Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Mari si multa sanatate si tot ce iti doresti.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mari .. Sa fii santatoasa, iubita si tot ce-ti doresti sa se realizeze!

Loreen, n-am prea avut febra musculara pana acuma...Sper ca nici de-acum incolo sa n-am.
Iti statea bine gravi, vazut poze!...

Iar cu angajatul, da, pai gasesc imediat de lucru, ca aici nu-i ca in RO. Ideea este sa ai la mana diploma si experienta o faci pe parcurs... Adica nu-ti cer musai experienta!

Gusta, sanatate la voi!

Nelia, sanatate Tudorei.. Eu am facut la o ureche si ma simteam asa naspa.. Moama ce rau este!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Mari!

La multi ani, Monu!

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bea, cum merg cursurile? Daca ar fi sa te angajezi undeva ce faci cu pifosul? Gasesti cresa? Babysitter? Daycare?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetelor, dragelor, va multumesc din suflet pentru urari. Va doresc si voua multa dragoste, sanatate si fericire alaturi de cei dragi voua (ca restul nu mai conteaza).

Alexia e plecata cu tati, pitica doarme asa ca profit de timp.

Bea, - bravo pt ambitie si curaj. Bafta multa.

Nelia, imi pare rau sa aud ca Tudora are probleme cu otita. De o luna si ceva ma tot tin sa va zic ca am vazut pe Discovery un reportaj cu un medic din Suedia care incearca un tratament pt otite repetate. Se bazeaza pe un spray care se inhaleaza pen as si care are in componenta bacterii care sa se lupte cu aia care produc otita. (explicatie cam rudimentara dar atat mai tin minte). Si cica da roade! Si am uitat si numele dr. poate a mai azut cineva documentarul si isi aduce aminte mai multe detalii.

Loreen, vreau si eu sa vad poze cu noul look!!!

Tdi, Gusta, si tuturor mamicilor cu puiuti bolnavi - multa santate si putere sa treceti peste greutati.

Mstroie - La multi ani!!! Sa ai parte de multe bucurii.

Despre noi - HAOS!!! Azi pleaca si soacra,sotul mai sta in concediu cu noi inca 2 sapt. Dupa care… D-zeu cu mila. Cau deja bona ca nu se mai poate. Alexia se comporta bine fata de bb dar cred ca avem o problema cauza - fie bb, fie varsta, daca nu face ce vrea ea se pune pe urlat. Nu stiu ce sa ii mai fac ca de vorba buna nu pricepe, este incapatanata, ignore nu functioneaza… nu mai stiu ce sa fac.

Bb mic e bine. Laptele revine incet, incet si ii mai dau si cu biberonul pt ca mai folosesc pompa ca sa fortez sanul sa produca. Analizele au revenit la normal dar … se pare ca daca nu scoteau bb mic la timp faceam insuficienta hepatica si puteam muri asa cum mi-a zis dr cand s-a hotarat sa ma opereze. Iar dupa ce am nascut, tot din cauza reactiei organismului la sarcina imi crescusera valorile si de aceea nu au vrut sa imi dea drmul acasa. Le era frica sa nu ii fentez si sa dau coltul. Si totul de la sarcina. Asa ca bb3 il lasam pentru alte mame curajoase ca la mine nu se mai poate. Si se pare a voi lua toata viata Thromboass (aspirina) pentru a nu face accident vascular sau alte bucurii din cauza sindromului antifosfolipidic. In rest sunt sanatoasa tun. Operatia mai doare, pe Alexia nu o pot lua in brate ca e grea deja. Nici nu stiu cum am putut sa o car cand eram gravida.

As vrea sa mai scriu una alta dar neuronii mei inca nu au venit din vacanta.

mami de Alexia Ioana
siIulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

LA MULTI ANI, MONU!
LA MULTI ANI, MARI!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si multe bucurii alaturi de puiutii vostri si de toti cei dragi voua! Sa traiti multi ani fericiti!

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria (26 mai '05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

gata! am schimbat si semnatura :)
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Monu!

La multi ani Mari!

Noi nu suntem bine. Maria tuseste si varsa intr-una de la tuse, Stefan face febra, mama e f. f. bolnava - la pat, tot din cauza virozei .

Asteptam medicul a patra oara.

Multa sanatate si celorlalti puiuti bolnaviori!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI MONU!
LA MULTI ANI MARI! Sa aveti parte numai de noroc, fericire si multe bucurii alaturi de cei dragi

Cuscra mama da ce dansatoare buna e nora mea.Apropo am vazut ca mai e cineva pe lista de asteptare a IseiGlumeam desigur.
Ai grija de tine si mai odihneste-te si tu, serios acuma.O sa cazi lata de oboseala.

Laura si tu zici ca ai fost mare?Sa ma fi vazut pe mine.Noroc ca mi s-a bulit calculatorul si am pierdut pozele alea ca sigur te speriai

Tdi mama da ce dotari la voi prin spitale.....Sa vezi la noi cum puneau perfuziile la doua persoane pe un singur cuier

Olguta mami de Maya nici Dragos nu mananca totul singur.Primele 2-3 lingurite si apoi gata, ma cheama pe mine sa-i dau.A, supe, ciorbe mananca ajutandu-se de ambele manute; adica duce lingura cu manuta dreapta si cu stanga se ajuta sa nu o verse.

Nelia multa sanatate Tudorei.

Ioana, Laura multam de raspuns pentru furnici.Trebuie sa scap cumva de ele ca-mi stau pe creieri.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
La Multi Ani Monu !
La Multi Ani Mari !
Hei, avem doua mamici curajoase nascute in aceiasi zi ! Sincera sa fiu, eu credeam ca Monu o sa nasca bb2 chiar de ziua ei... Dar chiar, Monu, pana la urma cum ii spuneti- Iulia sau Antonia?

Nu stiu cum sa facem cu filmuletzele, am avut impresia ca sunt mult mai mici decat Baby Einstein si merg puse pe mail...dar sunt la fel de maaari...Si arhivate sunt mari... Doar sa le arhivez in volume mai mici si sa pun cate o arhiva, voi o luati, o sterg, pun alta...? Sau mai bine punem de o intalnire, cand mai trece gripa?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput