Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

la mine am fost vineri la control si noaptea a curs sange iar dimineata la 10.30 a venit pe lume Mihnea. Asa ca stai in stand bay ca eu zic ca vine pana joi. Si mie imi zisese sa nu nasc in week ala ca nu avea voie sa interneze decat cu aprobarea lui Orescu si uite ca dadu si aprobarea oprescu la 6 dimineata si veni si pana la spital mai la pranz sa vada si el minunea de copil si mamica ptr care a fost deranjat asa de dimineata de atatea pers a fost un dragut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mamici voi cand le dati kiwi sa pape le dati cu samburi? Ca sa ma apuc sa ii scot samburii e cam naspa rau. Le fac rau samburii aia de la kiwi? Mihne a a mancat pana acum bagat la storcator deci suc dar acum i-as da fructul in manuta sa il pape el. E bogat in vit c si pe epidemia asta crted ca prinde bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Monica, eu nu curat de samburi. Numai ca nu-i dau in mana ci pasez cu furculita cu mai multe fructe, numai asa mananca.

Am vazut pozele cu strumfii si Andrei. Mai ce copii cuminti si frumosi!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Pe ale noastre nu le-ati vazut?

Monica si eu ma gandeam, ca daca a pus nenea dr mana acolo...cine stie...poate vine

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 38+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ba, eu am vazut pozele! Luca e un dulce, iar tu arati f. bine . Mi se pare burtica mai mare decat era la Luca. Sau ma insel?

Am si eu 2 stresuri cu Teo. Am vazut ca pielea de picioare e mai aspra, dar numai pe partea de jos, pana in genunchi. O fi vreo lipsa de vitamine sau doar de la vremea rece? Exact asa sunt si picioarele mele.
Al doilea stres e cu dintii. Azi, cand l-am schimbat, mi s-au parut incisivii centrali de sus, putin ciobiti. Unul dintre ei mi se pare si fisurat . Mai tot timpul alearga prin pat si da cu gura de grilajul patului. Ma intreb daca nu o fi din cauza mea. Eu cam am lipsa de calciu si cand ne-am externat m-a certat neonatoloaga ca n-am luat calciu si are fontanela mare. Intrebarea e, ce sa fac ca dintii permanentii sa fie ok? Mamini, daca esti p-aici...

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Monica cred ca ai avut gura aurita, cred ca am inceput sa elimin din dop...astept, va tin la curent

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 38+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

, gata? Nasti? Pai atunci s-o punem de galerie:
Hai Ilinica!

Mergi la inceput

Noi la aproape 1 an jumate raportam primele crize de tantrum.
Prima pentru ca l-am luat de la geam (unde ar sta cu orele) ca sa-l culc. Si da-i si urla de parca-l taiam pentru ca nu am vrut sa-l duc din nou la geam. L-a luat intr-un final mama pe sus si cu ochii-n televizor s-a linistit si a adormit.
A doua dupa somn, a luat carutul la plimbare in sufragerie unde il trantea ca era interesant. Am luat carutul si l-am strans. Iar crize, tipete. Eu nu m-am putut abtine sa nu rad. S-a asezat langa usa si a inceput sa se dea cu capul de ea (nu foarte tare, dar facea zgomot). Nu l-am mai bagat in seama si s-a linistit.
Deci intrat intr-o noua etapa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai Albinutzzaaaaaaaa!!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cu constipatia Iarinei e de rau...tipa ,urla si se screme non stop, zi si noapte si nu poate afe kaka.
Am vb cu dr ne programeaza pt eco abdominala.Sunt 10 z de cand face numai ajutata..si mananca numai san.

Eu am in continuare rana pe sanul problema, nu stiu cum sa fac..durere am..ii dau sa suga totusi de fac pipi pe mine sau ma mulg.
Emaaimee, cum ti-au trecut ranile? La mine e exact pe sfarc..adica pe unde curge laptele..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput