Copiluti de mai-iunie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 30
crissu spune:
Intreba cineva de ceaiul din foi de ceapa se prepara pur si simplu din foile de ceapa dar numai din celeuscate de deasupra si
este bun pentru tuse dar daca vrei pentru bebelus dai mai bine ceai de busuioc este testat de mine pe Iulia si i-a trecut foarte repede,sieste si foarte bun la gust si aromat. Ceaiul de ceapa e mai scarbos la gust.
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
Danelutza spune:
http://new.photos.yahoo.com/danielamircea67/albums/ in albumul foto
am bagat si eu poze cu burta si dupa
, vreau din nou 

Denisa a mea se face intzeleasa cu tzipete, caci cuvinte, tot putzintele in vocabular. Lasa c-or sa ne infunde urechile cu cuvinte ![]()
Lucas la multi ani, sotzului tau. Baga si la noi un comentariu despre shtirea de la radio, e ceva despre americani ? Iote baba da cu presupusul 

nelia spune:
La multi ani, Monu!
La multi ani, Mstroie!
David, felicitari baietel mare ce esti tu, ce repede ai scapat de pampersi. Noi mai avem mult pina te vom prinde din urma!
Loreen, pai cine spune ca aduce beneficii intratul in colectivitate!?! Nu eu sfatuiam mamicile sa gaseasca bona, aminind astfel intratul in colectivitate? Din pacate, aici e mult mai sigur la gradinita decit acasa la cineva sau chiar cineva acasa la tine. Cel putin pentru mine e! Face otita des pentru ca ia virusi de la copiii bolnavi, numai ca la ea acolo e punctul sensibil. La Agata era gitul, ca vad ca in ultimul timp nu a mai avut nimic. Dar intre 2 si 4 ani m-a imbolnavit cu cit rosu si infectii in git a avut. A facut si otite, dar doar trei in toti anii astia, numai ca ea merge regulat la piscina de la 18 luni, statea in cada si cite o ora... pe Tudora am ferit-o de toate acestea si tot le face. Copiii sint tare virusati la gradinita, ea nu are nimic, nici nasul nu-i curge, doar ca are urechile rosii si plinge din orice.
Sint epuizata, nu am dormit toata noaptea, de frica febrei si de scincetele Tudorei. Plingeee! Si mi-e o mila de ea, mai ales ca a trebuit sa o las vreo patru ore la gradinita, desi nu a plins cind am lasat-o si cica nici cit a stat acolo. Oricum, nu cred ca o mai duc de miine pina martea viitoare. E pe antibiotic, pe care i-l bag fortat pe git de doua ori pe zi, ca nu-l vrea de nici o culoare. Dar inca nu si-a facut efectul si se duce intr-un colt al casei si plinge. Si acum plinge, in camera ei, intr-un colt, nu vrea sa vina la mine, respinge pe toata lumea. E asa de ciudatica in comportamentul ei cind e suparata sau bolnava... se vede ca e a lui tati. Ma duc sa o impac...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA