Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele! Va multumim ca v-ati gandit la noi, din pacate situatia nu e deloc roza...pitik e cu antitermice la fiecare 4 ore, nu mai astept sa vad cat ii creste febra, cand vad ca are peste 37.5 bagam rapid, azi dimineata era sa-mi faca iar convulsii ca s-a trezit cu 36 si i-a urcat rapid cu 2 grade, pana si-a facut efectul paracetamolul i-am pus comprese reci...tremura saraca si era cam vanata, io tremuram mai tare ca ea, de frica. uneori tuseste cu greu, banuiesc ca de la plamani, a si vomitat, se pare ca o dor unele chestii ca umbla des pe varfuri si e cam necoordonata la miscari, ar manca dar o supara gatul si e sensibila si la urechi...pana la urma mie imi miroase a gripa! azi la 4 o duc la pediatru. vecinii care ne-au cadorisit is si ei nasol, ii aud uneori tusind de rasuna toata casa, of, imi vine sa ma duc sa-i iau la bataie!
Gusta, imi pare tare rau ca mara e bolnava, numai asta va lipsea! parerea mea e ca nu-i astm ce aveti voi, e prea mica pentru asa ceva plus ca apare la copiii crescuti in case umede, neaerisite, cu fum si mucegai eventual, sau pe fond alergic grav...da-i tratament si stai linistita ca-i trece! pe aici la spital cand am mai fost cu Aly am vazut copilasi care nu puteau respira, li se facea aerosol si antibiotic si se refaceau repede. Multa sanatate!
Cornelia, sper ca sunteti mai bine!
Adina, ma bucur ca si-a revenit sotul tau, v-am tinut pumnii stransi!
Nelia, felicitari Agatei si sanatate puiului mic!
OlgaT, sper ca sunteti bine!

nu mai pot scrie ca-mi butoneaza pitik la comp...revin mai tz.
SI SANATATE MULTA TUTUROR!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Uffff, fetelor, ma doare sufletul de fiecare cand va aud cu copilasii bolnavi! Doamne ajuta sa se faca bine, sa nu mai stati tremurind pe linga micuti!

Si eu stau cu frica in san, am instruit-o pe Dora sa nu-l lase pe Andrei sa se joace cu alti copii daca iese pe afara, si sa-l imbrace bine, ca bate si un vant cam turbat, desi e soare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Chiar vant turbat, pe Dragos mi l-a doborat in fund! de la Mosilor nu am mai putut veni pe jos acasa si ne-am rugat de un taxi sa ne ia si pe noi si a fost dragut omul...era jale ca trebuia sa venim cu vantul in fata! azi iar e zi de super greturi, imi vine sa ma arunc de la etaj, dar stau la 1 si nu m-as alege decat cu o mana sau picior rupt, mai mare chinul!

Andra12+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna fetelor!
Moaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmma ce vant turbat afara. Si stau la 9, se aude si vajaie de parca suntem pe Everest. Cica am prins si eu timp liber. Nu de alta, dar Catalin era sa adoarma cu capul in farfurie de obosit ce era (doarme de pe la 12)ca dimineata am trezit dulceata sa mergem toti la CMu sa imi fac eu analizele. Si ca tot eram suparata rau pe bietul sotz (i-am zis , i-am explicat simi-a trecut) a zis cum sa ma duc eu cu autobuzul pana in Romana, sa ma vampireasca alea acolo si sa vin lesinata acasa. Si bine a facut ca am facut testul de toleranta la glucoza si m-au vampirit asa de minunat ca la ultima intepatura curgea sangele pe mana (venele mele saracele vampirite cand la 2 saptamani, cand la luna).
Noroc ca am stat la Biblioteca (acolo am lucrat inainte sa nasc) in orele alea dintr intepaturi si Catalin nu s-a plictisit. A vorbit cu fetele, a cerut foaie si creion si a stat laun birou, a desenat, s-a jucat cu masinutele, a mancat, ca acasa.
Acum doarme cu Scooby Doo in brate (ca tati ne-a adus si a plecat la serviciu).
Eu ma simt asa de ametita acum, dar stau si ma uit la o cafea care nu are chef sa intre, am salutat din mers vasele din chiuveta(le-am promis ca le spal mai tarziu) si ma uit la dulcineiu cum doarme ca un puiutz. Ultimele cuvinte din vocabularul lui: "diundiun"(dungute)(ii spuneam ca ii pun dresul cu dungute, iar dupa un timp, il aud ca ii povesteste pe lb lui lui taica=su ca are diundiun si isi ridica pantalonasul sa vada tati). Cel mai tare este "tiuntiunt"(aoleeeuu, francezu'lu'mama, ca parca l-am conceput pe Turnul Eiffel)care inseamna.... ce credeti... tetina. Copilul a auzit de tetina, ca doar asa ii zic eu cand ii fac bibele de apa, de lapte, cand le spal si vorbim amandoi toata ziua.
Despre raceli si vroze. Va povesteam saptamana trecuta ca eram moarta rau de racita (cu o saptamana inainte fusese sotzul). Mi-a trecut in 4 zile din care 3 cu Oscillococciunum cate 2 doaze pe zi. Eu ii dau s lui Catalin din septembrie si pana i aprilie cate o doza pe saptamana,dar avand in vedere ca am fost amandoi rapciugosi, i-am dat si lui 3 zile cate o doza, plus vitamina C si nu are nimic-nimicut. Nu nas infundat, nu rosu in gat, nu tuse. Doamne-ajuta sa trecem de sezonul asta prapastios ca asa ma ia cu fiori cand aud de nenorociri la toate jurnalele.
Ce ne doare rau, aparitia a 2 maselute prin spate de tot(aaaauuu-aaau mama)si baga periuta de dintipana unde il durea. Si plange, mai mult tipa mititelul, cred ca de-aia nici nu preaa mancat saptamana trecuta , de durere. Acum vad ca mananca, dar roade jucariile.
Hai ca m-am intins ca o placinta.Dar azi cu tot vantul asta parca e soare pe strada mea (o fi si faptul ca azi aniversam 6 ani de cand m-am mutat cu dragul de sotz? ca legal suntem doar de 4, nu stiu oricum ma simt tare bine).

Pupici tuturor si multa sanatate celor bolnaviori (copiluti, mamici si tatici)

Aurasa Alexandru 32+ si Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Noi sintem mai bine, adica Tudora... Nu mai are febra, a avut doua zile intre 38.3 si 39.9, a cedat imediat dupa antitermice, ceea ce ma face sa cred ca ori am umblat noi cam mult prin gerul ala nebun de joi si vineri, ori e vreo viroza luata de la gradinita. De cind i-a scazut febra tot ma uit pe corp sa vad vreo buba ceva si tot astept continuarea, ca parca nu-mi vine a crede ca a fost doar atit. Astazi ma duc la doctor, poate ca totusi e vreo otita, ca a plins ca mult ieri, desi asta-noapte a dormit mai mult decit bine, s-a trezit doar o singura data!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna fetelor. Mie mi-e si rusine sa mai intru pentru ca de fiecare data nu tin minte sa raspund tuturor si nu vreau sa se supere nimeni. Dar de cand citesc si pana cand scriu, uit. Ce am retinut este ca sunt multi copii bolnavi si , vorba Gabitzei, ma doare sufletul. Sanatate multa pentru Maria, Stefan, Alyssa, Tudora, Maya si toti care sunteti bolnaviori.

OLgaT-si eu sper ca sunteti bine, ca nu te-am mai vazut nici online cand am ajuns si eu pe la calculator. Ce rezultate ai de la investigatiile la cap?

Gabitza-am vazut poze cu strengarul si chiar seamana cu tine (eu mai aveam dubii). Si Maya a prins de la o vreme drag de fosta ei olita, ca si de jucariile de cand era bb.

Andutzy-imi pare tare rau ca te chinui in halul asta. Eu am avut asa o sarcina usoara ca nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca as fi fost in locul tau. L-am vazut pe Dragos si s-a facut baiat mare. Si, are dreptate Laura, chiar seamana cu tine. Ce bine ca voi va mai puteti juca inca in parc. Aici este atat de frig si vant incat nu am mai fost in parc de o luna de zile. Poate ma lamuriti si pe mine ce-i ala Pomelo, o poza, ceva. Nu am auzit niciodata desi probabil ca am vazut ca aici am vazut o multime de fructe despre care habar nu aveam ca exista. A, si imi plac Horia si Delia.

Laura-Maya nu miroase mancarea, dar nu baga nimic in gura pana nu-i spun ce este. Si uneori daca nu-i place cuvantul, nu o pot convinge sa bage in gura. Ciudat, nu? Sa-ti fie de bine ca te-ai tuns.

babygirl-Emma este o scumpa. Tare dulce! Cat despre cereale, eu am spus-o de nu stiu cate ori, sunt foarte sanatoase! Eu oricum ii dau Mayei in fiecare zi pentru ca numai asa bea lapte. II dau cerculete (gen Cheerios) sau un fel de musli, orice. Este drept, au zahar, dar grasimi, daca au, au numai din alea bune (de la nucile si alunele pe care le contin). Alte grasimi de unde?

Anca-multumesc pentru pozele cu Patrick. Foarte frumoase. Noi inca nu am avut parte de asa zapada. De fapt avem zapada, dar foarte putina, iar pe trotuar nimic. Fulguieste in fiecare zi cate putin, dar nu prea se pune. Mi se pare din ce in ce mai mult ca Patrick seamana cu tati, mai ales la ochi.

Danelutza-imi pare rau ca nu prea te odihnesti. Si eu aplic uneori masuri drastice cu Maya, ca altfel am observat ca nu merge. Nici aici nu se gaseste ceai de tei, desi este plin de tei. daca gasesti, poate imi zici si mie.

Ralwca-imi pare tare rau de necazurile prin care treci, ia de pierdut mama, crede-ma ca te inteleg ca am pierdut pe a mea cu 12 ani in urma. Dar eram adult. Nici nu stiu cum ar fi sa-ti pierzi mama la 11 ani. Multa putere iti doresc.

crissu-ai grija de tine, esti pe ultima suta de metri.

Eli-iti simt lipsa .

Cam atat imi maintesc deocamdata. Daca imi mai amintesc ceva, revin.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Ioana-era sa uit, sa te simti cat mai bine in noul vostru apartament!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Asa vant turbat n-am mai vazut de foarte mult timp.Asta e in stare sa ne ia pe sus cu casa cu tot

Vreau sa urez sanatate multa, multa micutilor bolnaviori: Stefan, Maria, Cristian, Alyssa si Mara.
Nelia ma bucur sa aud ca Tudora e bine. Felicitari pentru Agata.

Raluca am ras cu lacrimi la faza cu Iulia si "tata popa" iara faza cu olita m-a binedispus de tot. Asa-i ca tu te conformezi si te asezi frumos pe olita?Au astia mici o imaginatie asa de bogata incat te crucesti.

Denisa la noi intotdeauna are efect sucul de mere pentru constipatie.

Adriana, nici Dragos nu vine daca il chem mai ales daca si-a fixat o tinta la care vrea neaparat sa ajunga.O taie de unul singur si se tot duce

Adina, Dragos de cand il stiu eu n-a pus gura pe cereale cu lapte mai ales in biberon. Nu i-au placut si pace.Doctorita tot timpul imi spunea sa-i dau ca sunt foarte sanatoase.Exceptia de la regula sunt cerealele cu cacao de la nestle.In rest baga la greu cerealele cu miere si cele cu scortisoara tot de la nesle dar simple. Adica roade la ele pina se satura.
Iti tinem pumnii stransi sa ti se realizeze tot ceea ce ti-ai propus.

Monu sa stii ca eu am crescut cu lapte praf si uite ce mare m-am facutGlumesc desigur. Eu zic sa-i dai si lapte praf daca nu mai ai tu. Nu-i nici o nenorocire.

Cuscra la interviu am dau un test si acum astept sa termine de vazut toti candidatii.Au zis ca suna ei saptamana asta.
Eu de cand iti tot spun sa-mi trimiti nora in vizita.Abia astept

Bea bafta la cursul de fitness.Tare-i bine sa faci ceea ce-ti place si mai ales daca-ti gasesti si de lucru e super.

Tdi felicitari sotzului pentru avansare.Ti-a dat de baut nu?

Andutzy foarte frumoase numele care le-ati ales.

Androix spor la invatat si bafta multa la examene.

Laura, Dragos nu miroase mancarea.O degusta la inceput si daca-i ok mananca daca nu...las ca mananca mama sau catelul.

Am si eu o intrebare. Stie cineva vreo solutie eficienta impotriva furnicilor? Am fost invadata. Stiu ca solutiile astea de pe la chimicale ori dai cu ele ori nu dai au acelasi efect

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

salutare,

eu vreau sa ma impusc, sunt inca in dubii daca sa o fac cu mina stinga sau cu mina dreapta.

sa le luam pe rind:
1. sunt racita bocna, imi curge nasul, ma doare capul si ma doare in git. am mincat la lamiiie de mai am putin si sunt galbena. si ceaiuri. acu stau la servici ca daca stau acasa e piticu calare. si tocmai acum chiar nu as vrea sa se imbolnaveasca ca simbata plecam la munte o saptamina.
2.de vineri am masina, nu am mai condus de ani de zile. nasol!! in w/e am zis sa intru pe topicul cu "mi-e frica sa conduc.." dupa 4 postari am inchis calculatorul, daca citesti acolo nu mai conduci veci pururi vreodata in vietisoara ta.
3. simbata seara am avut musafiri, var-miu cu ala micu de 8 luni. minunat!!! e clar eu am ceva cu neamurile, si dupa aceasta vizita de altfel pasnica mi-am ridicat familia in cap! nu intru in amanunte ca nu are rost, un exemplu: copilului la 8 luni i s-a inchis fontanela complet, si intreb ca fulga: "nu e cam devreme??" raspuns " nu, am discutat cu doctoritza'" ok, zic. ma intreaba " lui Matei cine i-a dat pe spate pielea de la putzulica (sau cum s-o numi) eu ii spun doctorul, dar a facut-o cind era mic de tot. raspuns "noi ne ducem la chirurg dupa ce trece iarna!!" astea au fost singurele discutii in fine mai la obiect, dupa ce au plecat, a sarit si maica-mea si sor-mea ca le-am pus intrebari indecente si am contestat deciziile lor privitoare la cresterea copilului!!!! mai sa fie!!! pai daca ii explicam altele cu psihologia copilului o luam sigur in freza!!

in fine sunt eu suparata de la raceala!!! nu ma luati in seama!
sa nu uit, s-a ales fi-miu iar cu jucarie, am fost sa iau pentru vizita jucarii la copil si i-am luat si lui. ca deh, saracu nu avea!!! e clar sunt bolnava, si chestia asta cu cumparatul e o boala nu??? asta cum s-o trata?????

sa nu uit, Fran vreau si eu filmuletzele. nu stiu cum dar vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Buna la mamici si sanatate la copiluti!Am revenit si eu.Lui Mariusica ii curge nasucul dar fara febra.Sper sa-i treaca de la sine ca nu stiu daca ebine sa-i dau antibiotic doar pt atat.Va pupicesc si insanatosire grabnica la puiutii bolnaviori.

Mergi la inceput