Inimioare de iulie-august 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura25 spune:
Nu am apucat sa pun inca poze.
Vroiam sa-mi exprim oripilarea ... Am vazut pe Antena1 o emisiune noua, cu copilasi care canta. M-am uitat vreo 3 minute si am trecut mai departe. Dar m-a socat cand am vazut un baietel de 4 ani, Mario (care de altfel a cantat frumos) cu pearcing in spranceana
Ce fel de parinti o fi avand copilul ala? 

Ati vazut vreouna emisiunea? Mi s-a parut mie, sau chiar era gaurit baiatul ala?
Monica eu nu am folosit produsele de care spui, dar stiu pe cineva care distribuie si care mi le-a laudat f. puternic. Cat o fi fost reclama, cat pe bune ...
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Nu am apucat sa pun inca poze.
Vroiam sa-mi exprim oripilarea ... Am vazut pe Antena1 o emisiune noua, cu copilasi care canta. M-am uitat vreo 3 minute si am trecut mai departe. Dar m-a socat cand am vazut un baietel de 4 ani, Mario (care de altfel a cantat frumos) cu pearcing in spranceanaCe fel de parinti o fi avand copilul ala?
Ati vazut vreouna emisiunea? Mi s-a parut mie, sau chiar era gaurit baiatul ala?
Si eu am vazut si la fel de socata
am fost si eu...avea stras, draga asa l-a corectat pe prezentator...oribil oricumAlbinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult
37+ Barza aduce o
MARIA ILINCAThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:
Buna!
Nu am timp acum sa va povestesc cum a fost la intalnirea cu Andrei si Ioana, dar va arat cateva poze:
http://new.photos.yahoo.com/lauragosu/album/576460762386999116
Fug sa fac curat si sa pun ceva mancare la fiert si revin cand dorm copii la pranz. 
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
lulu75 spune:
Am si eu 19 filmulete baby einstein. Cine vrea le trimit pe messenger. ID: lumylorv
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
Am si colectia de cantece baby einstein
Luminita, Gabi si
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
pisicut spune:

Ninge

De sambata seara pe aici ninge si acuma am ajuns acasa de la sanius, cat l-am culcat pe Alex si am venit sa va citesc.
Monica nu am folosit produse de la Forever dar doctorita mea mi-a recomandat pentru Alex Aloe Berry nectar. 1 litru costa in jur de 26 euro, cate o lingurita in fiecare dimineata pentru imunizare. Am sa incep tratamentul inainte sa-l dau la cresa. De asemenea mi-a dat si Beres Drops Plus (15,50RON) picaturi cand am fost racit tot pentru imunizare.
Laura am vazut pozele cu nazdravanii tai. Sunt super dulci si se vede ca se iubesc mult. Nu m-am uitat la emisiunea de pe Antena1 desi si eu am nimerit cand canta Mario, dar imi pare rau sa aud asa ceva. Nu am nimic cu nimeni, dar eu una nu apreciez acest stil de viata nici nu il doresc copilului meu, oricum el va alege ce va face la momentul potrivit.
lulu75 spune:
Maine ne mutam in casa noua. Cred ca o sa fie putin cam greu cu Andrei, dar ne vom descurca.
sa nu nasti pana nu instalez PC-ul, sa iti fac galerie.
Luminita, Gabi si
Album Andrei
pisicut spune:
Irda felicitari Dariei pentru dimensiuni si limbaj. Cred ca-i super dulce cu "de she?". 
Giana felicitari si sunt convinsa ca o sa gasiti un nume pentru "Maria". Sa fie sanatos mancacios si fara colici.
Brianamica ma bucur ca Ana este mai bine cu bubitele. Bafta in continuare sa scapati de ele si tie multa putere si sanatate iti doresc.
Lulu felicitari, sa stapaniti sanatosi casa sa va iubiti mult si sa fiti sanatosi. Sa ne povestesti cum se acomodeaza Andrei cu mutatul.
Simona ne-ai uitat? Sper ca sunteti bine si tu si Mario. Da-ne un semn sa stim ce mai e cu voi.
irinabungau spune:
Salutare mamici, burtici si copilasi cuminti sau.... mai putin cuminti,
Am avut liber 3 zile asa ca revin cu forte proaspete si cu chef de povesti.... sper sa am si cu cine povesti, ca vad ca-i cam liniste pe-aici!!!!
Ioana este bine, dupa 2 zile de febra am constatat 2 noi aparitii in guritza la ea, doua maselutze buclucase ne facusera figura!!! Mai rau este ca a treia zi au aparut niste petisoare rosiatice ( ca la pojarel) pe burtica, pe piept si in zona pubiana, dar a disparut complet febra. A 4-a zi petele rosiatice si-au schimbat culoarea, au palit iar a 5-a zi deja nu mai are nimic..... Nu stiu daca asta a fost pojarel sau nu.... pentru ca petele nu s-au intins pe tot corpul si nici nu au persistat iar febra i-a trecut imediat dupa ce au spart maselutzele gingia..... Cand i-au iesit petele pe burtica imediat am sunat-o pe doctoritza mea (era sambata) sa-i spun de Ioana si femeia.... m-a trimis la contagioase!!!
Avand in vedere ce nenorociri sunt in spitale cu virozele astea, doar nebuna sa fiu sa duc copilul acolo!!!!! Ca atare nu am mers nicaieri, iar Ioanei i-au trecut si brobonelele si febra.... Acum este bine, sper sa nu mai avem probleme!!!!
Va pupam cu drag,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
anis spune:
Off fetele..eu sunt tot cu probleme.
Am inca rana la sanul ala...mastita parca am mai scapat de ea..in fine deocamdata ma chinuii si nu renunt.
Iarina nu face kka singura de 9 zile, doar ajutata.Innebunesc ,dr ei a zis ca daca nu face nici saptamana asta facem o ecografie abdominala.Va maia duceti aminte care ati patit asa ce ati facut?
Si colac peste pupaza, bona m-a anuntat ca pleaca...e de rau..rau..ca nu ma descurc cu 2 copii singura...nici 5 min..Ingrid topaie, eu obosita, sa alaptez nemaivorbind de plimbare nici gand...nu stiu ce o sa fac...
Asa mor pe unii oameni le dai tot ce vor..si te lasa cand ai unghia in gat..
pupici ca sunt f suparata
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."