Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...

Ma pierdeti iar pe drum... de azi dimineatza am inceput sa citesc...sa ma ia dracu daca am priceput ceva mai mult decat ceva amestecat...va rog iertati-ma daca m-ati intrebat ceva si eu nu v-am rapuns...

Monu eu la Bianca patisem asa si ii pusesem atunci lapte de-al meu in ochi...mi s-a parut cea mai epirica metoda posibila si am zis ca-i bunica-mea dusa ...dar a avut efect...sau daca nu ser fiziologic...si stergi usurel dinspre interior spre exterior cu comprese sterile...fara ceai de musetel ca au descoperit astia ca ar amplifica bacteriile locale...

Oana C hai ca nu o fi dracu asa de groaznic...ca poate nu or fi toate ca a mea

Tamar Delia tipa in toate felurile la sor-sa ...numa ca Bianca nu-i asa buna cu ea precum Davi....ca daca ar fi un strop mai indulgenta eheee as boerii...

Olgutza din America asta-i viatza...si trista si frumoasa...face parte din noi...
Eu asta noapte am visat ca-mi cadeau dintii si ma si dureau....pe cine intrebam se uita crucis la mine si-mi spuneau ca-i nasol...
Oare la ce ma pot astepta?!

Nelia am ramas datoare la tine cu canneloni ...azi o concep reteta si pun...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Monu - bine ca ati ajuns acasa si ati reintregit familia! pentru problema cu ochisorul am citit undeva ca-i bun laptele de mama, trebuie picurat direct din san in ochi, de cateva ori pe zi si se vindeca.
Gusta - multa sanatate! din pacate asta e solutia pe termen lung, sa te obisnuiesti cu durerea. vezi ca fizioterapia si gimnastica medicala fac minuni, du-te neaparat ca n-o sa-ti para rau!
Denisa - sanatate si bb curand!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

dragele mele...iar am de citit un capitol si jumatate.Nu tin pasul deloc cu voi.Motivul pt care nu am mai scris este ca am fost in romania o saptamana si suntem franti de oboseala si eu si fii-miu.Alex are diaree acum de 2 zile,e cifut... incerc sa il pun pe picioare, aevm musafiri pt o saptamana...In romania am umblat de la un doctort la altul de la o programare la alta.Am spus ca nu mai fac chestia asta niciodata(sa merg doar pt o saptamana)Mi-am scos si steriletul ca nu se mai putea sa il tzin.Acum trec pe pastile...in fine multa alergatura si oboseala.revin dupa ce va citesc.Nu am apucat decat sa citesc ca Monu a nascut.Ma bucur din suflet ca sunt accasa acum, si totul e bine.revin cu forte noi dupa ce citesc.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Si io's prin zona...da' acum mi's tare revoltata .....cum se poate ca un dragut si finut ca Victor Slav sa umble cu o hmmmm (ma abtin) ca Anda Adam ? Aveam pretentii de la el.....mi se parea special...numai ca acum nu mi se mai pare decat un mare fraier....nu stiu de ce.
Poate va-ntrebati ce m-a apucata sa de-odata cu barfele mondene...pai m-a apucat, ca d-l Victor e chiar acum la noi la firma (si e de vreo 20 de minute, acum se pregateste de plecare), in calitate de boyfriend al susnumitei, care si-a luat o masina de la noi, si-l alearga pe saracu baiat sa-i plateasca ei asigurarile si mai stiu eu ce alte chestii!
Mi-aduc aminte cand a venit sa semneze contractul...ea cu niste ochelari de soare cat casa, pe care nu si i-a scos de la ochi nici macar cat a semnat actele.....iar el asa un dragutz!!

E clar.....sunt geloasa !!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna dimineata la mine!

Clara, Oana C, Laura-multumesc pentru gandurile bune. Eu sunt doar impresionata de situatia cu socra sorei mele pentru ca s-a petrecut totul cu viteza luminii, dar cumnatul meu saracul plange in continuu. Vreau sa aud si vesti buneeeeee!

OanaC-dupa experienta cu parintii tai din toamna cred ca soacra ti se va parea mult mai buna. Dar ce soacra este asta, mai, care nu stie sa gateasca?

Ilinca-sunt atat de draguti amandoi! Iar Adina are niste ochi absolut superbi, parca primul lucru cand o vezi sunt ochii. Dar vreau sa vad o poza si cu tine. Chiar ma gandeam cand eram in Princeton ca daca ar fi sa ne intalnim habar nu am cum arati. Dar as recunoaste copiii .

Laura-eu stiu ca daca visezi ca iti cad dintii si te doare inseamna ca iti moare cineva apropiat. Dar eu visez de foarte multe ori ca imi cad dintii, ce-i drept nu ma doare, si nu-i nimic. Eu nu prea cred in vise si te sfatuiesc si pe tine sa nu crezi.

monu-sper sa intrati cu totii pe un fagas normal si sa incepi sa te bucuri de viata de mamica a doua fetite.

gusta-exact asa mi-au zis si mie aici legat de durerile de spate, ce-i drept ale mele nici nu se compara cu ale tale si eu am 35 de ani (deci mai putin timp de trait cu ele ). Cica poate sa-mi mareasca doza de ibuprofen si cam atat. Eu ma gandesc sa ma duc la un chiropractor, desi in cazul tau probabil ca nu ajuta.

nelia-si eu am picat in admiratie de ce bine vorbeste Agata franceza. Iar Tudora este asa de delicata! Ai facut bine ca nu i-ai spus Agatei ca va fi testata. Este mult mai bine pentru ea sa o ia ca pe o joaca.

In Romania ziceti ca este primavara si la noi este iarna in toata regula. Eu impart masina cu sotul, adica o zi el, una eu, si in zilele cand nu am masina innebunesc, ca nu prea am ce face cu Maya prin zona.

A inceput si fata mea sa se joace singura si efectiv nu-mi vine sa cred. Ce-i drept, are zile si zile, dar ieri aproape ca nu m-a bagat in seama. Nu-mi venea sa cred ca am reusit sa fac tot ce mi-am propus si seara m-am pututu culca si eu devreme fara sa trebuiasca sa trec la recuperari . Dar a devenit o adevarata lupta sa o schimb. NU sta deloc, se agita, se ridica,numai culcata sa o schimb nu sta. Si ea, care in timpul zilei este un copil destul de linistit, seara inainte de culcare o apuca zbenguiala. Alearga dintr-o camera in alta, rade, se agita si apoi abia poate sa adoarma de atata agitatie.

La noi cu olita avem succes numai odata pe zi, seara inainte de culcare si numai cu pipi. Sta cuminte de cate ori o pun, dara fara sa faca ceva. Am inregistrat insa cateva treburi mici si o treaba mare depuse direct pe mocheta . Sta pe olita si odata se ridica si face in alta parte si apoi vine si-mi arata.

Hai ca m-am intins cam mult. Va pup pe toate.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Nu se mai poate frate! Nu tin pasul cu voi oricat m-as stradui.
Incerc sa scriu si eu cate ceva acum, cat doarme duracell a mea si cat reusesc sa-mi amintesc.
Monu, incearca cu lapticul tau, tine treaba asta, e probata. Eu am patit asa cand eram copil si ma aflam in vacanta la tara si cum nu avea cine sa ma trateze cu medicamente sau chestii d-astea, bunica a chemat o vecina care alapta si mi-a vindecat ochii. Iar eu, la randul meu, dar nu direct de la sursa (m-am muls intr-o lingura) i-am servit tratamentul unui coleg de serviciu care era disperat ca de o saptamana nu se vindeca cu toate picaturile si unguentele aplicate. Rau nu cred ca are ce sa-i faca. Vezi cum evolueaza si suna totusi si pediatrul, insa incearca intai asa caci sigur pediatru are alte tratamente, dar ar fi pacat sa-i dai micutului de-acum. In legatura cu stersul ochisorului eu stiam invers, de la coada ochiului spre interior, ca sa se poata elimina secretiile... acum nu stiu cum e mai bine, insa ai grija sa nu folosesti si pt celalalt ochisr aceeasi compresa, stii tu asta. ochisorul lui micut!
Nelia, ECHILIBRATA, asta cred ca era cuvantul pe care-l cautam ieri pentru a o descrie pe Agata. Poate e un cuvant prea mare pentru un copil dar din ceea ce ne-ai povestit, eu asa o vad. In legatura cu testarea ei, am eu un feeling ca o sa fie ok, nu stiu de ce dar asa simt. Oricum, oricare ar fi rezultatul, sigur n-are nicio legatura cu capacitatile copilului, au ei criteriile lor (Dumnezeu stie care!). Bafta multa! Tudora chiar seamana cu Teodora Enache, am cautat poze cu ea (eu habar n-aveam cine e ). Ai 2 fetite deosebite, sa fii mandra de ele!
Babygirl, mai mami, e frig rau la voi in casa bag de seama. Inteleg ca e bine sa faci economie la caldura, dar nici chiar asa E extraordinara Ema, cocheta, pare o adevarata domnisoara insa o da de gol somnicul, tot bebe mic e, doarme ca un ingeras.
Gabitza, pufuletul de Andrei, oricat de "macho man" se da el, cu castile la ureche sau la bustul gol, la fel e si el, se da de gol... imi place mult poza cu ursul... am pus niste comentarii acolo, ai vazut?
Danelutza, cred ca fetele noastre isi transmit una alteia idei noi. Daca Isabella e campioana la catarat iar Iulia vorbeste mult, iar de curand a inceput Isa sa spuna cuvintei noi, ieri a reusit si Iulia performanta de a se catara singurica in pat iar azi pe birou... am incremenit cand am vazut-o si n-a stat decat 2 minute singura in camera, poate nici atata .
Gusta, tu ii cauti mult pe doctorii astia? Sigur sunt doctori sau ei sunt pacientii vreunui psihiatru? Pe bune, chiar ma socheaza ceea ce povestesti. Cred ca la noi in tara primeai niste raspunsuri satisfacatoare... Of, Doamne! Chiar nu stiu ce sa zic!
Loreen, ne-ai uitat cu reteta ?
Clara, am incercat sa fac si eu bomboane cu cocos dar din cauza de lene leam bagat la microunde unde s-au facut beton, asta au iesit si ale tale? Beton=tari, nu beton=bune!!!
Ioana, ce face Mogo, cum se simte? Parca n-am citit nimic despre voi.
Nu pot sa cred, s-a trezit fii-mea!!!!

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria (26 mai '05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mickyyy, o fi fata foarte buna...la suflet Invidioaso! Si doar dragostea e oarba.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mickyyy sti tu aia cu degustibus .... tu faci cu ala cum am facut si fac incontinuare cu Columbenii...aseara ma scarbisem intr-un hal ca m-am enervat de atat greata...

Gabitza m-am uitat la poze ... astea sunt momentele in care sunt incontestabil cei mai adorabili...
Iar cu harnicia imi bag io ceva in tot si toate ca am primit acuma lista cu salariile de merit si evident eu nu fac obiectul...cica citez" nu am desfasurat activitate profesionala in ultimul an" ...inseamna ca ceea ce am lucrat eu in juma de an a fost ori gioco di mano ori taiat frunza la caini ori orice altceva...cred ca nu am stat sau nu m-am impiedicat de nu am primit...tu-le mama lor de porci misogini si impotenti...

Tdi hai nu fugi...organizarea nu consta in reducerea timpului la DC...iar cu Alyssa te confrunti cam cu ce ma confrunt si eu...fermitate este cuvantul de baza...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Monu-noi am iesit din maternitate cu suspiciune de displazie de sold, asa ca am luat ortopezii la rand...primul a zis ca nu are nik, al doilea ca are, al treile sa facem echo. Ultimul mi s-a parut cel mai de incredere asa ca am facut- pe la 2 luni-unghiurile erau mai mari decat normal-asa ca ne-au zis ca soldurile sunt laxe, dar nu e displazie. Am stat pana pe la 6 luni cu 2 pampersi, atunci am repetat eco si unghiurile intrasera in valori normale iar mugurii de calcifiere(sau cam asa ceva) erau in curs de constituire. Am mai fost la un ortoped si ala ne-a zis ca nu e multumit de eco, sa facem si radiografie. Am facut-o si pe aia-si din aia se vedea la fel, iar pedi a zis ca normal ca se calcifiaza, ce altceva sa se intample, asa ca am ramas doar cu un pampers. Eco am facut la Stamate(medicover, medlife , budimex)-mi-a placut tipul. Pana la prima eco am stat oricum cu 2 pampersi, pedi a zis ca rau oricum nu-i facem. In concluzie, eu zic ca la noi a fost bine ca am stat cu 2 pampersi...
Pt. ochisor puteti sa faceti o analiza a secretiei.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Gabitzam eu chiar am treaba dar ce dracu ca eu mereu am cate ceva de facut.Nazdravanul tau seamana leit cu tine dar perfect stii ce-i aia.
Am inebunit ca nu stiu ce sa-i mai dau la copil sa manance si acum m-i sa pus pata sa fac clatite ....sunt preferatele sotului. Daca mi-ar face si el asa toate poftele eeeee...vise mama vise.
Mickyy lasa draga ca nu poate tine prea mult.doar asa de-un articol doua.
Tdi ce organizare frate ca si eu muncesc pe branci toata ziua si mai sunt si gravida pe deasupra si seara vine soacra-mea si mai sterge si smotruieste si ea dupa mine si sa vezi ce statuie mare mi se construieste.

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput