Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
La Multi Ani Monu !
La Multi Ani Mari !
Hei, avem doua mamici curajoase nascute in aceiasi zi ! Sincera sa fiu, eu credeam ca Monu o sa nasca bb2 chiar de ziua ei... Dar chiar, Monu, pana la urma cum ii spuneti- Iulia sau Antonia?

Nu stiu cum sa facem cu filmuletzele, am avut impresia ca sunt mult mai mici decat Baby Einstein si merg puse pe mail...dar sunt la fel de maaari...Si arhivate sunt mari... Doar sa le arhivez in volume mai mici si sa pun cate o arhiva, voi o luati, o sterg, pun alta...? Sau mai bine punem de o intalnire, cand mai trece gripa?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mari draga scuza-ma te rog din suflet...stiam ca-i si ziua ta dar eram cu creierii aiurea
...LA MULTI ANI...
...sa ai viata frumoasa plina de tot ceea ce merita o persoana deosebita...

Azi e marti si nu zic mai mult ca deja mai am putin si sar pe pereti precum elasticul...
Poze cu fatzau meu nu am de unde sa va pun ca nu stiu cum sa-mi fac...o sa o pun pe Bianca sa ma foteze sa-mi iasa ochii...

Cornelia nu mai sta du copii la radiografie...poate chiar la Bucuresti daca astia de aici nu-s capabili...stiu ca si cei de la Iowemed au pediatru ...cei care au sediu la CET

Monu parca te simt mai relaxata in ciuda oboselii acumulate si care-i reala...nu te mai gandi la ce putea sa se intample... conteaza ca ai scapat cu viata si ca fatuca mica este sanatoasa...petrecere frumoasa azi iti doresc...atat cat va sa fie...

Iuliana m-am uitat la poze...oricum le stiam ca nu am putut uita conditiile in care ai nascut ...nici Columbeanca nu a avut asa ceva cu toti banii lui Iri...si sa stii ca tot mai imensa mi se pare ca sunt eu...bine ca ne-am revenit ...

Gusta cum mai este Marutu?!

Elisor?!Mercedes?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

LA MULTI ANI MONU!
Multumesc din suflet pt. urari, dimineata cand s-a trezit David i-am zis sa ma pupe ca e ziua mea si mi-a tras 2 ventuze pe obraji de m-am topit.
Iuliana ce graviduta rujata erai bravo.
O sa va pun si eu poze de cand eram gravida sa vedeti ce balena eram cu 25 de kg in plus.
Sanatate multa la toti bolnaviorii, eu sunt speriata de ce vad la tv cu gripa asta, mai ales ca merg cu David la gimnastica la Budimex si mi-e frica sa nu prinda vreun virus in zbor de pe acolo.
Lui David ii ies molarii si e cam nervos imi si arata la masea cand il intreb ce il doare.
Va pup si va urmaresc in fiecare zi stiu tot si vreu sa o vad si eu pe Esca

Mari si DAVID(9.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mey, azi punem poze cu burti burtoase? Ia sa caut si eu vreo doua...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Am uitat sa va spun ce era mai important David nu mai are pampers ca e baiat maaaare si are chilotei, ii pun pampers doar cand doarme si cand iesim afara dar nu face deloc cand suntem plecati ne intoarcem cu pampersul gol.

Mari si DAVID(9.05.2005)

Mergi la inceput

Uite si poze www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20050524" target="_blank">burtoase. Sunt facute chiar in dimineata cand m-am internat, o zi inainte sa nasc. Eram lesinata de frica si cu lacrimi in ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Olla fetelor!
La multi ani Monu si felicitari ptr printzesa mica! Sa va dea DD multa sanatate si noroc!
La multi ani Mari!
Ca de obicei sunt pe fuga,m-am rugeat de Paul sa ma primeasca jumatate de ora la birou sa pun poze si sa mai vad ce mai faceti. As putea sa stau mai mult dc n-as avea o maimutzica galagioasa si plina de energie dp mine, care acum de exemplu face curat in biblioteca centrului. Aici sunt rupta de lume, nu am net nici cablu tv, ma mai tine mama la curent cu ce se mai intampla prin tara. Am auzit ca este epidemie de gripa, sper ca sunteti bine si ca o sa scapati repede de asta.
Noi am fost in Malaga, unde a fost superb, a tinut si vremea cu noi, doar ca m-am intors cu gatul varza, ma ustura si sunt momente cand nu pot sa respir. Acum vreau sa merg la un medic sa vad cu ce-o sa ma dreaga.
Va pup si mi-e dor de voi. Am salvat capitolele pierdute ca sa am cu ce sa ma delectez in seara asta.
Ptr poze puteti intra aici: www.dropshots.com/oanarules
dc sunteti acum pe aici puteti sa-mi spuneti cum se prepara ceaiul de ceapa?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Uite si www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070130&ctime=154044" target="_blank">acia poze cu burta mea de azi Si cu grasimea sa nu va aud. Oricum zilele trecute am avut o mare mare revelatie, o imensa surpriza si pentru mine care pana acum 6 luni nu vroiam sa aud de vreo operatie daramite facuta de bunavoie: nu in vara asta ci vara urmatoare vreau sa imi pun inel gastric. Am timp pana atunci sa strang banii necesari si sa ma documentez. Ha? Ce parere aveti de mine? Sunt cool sau sunt cool?

Ma uit si ma minunez! Va jur ca sunt primele poze in care burta e mai mare decat fundul

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, MONU si MSTROIE! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de iubire si tot ce va mai doriti pe lumea asta! Sa petreceti frumos in seara asta!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Androix, te-ai uitat la Oprah de ai avut revelatia asta?

Mergi la inceput