Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani Monica!!!
Sa te fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de cei dragi de cele doua printese mici

Aurasa Alexandru 32+ si Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI MAMICA EROINA MONU! Sa fii sanatoasa draga noastra, sa ai mult noroc si familia ta sa te faca sa fii mereu mandra de toti membrii ei! Te pupam si te imbratisam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Monu sa te bucuri de cele 2 printese impreuna cu familia.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani monu!!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Monu !

Sanatate la copii bolnavi.
In rest va tzuc pe toate, nu ma mai laud ca m-a trezit ploada iar pe la unu jumate, a vrut s-o ia tatsu in bratze, s-a uitat la el, l-a impins cu mina, s-a trintit in patutz si a inceput sa urle "mammmmaaaa", a supt iar la greu, a adormit, transportat in patutz si la ora 6 si un sfert m-a trezit din nou , de data asta nu am vrut sa-i mai dau tzitza, am impins-o linga tatsu si a adormit pe la ora 7.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI MONULE DRAG

... sa ai parte de tot ceea ce ai visat pentru tine,pentru fetele tale,pentru familia ta,sa fii o mama implinita, o femeie fericita si iubita...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

MONICA sa ai parte de tot cei mai bun pe lumea asta, sa fii iubita, fericita si santoasa! Si pupam o mamica curajoasa cu 2 fete frumoase!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Azi este ziua si lui Mari, mstroie si ca o prietena buna ce sunt, vreau sa-i urez si aici La multi ani! sa fii sanatoasa si fericita si Davidutu' sa se cuminteasca odata si mai dormi si tu!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, Mari, nu ne-ai spus ca e si ziua ta!!!
La multi ani, mamica de David!!!
Sa fii sanatoasa si fericita cu baietii tai si sa aveti doar bucurii in familie!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

la multi ani, MSTROIE! sa fii sanatoasa si numai ganduri de bine!
PS: mai treci si tu mai des cu vesti pe la noi!

Andra13+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput