Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nasha Albinutzzei spune:

'Seara
Hop si eu sa-mi sutin finutzele....

Hai Márie, hai sa-ti vedem nasucu' si ochisorii

Nastere usoara, draga mea hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Io-te c-am prins momentul cand naste Albinutzza!!!!!!!!!

Hai Ilinca - Maria mai repede!!!!! Sa vezi ce frumos ii p'acilea!

Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Nu stiu ce sa zic, am vb cu asisteanta si a zis ca e inceputul travaliului, si vb cu dr care zice ca a fortat putin colul sa vada ce se va intampla...deci eu zic ca va fi o noapte alba

Mlt fetele pt galerie

Iote si pe nasha...Sar'na nasha ...sa ti fetele la curent

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 38+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

, nastere usoara!!!
Maria Ilinca, te asteptam sa vi sanatoasa si mancacioasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

[ hai biz]. am avut gura aurita
ca la mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Albinutzza, facem galerie sa vina printesa usor si repede!

Pupici!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Albinuzza, tinem pumnii sa fie usor si bine, cred ca abia o asteptati! am vazut pozele cu voi, sunteti frumosi si pareti fericiti, cred ca si sunteti!

Laura si Ioana, v-am admirat puii la joaca, strumfii sunt dulci foc si boier Andrei are o alura de frumusel-smecherel si vad ca incepe sa semene si cu mama lui .

Andreea(Acusor) pe piele da-l cu crema, cu dintii nu cred ca e nici o problema. daca are lipsa de calciu, da-i. daca nu are, nu-i da. aici fontanela nu se masoara,la fiecare copil se inchide cind e de inchis. daca ii dai lactate suficiente si vit D, de calciu nu ar trebui sa fie probleme. si spala-l pe dinti zilnic cu pasta cu 500ppm de fluor, fiindca aia actioneaza local la astia de lapte si ce inghite din ea, sistemic pe permanenti. si relax mamico, ai un baietel o minunatie.

Anis, sper sa scapati de probleme, sanatate.

Luminita, mutare usoara si sa stapiniti sanatosi noua casa.

eu sunt pe aici, la citeva zile tot intru macar sa citesc ce faceti.
Sofia e bine, azi am facut vaccinul de varicela, in rest ii toaca gurita non stop, e argint viu, face numai traznai si e rasfatata de nu se mai poate.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

cum e?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Hai "Maie", hai repede, cate asteapta Lucutza!
Nastere usoara, Albinutzo, sa mearga totul repede si fara nici o complicatie!

mamini si mie mi s- parut ca Andrei seamana tare mult cu mamica lui. Pupam veveritza alintata si te asteptam mai des.

andre_ea he, he .. bun venit in club! Am si eu parte de crize de nervi (uneori la dublu , cum am patit azi cand le-am inchis calculatorul si le-am taiat-o cu Beby Einstein) cu tipete, trantit de lucruri, intrantit fundul de pamant si capul de ce e mai aproape. Bianca e cea mai crizata de obicei .

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Albinutzzaaaaaa nastere usoara!!! Maie sa nu o superi pe mami, sa vii repede, cuminte si sa fii sanatoasa!!! Mamini, Andreea, Laura multumim frumos. Se pare ca mai seamana si cu mine acum al meu boier. Dar si cu ta-suuuuuuuuuu ohooo dar na, ce conteaza, oricum va pup si multumesc. Pup si eu Veve dragalasa. Andreea sa stii ca si Andrei cuminte cum il credeti si vedeti voi (in lume e cuminte )casa tipa si bate din picioare daca ii ceva din mana cu care nu are voie sa umble aaaaaaaaaaaaaa jaleee!! Sau cand il scoti din apa de baie, ori vrei sa-l schimbi niu niuuuuu niuuuuu si tipaaa!!!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput