Copiluti de mai-iunie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 29
Androix spune:
Nu, dar tot de la tv mi se trage. A fost o emisiune pe senso cu un medic care era foarte indignat ca operatiile si asistenta medicala pentru grasi/obezi in devenire nu e decontata de casa de asigurari. Ca aia in cativa ani ajung sa sufere de diabet sau boli de inima pe care casa le suporta, in loc sa previna. Ideea e ca am inteles si eu ca operatia de inel gastric si cea de by pass gastric sunt doua lucruri diferite, iar cea mai putin drastica e cea cu inelul. Asa ca m-am gandit ce-ar fi daca? SI am ajuns la raspunsul de ce nu? Mai in gluma mai in serios acum ma gandesc si la o remodelare a bustului, adik sa le mai ridicam un pic ca dupa doua alaptari...
Deja am luat-o razna. Si eu care ma oripilam acum cativa ani cand imi zicea nasi-mea ca ea o sa-si faca dupa 35 de ani incolo injectii cu botox
Te schimba viata asta, pe bune...
Oana, frumoase poze, le-am rasfoit oleaca. Alex e o papusa
Nu pot sa te ajut cu ceaiul dar iti urez multa sanatate!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI MONU!!
LA MULTI ANI MARI!!!
Ioana, la inceput mi-a fost foarte greu cu mutatul acum insa m-am obisnuit.Ne-am mutat din Italia in State, apoi din State in germania si acum e a doua mutare tot in Germania.
Sunt obisnuita.
Olga din America, nici Aidan nu se omoara mancand singur, mananca bucati singur dar daca il las cu lingura e tragedie, isi pune totul in poale.Mai bine ii dau eu pana intelege el treaba.
Tdi, Nelia, Cornelia multa sanatate va doresc!!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Danelutza spune:
La multi ani, Mstroie !
Cuscra fiica mea e mai smechera, a vazut ca eu m-am maritat tirziu, aduna si ea pe lista sa aiba de unde alege 
Androix mama ce ginduri itzi trec prin cerebel
. Io acushica fac 40 de ani, dar daca m-a luat soatza de nevasta, de-acum sa ma tzina asha grasa si urita 
Vazut toate pozele cu burtici vechi si noi
, ma duc sa caut si eu o poza cu burtoiul meu ca sa va sperii o tzirica ![]()

loreen spune:
Hai ca v-am dat startul la burti...adevarul ca acuma unele realizam cum eram...eu cel putin am sarit calul rau de tot...
Cuscra pana-ti pui in practica inelul la matze iti recomand sa te mai uiti pe dicovery chanel la body construct ...te crucesti...intind aia la piele si muschi ca foile de placinta...brrrr...dar gravida arati

...imi placi ... fericit Mihai!
Andra azi mai bine?!
Newmami nu ma lasa sa intru...
Gabitza vai ce le-am mai plans si eu cand m-am dus sa nasc...parca ma duceam la moarte...Paul se crucea uitandu-se la mine...si io plangeam si jeleam ca la balamuc
Oana m-am uitat la poze cu Delia ... "ais" ..."ais" ..."ais" intr-una...parca vad cand s-or vedea ca nici nu se baga in seama...
Ceaiul de ceapa este pentru tuse...si se face numai din frunzele de ceapa si nuci verzi...care i-ale de unde nu-s...
Mari 

pentru David invingatorul... fericitilor...asta da reusita...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
lucas spune:
LA MULTI ANI MONU SI MARI
SI AL MEU SOTZ
sa va dea DD multa sanatate si numai bucurii de la copii.
eu sunt la fel de rau.
dupa vestea extrem de trista de aseara, nu imi mai arde de nimic, dar cred ca azi ati auzit-o deja de la radio gherilla si nu are rost sa o mai repet si eu. nu-mi vine sa cred si in acelasi timp ma i-a o frica cronica.
denisa73 spune:
Loreen multumesc de intrebare,sunt mult mai bine,mai sunt ceva dureri dar nu le bag in seama.Cristian e si el mai bine,ia curs din ce in ce mai putin,azi doar o picatura.
O sa incerc si sucul de mere caci nu-l incercasem.De fapt Cristian nu bea nici un fel de lichid in afara de apa.Suc de portocala i-am mai dat mai mult fortat caci nu prea ii place.Cel mai rau este ca lapte nu bea deloc de cand i-am oprit alaptarea. Cristian a facut si el ceva progrese a invatat intr-o saptamana unde sunt ochii,dintii,limba,parul,urechile,nasul si cucu si nu zice decat vreo 5 cuvinte clare mama,tata,gata,haide,apa,alo(aoooo),titi na na-care inseamna "tzine na"si tish care inseamna vreau.Atata e comunicarea la noi.
La multi ani la mamicile frumoase din ianuarie Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30) si imi cer scuze pt intarzierea urarilor
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
Poze noi 16-19 luni
gabitzam spune:
Lucas, sa-ti traiasca sotiorul, sa aveti doar bucurii impreuna!
Nu stiu despre ce veste vorbesti, eu nu urmaresc radio guerilla. E ceva sa ne speriem? Dezvolta, please!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Raluca sa aiba sotul tau tot binele din lume...
Daca Gabitza nu a auzit de radio ala ca-i in Bucuresti io in provincie nici atat...da si tu un detaliu ceva ca ai bagat ceatza-n ochii nostrii
Nelia da de ce face Tudora asa des otita?!Ca sa mor de vad beneficiul colectivitatii in ritmul asta
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Raluca, sanatate multa! Nici eu nu stiu despre ce vorbesti.
Ihi
Cuscra, pai de unde crezi ca-mi vin toate ideile astea crete daca nu de la placintarii aia de pe discovery
Insa pana sa-l aud pe nenea ala pe senso mi-era frica. Liposuctiile sunt super super super dureroase. Plang alea cu lacrimi de crocodil, n-as fi in stare sa mi-o fac asa de bunavoie. Operatiile pe mecla sunt si alea dureroase dar nici chiar ca liposuctiile. Pericolul cel mai mare este ca dai in patima "placintei" si te prezinti tot la 10-12 luni sa-ti mai faci ceva. Pe cand inelul asta cica nu se pune nici printr-o operatie invaziva, se face laparoscopie, poti sa-l dai jos daca vrei dupa un timp, nu se taie nimic (gen bucati din stomac sau intestinul subtire) Si evident daca trec prin asta va trebui sa pun stop la junk food si la cantitatile cu care ma impac in prezent. Adik nici inelul asta nu e nici el asa ca inelul lui rumburak...
hihihi
sunt din ce in ce mai convinsa sa fac asta. Sau ma imbat si eu cu apa rece, mai e pana atunci oricum.
Multumesc de compliment, deci va place burta mea
Andutzy, tu nu mai pui o poza cu burta, sau ai pus si am ratat eu?
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
crissu spune:
Buna fetele,
Intru rapid sa va salut ca am cam multa treaba....maine plecam la munte dupa lungi taraganari , dar plecam
. Asa ca ma lupt cu bagajul, nu plecam decat pentru 2 zile dar deja am doua gentoaie mari
.Sper sa fie bine si sa nu racim si sa ne obosim cam tare.
Vazut burtici frumoase si promit sa-mi etalez si eu burtica intr-o poza cat mai repede.
La multi ani si de la noi pentru fetele noastre Monu si Mari.
Aaaa si am sunat si la Municipal pentru rezerva. Dupa ce am fost transferata la trei centraliste in sfarsit persoana care se ocupa ma intreaba direct ptr ce perioada vreau si unde si pe ce nume si cand intreb si eu de pret stupoare 150 euro pe noapte adica pentru 24 de ore.Si eu tampita ,de fapt de jena mai mult mi-am facut programare si cand am inchis telefonul mi-am dat seama ca e prea mult pentru noi. Acum trebuie sa sun iar sa renunt sau nu stiu cum sa fac.
70 sau 100 euro mi se parea cat de cat, adica faceam un efort dar 150 euro mi se pare cam prea de tot.
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici