Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, imi amintesc ca aveam si eu probleme cu Ioana cand era mica si nu vroia sa faca kk singurica, tot ajutata de supozitor cu glicerina facea, dar am lasat-o vreo 3 zile , de-abea a 3-a zi a facut iar dupa aceea numai la 2 zile facea kk.... Am intrebat-o si eu pe doctoritza mea atunci daca este vreo problema si mi-a spus sa las copilul ca n-are nimic!!! Iarina cat de des face fara supozitor??? Cat despre bona... cam naspa!!!! Nu ai reusit sa gasesti pe nimeni in perioada asta de cand a zis ea ca pleaca??? Oricum, iti tin pumnii sa gasesti o femeie care sa te ajute cat mai repede!!!

Lulu, spor la impachetat si mutat!!! Sa ne povestesti si noua cum este la noua casa!!!

Irda, ce tare a fost faza cu de she???? Este o scumpa curiooasa mica!!!

Laura, sunt niste scumpi strumfii tai, am vazut pozele, ce mai.... sunt doua minuni!!!!

Briana, ma bucur ca tratamentul nou da rezultate , sper sa scapati de bubitze de tot!!!

Giana, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si sa ajungeti cu bine la momentul intalnirii!!!! Eu am avut placenta joasa si am facut tratament cu utrogestan pana cu 2 zile inainte de cezariana. Sper totusi sa nu fie nevoie sa faci tratament!!! Ce fain, si noi vroiam la Ovidiu dar din pacate este muuuuult mai scumpa zona aceea!!!!

Albinutza, deci nu s-a intamplat nimic dupa montarea patutzului.... istoria nu s-a repetat de data asta

Cin, imi pare rau sa aud ca Vlad este racit, sper sa-i treaca cat mai repede!!!!! Pupici multi bolnaviorului!!!

Laura, Ioana bea apa plata toata ziulica!!!!! Doar dimineatza ii dau suc de catina diluat in apa plata si-i place pentru ca este dulce.

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irina, asta mica nu face decat ajutata de vreo 10 z, am lasat-o si 3 zile si tot nimik, si ii puneam eu ori termometru ,ori supozitor.

Cu bona,n-am gasit, da si asta m-a ametit nu mi zis nimik clar.

Nici nu imi imaginez cum am sa fac.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Of, Anis, te cred ca-ti este greu, dar sunt convinsa ca vei gasi tu o alta bona pentru minunile tale mici !!!! Dar cand a facut dupa 3 zile ajutata, cum a fost kk? a fost tare?????

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anis, uite un link. Sper sa te ajute.
http://www.babycenter.com/refcap/baby/babyills/babyconstipation/79.html

Irina, sa sti ca si Teo a avut 3 zile febra si in a 4-a zis i-au aparut bubitele, dar febra n-a mai avut. Nici la el n-au fost bubitele pe tot corpul. Mai mult pe piept, pe spate si pe fata. Doctorita ta, trebuia totusi sa o vada. Dr. pediatru, mi-a zis sa vin sa-i vada bubele. In rubeola se inflameaza niste ganglioni occipitali. La Teo aia erau inflamati. Dr. a zis ca e o boala foarte usoara si trece repede. Dar trebuie sa stam in casa. Maine facem o saptamana de cand suntem "arestati" la domiciliu.

Am vazut si eu in reluare, emisiunea cu copiii. Ala mic n-avea decat un stras lipit. Ti se parea un piercing, dar avea un semn la spranceana de buna purtare. Cred ca nu era maica-sa asa aiurita sa-i puna cercel in spranceana.

Laura,n-am vazut pozele cu voi si Andrei. Unde sunt?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

M-am laudat degeaba,ca nu am apucat sa scriu.
Sambata noi am plecat la Bacau la niste prieteni care au si ei 2 copii: o fata cu 1 an mai mare ca ai mei si un baiat de 7 luni. Ne-am simtit bine, copii s-au jucat, a fost ok. Duminica ne-am intalnit cu Ioana, sotul ei si Andrei la un loc de joaca. Cei mici au fost super incantati. Ai mei nu mai fusesera la un asa loc de joaca, asa ca nu mai stiau cum sa se manifeste, ce sa mai faca. Bianca o tinea intr-o fuga continua de la o jucarie la alta. Andrei e un baietel dulce si cuminte, iar Ioana e o frumoasa . Copii nu prea au interactionat, ca erau prea prinsi fiecare de jocul si jucaria lui.
Pozele sunt in albumul 19 luni mai spre sfarsitul albumului.

Editez, ca acum am vazut ca nu le-am facut publice, scuze!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Simona, mi-e dor de tine!!! Te rog, intra 2 minute si spune-ne cum te mai simti, ce mai face Mario!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Chiar Simona, mai da-ne un semn. Nu stiu de ce, dar ieri m-am tot gandit la tine. Esti bine?

Laura, frumoasa gasca de copii!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna dimineata si muuuulte salutari tuturor!!! Pupici la toti copilasii! si la toate mamicile
Si bun venit pe lume Iarina!!! Sa cresti mare si sanatoasa si sa nu mai aiba mami probleme cu lapticul

Regret ca nu am timp sa stau prea mult cu voi pt ca nu prea am timp, ma mai tin la curent unele mamici dragute de pe aici
Am vrut sa va salut si sa va spun si eu, ca am avut bucuria sa cunoastem, eu si Andrei, strumfii Laurei, simpatici, frumosi si haiosi!!! Si pe mamica lor draguta! A fist din scurt, asa cum zice si Laura copiii nu au prea avut treaba unii cu altii, adica Andrei si strumfii ca deh, ce era acolo pt ei ...masinute, si ditai spatiul de alergat si jucarii care-s mai bune decat acasa Dar una peste alta mi-a facut mare placere sa-i vad live pe scumpeii mici Bianca e o mica printesa gratioasa, Rares un mare dansator si tare cumintel si haios. Sunt dragalasi foc asa doi!

Numai bine la toata lumea!!!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele am fost la control si totul e bine. M-a controlat, colul e moale, e pe teava acolo la iesire, poate veni oricand. A ascultat si cu palnia si e bine. Asteptam...am intrat in linie dreapta. M-a cam durut si mi-a curs si ceva sange. DIn cate stiu eu e normal, nu?! Acum problema e sa nu ma apuce in wkd, ca pleaca dr din Bucresti, ma lasa la alt dr, dar eu pe el il vreau. Eu sper sa ma apuce joia asta, sa-l mai prind pe el, daca nu Luni e de garda si atunci e ok. Asa ca asteptam...

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 38+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am pus poze noi...va invitam in albumul de 1 an si 6 luni

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 38+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput