Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai, ca nu mai ies...

Cloreta, sigur ca pentru ei este o joaca, Agata adora sa faca exercitii de genul acesta. Poate ca suna complicat cum am explicat eu, dar de fapt nu au nevoie decit de un pic de rabdare si vointa ca sa le faca. Si ea nici nu stie ca da test, i-am zis ca merge intr-un loc, la o activitate (asta o incinta, ca ii place sa aiba activitati noi si variate), unde vin mai multi copii, va treui sa fie cuminte si atenta la ce i se spune, ca sa o mai cheme si alta data... au si o gustare... - cuvintul magic pentru ea, a cucerit-o definitiv si abia asteapta sa ajunga acolo).

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, pic de oboseala.

Alexia, este super rasfatata in cel mai prost sens - tipa si musca daca nu ii faci pe plac. Dar om da jos din pod militaria.

BB2 - care colici deja si ne chinuim.
- suntem cu 2 pampersi, Fran, nu a avut si Iepu 2 pampersi? cum e dupa o luna si ceva?
- si la o sapt de la nastere , un ochi a inceput sa ii lacrimeze si ii apar secretii albicioase care ii incleie ochisorul. Ce sa fac?

va pup ca pic de pe scaun de somn iar maine merg la analize.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Iata-ma din nou, de 2 ori intr-o saptamina, imi fac de cap
Gabitza, am vazut pozele cu Andrei (inca) bebe si mi-au placut tare mult...e asa de bittersweet (na ca nu gasesc cuvint in romaneste) sa-i vezi crescind! Mie imi place virsta asta tare mult (cu toate momentele ei de nebunie) si as vrea sa ramina asa mici si inocenti cit mai mult...
Loreen, da, Davi si Adina se inteleg bine, doar ca Adina profita de faptul ca Davi e asa bun si ii ia toate jucariile. A invatat sa tipe ascutit de cite ori vrea ceva
babygirl - am vazut si pozele Emei, ca intotdeauna este nemaipomenit de scumpa!
Nelia, si pe voi v-am admirat si invidiat (nitel) pentru zapada. fetele tale sint tot mai dragute! Succes Agatei simbata, nu se stie niciodata...
Monu, inca o data felicitari si sper sa treaca usor zilele (saptaminile) astea primele, astea sint cele mai grele...
Florentina, am citit si eu povestea fulguletului, tare frumoasa, si tu esti o mama f buna, calma si atenta la nevoile amindurora, bravo!
Mickyyy, wow ce bine vorbeste Daria! am ramas tablou . Sper ca noaptea asta te-au lasat sa dormi...
OlgaT mai povesteste cum a fost la servici! s-a mai obisnuit Tony la babysitter?
OlgaM uite am pus niste poze pe dropshots :) www.dropshots.com/ilincat" target="_blank">Adina si Davi
Cornelia, ce groaznic cu hotii!! si mie mi s-a furat un aparat cu filmul terminat in el si am suferit asa tare....si nu erau pozele copiilor in el, erau doar niste poze dintr-o vacanta...
Gataaa mi-am facut norma pe luna asta....dar poate mai vin eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Monu, bine ai revenit printre noi!!! Sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti nici o problema, sa fiti fericiti si sanatosi, iar papusica Iulia sa creasca frumoasa si dolofana! Am si eu o prietena care a nascut anul trecut, in august, la 35 saptamini, cezariana de urgenta ca avea placenta praevia si singera ff tare. Bebelusa avea vreo 2 kg, a stat cam 10 zile in spital, iar acum e o grasuna lunga si frumoasa, de zici ca s-a nascut dupa termen!

Nelia, mai, da' ce frumos vorbeste Agata in franceza!!! Mult succes la examen!

Cornelia, imi pare rau pt ce ti s-a intimplat. Cum, naiba, mai, sa iti intre asa, in casa? Dar ce fel de animale sint aia? Eu zic sa te interesezi de un sistem de securitate, sa pui si emblema undeva la vedere, macar sa stie ca sint urmariti! Daca te pot ajuta cu ceva, sa imi spui. Daca vrei sa comanzi poze de pe yahoo, pot sa te ajut daca aia nu le trimit in tara.

Tamar, superbi copilasii!!!! Ce ochi frumosi au amindoi

OlgaM, multa putere, sa treci cu bine prin ce se intimpla cu soacra surorii tale! La fel si pt sora ta si sotul ei.

Gabitza, ce dulce e Andrei pe ursuletul acela Si Eva are un urs asa de mare, si cam la fel face si ea cind e obosita; merge si se intinde pe urs, isi baga capusorul in burta ursului

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Miine dupa-amiza vine soacra; sta 2 saptamini. Sper sa fie ok, eu asa presimt. O sa fie mai nasol ca nu prea stie sa faca mincare si o sa fiu nevoita sa gatesc in fiecare zi, ca ea e obisnuita sa manince la fiecare masa (spre deosebire de mine, care sar de mic dejun, prinz si cina , maninc si eu ce mai ramine de la Eva sau ce gasesc in frigider atunci cind am chef).
Oricum, nu stiu cit timp o sa mai am sa intru pe DC, ca vreau sa ne plimbam cit putem de mult; am cam tinut-o pe Eva pe linga casa in ultimele zile.

De citeva zile Eva a inceput sa spuna "toilet" sau "potty" si sa mearga la wc (la baie, deschide usa si intra acolo) inainte de a face kk; si se tine de diaper cind face pipi. Iar eu, ca timpita, inca nu i-am cumparat colacel pt wc. Avem olita pt ea, dar nu vrea acolo; vrea sa stea pe wc, ca mine, sa traga ea apa si sa rupa hirtia. Ma trage copilul de mineca, pt ca e gata de trainuit cu wc-ul, iar eu stau ca nesimtita si nu fac nimic. Rusine pe capul meu de mama inconstienta! Mi-am propus ca joi sa mergem sa ii luam colacel pt wc, sa vedem ce s-o intimpla dupa.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

nelia- ce frumos i ai explicat agatei de acele activitati!. Eu cred ca, pentru nivelul de 5 ani ai copilului testele sunt destul de complexe. Oricum va doresc sa reusiti si sunt convinsa ca va face fata Agata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai ce harnicutze sunteti, munciti de zor, n-aveti timp de net

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Gabitza eu as munci dar sa mor daca am chef.

sa va povestesc din filmul "Numai mie mi se poate intampla" ,azi mergem la un medic de revalidatie (nu stiu care ar fi echivalentul in romaneste da poate ma lamuriti voi) si mi se pune intrebari la care eu am ramas masca si deja olandezu a crezut ca suntem la vreo lectie de sex,trecand peste astea eu intreb ca un om normal cum ar vrea ei sa ma jute si stiti ce mi se raspunde.Sa inat sa traiesc cu durerea ei cu asta ma pot ajuta .Ei sa va zic ca m-am facut verde albastra si m-am luat de medic pai ce prastia mea de 6 luni nu traiesc eu vreau sa numai am dureri si intreb din nou adica cum sa traiesc cu durerea ca am numai 25 de ani si ce fac de acum in colo stiti ce mi se raspunde terapie asta trebuie sa fac.I-am zis ca ii multumesc de consult dar astfel de raspunsuri puteam primi si de la mama care nu e medic si am plecat.Acuma judecati si voi daca am facut bine sau nu ca eu sa mor de mai inteleg.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, astia sunt nebuni?!? Cum sa traiesti cu durerea? Ce fel de terapie? De grup, de psihopupu? Nu inteleg ce vor de la tine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! Asa-i cum zici tu, Gabitza, muncim de zor! Eu mi-am propus sa o mai tai cu netu' pentru ca imi mananca mult timp, imi pare rau de DC dar o sa intru mai rar, totusi nu scapati voi de mine pentru ca imi sunteti dragi ca niste surori!
Ieri am fost super nervoasa si depresiva si am plans ca proasta toata ziua si m-am dat la propriu cu capul de peretzi, Alyssa a fost motivul principal sa zic asa, era extrem de capricioasa si urlatoare, nimic nu-i convenea de la haine, mancare, pampers, facea crize de nervi numai la vederea lor, casa era in ultimul hal...deh, n-am timp si energie pentru nimic, deci neglijat casa, neglijat kupil, neglijat sotz si subsemnata...la naiba ca nu stau o clipa de dimineata pana seara si tot nu se vede nimic... asa ca m-am hotarat sa ma pun cu burta pe organizare. asta imi trebuie o.r.g.a.n.i.z.a.r.e! sincer nu prea stiu cum sa fac (sugestii bineveniteee!), pentru inceput nu mai tai frunze la cutzu pe net - o sa intru doar pe mail si sa va vad pe voi, o pun la respect pe pitika - m-am saturat sa spal casa de 2-3 ori pe zi ca-mi intinde mancarea peste tot, vase si rufe si calcat cat mai des ca sa nu se adune, aruncat chestii inutile, etc. De apucat m-a apucat, acu' sa vedem cat ma tzine!
In alta ordine de idei, vine frigul! Ieri a plouat cu galeata si era cald, azi nu mai ploua dar e frig si cica de maine ninge...om vedea. Masina inca nu ne-am luat, problema e ca-i prea mare oferta...cum ne-am hotarat sa o salvam pe a nostra si sa mai cumparam una veche de vreo 2-3 ani, mai mare sa incapem...in zona sunt sute (!) de concesionari mari si mici de masini, fiecare cu oferta lor, ne-a luat durerea de cap la cate am vazut si nu ne putem hotari.
Deseara avem musafir un prieten drag, romanas de-al meu, a venit aici la o firma sa faca training (lucreaza de 1 an in Irak), este tipul care ne-a "cuplat" pe mine si pe sotzer acu' 4 ani!
Va las ca Alyssa iar imi demoleaza casa si abia am facut ordine toata noaptea.

Album Alyssa

Mergi la inceput