuca!!! Pupici si sper sa scapi de rani!!!
Emaimee, sper sa iasa bine analizele, va tinem pumnii sa fiti bine!!!
Va pupam,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Yasmari spune:
Hai ca ma apuca chef de scris nu doar de citit, e un soare dulceag afara, iti inspira buna dispozitie, la care se adauga faptul ca mindra isi face somnul de frumusete, deci iata-ma la apel.
Anca, mai e putin si te am aproape
, a recuperat bine Oani la greutate, apropo cum mai maninca? Yasmin a avut o per mai bunicica, nu la diversificare de hrana ca tot saracacios maninca dar o facea cu pofta, acum iar a bagat tare pe lapte, nici de ala nu cred ca mai e asa mult.Fireste c-am trecut si noi printr-o raceala, nelipsitii muci pin' la genunchi, nopti foite si treziri cu nemiluita, ca si-n Romania cam toti copii au comis-o.
Pe 7 taman avem programare la vaccin, nu stiu de e vreun echivalent romanesc, e pt pneumonie si blood poisoning, cica adus din USA, doar pt cei pina la 2 ani, mai trebuie sa culeg niste info.
Anis sint impresionata de taria ta, am citit eu bine ca te scapi pe tine de durere
, metaforic vorbind? Nu-i de ras da' ziceam sa nu par vulgara.Doamne ajuta sa treaca repede!
Yasmin ma toaca marunt, e zvapaiata, dulce, rupe si poceste toate cuvintele, e ghidusa foc, are un zimbet de topeste pietrele, inventeaza niste chestii de pocnesc de ras...toate astea cu o singura conditie: sa fie insotita, admirata, dragalita. Creadeam ca numai de mine, m-am inselat din fericire: e dispusa s-o faca in prezenta oricui, cum imi intra cineva in casa, in 5 min il ia de mina si-i boscorodeste cite ceva.
In concluzie, eu ar trebui sa fiu mereu inconjurata de oameni, sa ne plimbam mereu, sa ajungem in locuri noi, sa facem chestii interesante....ceea ce ma depaseste cu totul. Azi am explodat de-a dreptul, am ridicat-o de subtiori si i-am racnit citeva ochind-o crunt, c-o dorinta imperioasa de-ai carpi citeva, spume faceam de nervi, sa nu credeti ca s-a speriat, ma cunoaste mult prea bine, a continuat sa caraie putin impresionata pina a vazut ceva si cu cel mai senin glas a inceput sa boscorodeasca.
A, sa nu uit, ieri mi-a sarit putin inima, i-au aparut niste bube urite pe picior, mari, rosii cu punct alb in mijloc, 3 aliniate 5 cm mai jos de regiunea inghinala, vreo 2 pe linga gamba...ce-o fi oare? Nu par s-o manince, dar arata cam nasol....
Eu am pus mina pe-o carte buna, alta dependenta, v-o recomand din toata inima, am ajuns cal a o treime si-am bocit de vreo 4 ori deja, The Kite Runner, scrisa de un tip afgan, prima lui carte....
Nasha Albinutzzei spune:
S-a rupt apa la
, acu' spre dimineata.
M-au sunat la 3 fara ca pleaca la spital
Albinutzza era amotionata, ta'su la fel, asa ca merg sa-i sustin(cica-s mai tare, dar plang aci, cautand tastele, hihihi)

Yuhuuuuuuuuuu
Sa dea' Domnu sa fie o nastere usoara
Voi incerca sa va tin la curent...daca pot!
Daca mai apuc!
gata, fug la spital
acusor spune:
HAI ALBINUTZZAAAAAAAA! TE ASTEPTAM, MARIE!
Nasa, te asteptam cu vesti! Chiar imi spunea Andreea ieri, ca, la Luca, dupa ce a inceput sa piarda din dop, la 2 ore s-a rupt apa. Uite ca si de data asta s-a intamplat aproape la fel.
Ufff, ce emotii am! ![]()
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
acusor spune:
Mamini, saru'mana
pentru raspuns. Cum e pasta 500 ppm cu fluor? Eu folosesc Nenedent. Spre rusinea mea
, nu-l spal in fiecare zi. Mai uit. Da' imi promit ca nu mai uit. Un
mare pentru Veve cea vorbareata!
Anca, sanatate Oanei si sa va intoarceti cu bine in Irlanda!
Voi ce mai dati copiilor sa manance? Noi mancam cam tot aceeasi mancare. Dimineata cand se scoala, pe la 10 un bibe cu lapte, peste o ora fructe, pe la 14-15 supa si piure de legume cu carne, ou sau ficatel, mai rar peste, seara pe la 18.30-19, iaurt cu biscuiti, papanasi fierti, mamaliguta cu branza si smantana (mai rar ca nu prea ii place), orez sau gris cu lapte si la culcare iar lapte. Ma gandesc cu ingrijorare ce o sa faca la cresa cu mancarea. La masa de pranz e mai sclifosit. Mananca vreo 3-4 lingurite de foame si dupa aia tre' sa ne uitam la reclame sa manance tot. La cresa am vazut in meniu, varza a la Cluj. Nu stiu daca varza mananca si copii de 1 an si aia de 3, da' mi se pare aiurea. Cred ca Teo o sa faca foamea
.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Laura25 spune:

HAI ALBINUTZA!!!!HAI MAIIE!!Sa dea Domnul sa fie totul repede si fara probleme! Sanatate multa mamei si printesei.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi