Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele! Si o saptamana foarte buna va doresc! Chiar daca vine iarna peste noi

Andra, am descoperit si eu pomelo in iarna asta si imi place rau de tot. Mi se pare ca de decojeste destul de usor pielita aceea. L-am incercat si pe Andrei, dar nu i-a placut. I-am mai pus putin cand i-am mai facut amestec de fructe cu biscuiti.
Frumoase nume ati ales pt bb2

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ralwka, zice ca nu exista articolul respectiv, asa ca nu pot sa citesc despre cereale.

ieri s-a intors sotul acasa, azi a plecat la munca. febra nu mai are, a luat deja 5 zile antibiotic, sper sa nu recidiveze.

vreau si eu cd cu little einsteins! monu, daca ti-l da fran, ni-l dai si noua, pls?:)

andra, am vazut pozele de ianuarie. ce mare este dragos. eu ma tot uit la baietei si nu-mi vine sa cred cat sunt de mari fata de papadia mea. nu stiu cati cm mai are, dar inca ii sunt bune body-urile de 9-12 luni de la mothercare/marks&spencer:) cat despre bb2, frumoase numele si pt ca-s romanesti.eu iti doresc o fetita.:)

androix, am vb cu sorana, iar povestea, pe scurt, a fost cam asa: a intrat in travaliu, a avut contractii puternice, au incercat sa scoata copilul pe cale naturala, dar si-au dat seama ca nu se angajase cum trebuie, asa ca au dus-o in sala de operatii urgent. Acolo l-au impins un pic inapoi pe bebe. Au taiat-o destul de mult pt ca sa-l poata scoate, iar acum ma tot intreaba:"cum naiba ai cerut de buna voie cezariana ca ma doare mai rau ca la contractii?" :)Nu i-au facut anestezie generala cum presupuneam eu. Ea este ok aum, isi revine incet-incet, o tin o sapt in spital. Mi-a zis ca in ziua in care s-a ridicat, a dus-o sotul la baie, iar inapoi in salon a lesinat.Puteau sa moara amandoi, dar important este ca dr. a fost pe faza.Eu stiu ca T. este foarte priceput si in nasteri naturale si operatii. Taietura ei este mare, contractiile ei au fost puternice, refacerea este mai lenta pt ca au fost complicatii, nu din alt motiv. Ultima oara mi-a spus ca daca ar fi stiut ca asa va fi ar fi optat pt cezariana de la inceput.Si inca ceva. Bebe s-a nascut cu 3600g, fata de Razvan care a fost un pisoi. Si o stii pe Sorana cat e de maruntica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Chiar daca ziua mea numai buna nu este dar am zis sa va dau si voua de veste.Am citit de copii bolnavi si vreau sa le zic la mamicile care au copii bolnavi daca cred ca copii au ceva cat mai repede la medic nu asteptati ca nu e bine.Noi am tras-o cu Ruti chiar daca nu e gata ca avem in continuare probleme.Totul a debutat duminica trecuta cu un nas infundat si o tusa ,nu tu febra nu tu nimic.De am ajuns vineri noaptea la urgente destul de nasol ca nu mai putea respira,nu va zic ca nu am asteptat salvarea si a condus olandezu ca nebunu si eu in spate cu copilul in patura ma rugam sa nu i se intample ceva.Am ajuns la timp dar nu va zic ce peritii am tras nici nu ma intereseaza ca poate am luat si amenda numai conteaza.Pe Ruti mi-o suspecteaza de astm destul de nasol.Sambata dimineata am ajuns acasa si eu sunt zombi de somn ca am stat numai langa ea ca avem un aparat de aerosol si sa vezi cum iti cere copilul sa il pui pe fata ca sa poata respira si cand adoarme si ti se pare ca astepti cam mult pana trage aer si tot asa.Azi e un pic mai bine ca a inceput sa se joace .Aerosol face cu niste medicamente speciale ,sa va zic ca le-am testat si cat iti vine porcaria aia in nas nu iti mai trebuie nimic,dar vad ca Ruti nu protesteaza,cred ca realizeaza ca ii trebuie.

Am citit de copii bolnavi de asta am zis sa va scriu la mamicile care li se pare ceva suspect sa mearga la medic sa nu astepte.

Ma duc sa imi continui bautul de cafea ca este a nu stiu cat,de durerile mele nu va mai zic ca si l-a spital se uitau cam crucis la mine cum merg si cu copilul in brate .Azi mai avem o programare la medic sa vedem ce si cum.

Pot sa va zic ca am vazut poze daca tot am stat treaza si am si citit tot ce ati scris dar sincer capul nu ma mai ajuta.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Sanatate la copilutii bolnaviori, uf, poate vine gerul si mai scapam de virusii care bantuie...
Adina-eu am gasit articolul dat de Ralwka, pe scurt zicea ca cerealele au multe grasimi si zaharuri si pot duce la obezitate. Probabil ca asa e, dar avand in vedere cat alearga Papadia ta eu zic ca arde grasimile fara probleme, mai ales la varsta asta. Eu zic sa tinem cont ca una e un copil care se topaie toata ziua si alta un adult care mananca cereale la greu dimineata si apoi nu se mai scoala de la birou 8-10 ore...
O sa incerc sa arhivez filmuletzele,si sa le pun pe rand in contul comun, probabil ca le vor mai multe mamici. Le-am luat de pe lime, nu pe DC++...totusi eu nu inteleg cum ziceti ca v-ati virusat de pe lime si pe DC++ e ok- e tot o retea peer-to-peer, deci sansele de virusare sunt aceleasi, nu? Gabitza, ne dai tu o explicatie?
Insa in ceea ce priveste privitul la TV, video, calc, sa stiti ca eu incerc sa limitez pe cat se poate accesul Iepuretelui...sa-i interzic complet sa se mai uite nu cred ca pot si nici nu vreau, pentru ca asta e, traim intr-o lume cu x calculatoare-TV-uri si DVD-uri in casa, nu ca pe vremea bunicii cu un TV in sufragerie. Dar din ce am mai citit despre problemele psiho ale copilului (mic mai ales) nu mai am chiar asa o parere buna despre "invatatul" de la calc, filme etc.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi. V-am rasfoit pe fuga doar....nu mai am nici timp si nici chef de forum....

nelia, felicitari Agatei pentru test, chiar daca nu mai sunt locuri, a fost o experienta pentru ea care poate-i va folosi in viitor.
crissu, la CMU stiu ca era 800.000 consultatia, dar eu am fost o singura data acolo cand eram gravida cu Daria, in rest am mers fie la clinica Apolo (pe vremea aia avea consultatii si acolo) unde era vreo 400.000 fie direct la spital (il sunam si mergeam dimineata la el) si acolo ii dadeam lui direct daca era cazul. Asa ca nu-ti pot fi de folos. Prin comparatie, daca vrei, noi mergeam cu fetele la Medlife si acolo e la fel, controlul e mai ieftin decat consultatia (cu vreo 200.000). Cat despre rezerva, acum 3 ani era vreo 60-70 USD / zi daca tin eu bine minte (a nascut o prietena si-a stat acolo), deci nu cred sa fi crescut pretul prea mult, maxim 100 acum. Si daca nasti prin cezariana si stii si data, poti face rezervare. Eventual, CMU are niste rezerve la Elias, dar mult mai scumpe, se poate naste si acolo (tot radoi mi-a zis ultima data de ele). Sau si mai ieftin, 50 RON la asistenta sefa si sta sotul cu tine non-stop (noi am avut un sot in salon o noapte-ntreaga).

Sanatate multe puiutilor bolnavi .
Am mai vazut si cateva poze, poate mai reusesc sa vad si altele daca mai am timp, avem deja domnisoare si cavaleri in toata regula!

Am fugit...o zi buna si chiar daca nu scriu eu km de mesaje, va citesc sau macar va rasfoiesc zilnic.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by loreen

Cuscra si noi ne simtim singure...nu vii si langa noi?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Nu pot, Cuscra, acum ii tin companie nu lui Mihai ci lu' Pretziosu' cum l-am poreclit pe profesorul ala scarbos. Invat de-mi sar capacele si din ce invat mai mult din aia stiu mai putin Am niste grile de rezolvat si abia am dovedit jumatate din ele, evident alea cu grad de dificultate usor spre mediu. Restul sunt un mare mister pentru mine inca.

Adina, multumesc mult pentru detalii. off, uite de chestii d-astea neprevazute mi-e si mie teama. Si mie mi-e groaza de cezariana, dureri mai mari sau mai mici decat la naturala nu stiu cum o fi dar macar la naturala deja stiu cum se danseaza muzica asta. N-as vrea sa traiesc iar o premiera in viata mea din punctul asta de vedere...
Multa sanatate Soranei, refacere rapida!

Aseara am vazut-o pe cuscra pe YM ca se canonea cu dc++ si zic ia sa-l pun si io si daca imi amintesc cum s-o fac ca si data trecuta tot singura mi l-am setat ii povestesc si ei ce si cum. De unde frate ca mi-am prins urekile Gabitza, poti sa ma ajuti? M-am impotmolit la setarile pentru conectare. Nu stiu ce sa aleg, in final le-am incercat pe toate pe rand si nu vrea si pace, cica masina destinatara "actually refused it" adik m-a rejectat...

O sa am o dimineata de vis. Ma duc cu masina la prima revizie si primul schimb de ulei. Am cam depasit termenul, era musai sa merg. La telefon mi-a zis ca dureaza o ora, ma astept la inca 2-3 de asteptare degeaba

Pupici pentru copilasii care tusesc, mamici aveti grija de ei dar nu va panicati aiurea. Urmariti si voi situatia si in functie de instinctul vostru cereti radiografie. In ce tara traim mah, de nu poate fi depistata pneumonia decat cu radiografie??? Asa o fi si in alte tari?

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

V-am auzit pe mai multe din voi ca s-au virusat de pe Limeware sau de pe altceva de acelasi fel. Sansele la oricare din programele peer-to-peer de a te virusa sunt aceleasi. Pentru ca principiul este acelasi. Programul doar faciliteaza transmiterea de programe dintr-un calculator personal in alt calculator personal, tinand niste liste de adrese si niste liste de programe sharuite de fiecare user in parte. Nici DC++, nici Limeware, nici Emule, sau oriare altul, nu tin programele la ei pe server. Daca cel de la care tragi are virus, poti lua si tu, daca nu ai antivirus, firewall, si alte chestii de protectie.

Am tras nenumarate chestii pina acum, de le DC++, Limeware, eMule, Ares. Nu am luat nici un singur virus. Am NortonAntivirus la zi, Outpost firewall, si SpyBot care curata spyware-uri, ad-ware-uri, etc.

Mergi la inceput

Androix, nu stiu setarile pe dinafara, DC++ l-am folosit cel mai putin ca tre' sa-i dau un hub si nu prea stiam ce sa-i dau cand cautam ceva. Prefer Limeware sau eMule. Nu am instalat la servici, de acasa o sa ma uit sa vad daca te pot ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Traiesc, sa stiti, dar cu greu.

In sfarsit a dat Domnul si ne-am mutat, avem si internet, dar aseara nu am mai avut putere decat sa citesc.

Au fost 2 zile de groaza si mister, nu ma mai mut sa stiu ca primesc casa gratis. A fost ingrozitor, mii de cutii si saci si praf si oboseala. Bine ca s-a terminat, dar ne-am spetit nu, alta (cel putin barbatul a fost erou national, mai ales ca nu a vrut sa ceara ajutorul nimanui, iar frac'su si-a pus palma tocmai in week-end-ul si a plecat la iubita la Roman ca ii ardea buza dupa stiti voi ce)). Mogo a stat la bona de vineri dimineata pana sambata pe la 4, asa ca macar nu ne-am impiedicat de ea. Dar si cand a venit, bucurie maxima pe ea ca inca era plin de cutii cu lucruri interesante de explorat. Singurul ajutor a fost o prietena pe care am chemat-o sa stea cu Mogo, sa o tina de vorba sa nu intre cu totul in cutii, dar asta numai sambata dupa-amiaza. Asa ca ieri ne-a stat in drum cum a putut ea mai bine, noroc ca pe la 2 am terminat cu grosul.
Adevarul e ca pana la urma arata bine si - spre marea-mi usurare - nu au mai ramas decat vreo 6 cutii cu lucruri care trebuie sa fie depozitate in debaralele pe care inca nu le avem. siguri exista si mici imperfectiuni, totul culminand cu lucruri neterminate (bateria de la cada e cea veche) pentru ca barbatul, suflet mare, s-a gandit sa plateasca zugravul inainte de a-si termina toata treaba, iar acum alergam dupa el pentru ce mai are de facut si nici la telefon nu ne mai raspunde

AM vazut ca s-au intamplat multe pe aici, nu am timp sa raspund, din pacate, ca azi e noua zi de munca. Doar atat sa spun:

Cornelia - multa sanatate la copilasi, sa ne spui ce ai facut la dr.

Crissu - cand a nascut colega mea la Municipal (adica la o luna dupa mine) rezerva (banuiesc ca te referi la aceea gen apartament, cu bucatarie si 2 bai) a platit 60 Eur pe noapte si a dormit sotul ei cu ea. Dar sa stii ca asta nu a impiedicat-o sa ia un stafilococ de toata frumusetea - ma intreb ce se intampla daca statea in rezervele cu 2-3 paturi si baie comuna.

Gata, ca striga treaba dupa mine. O saptamana buna sa aveti si multa sanatate la bolnaviori!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua si de la mine, o saptamina buna si sanatate multa la bolnaviori

Acum sa ma laud si eu ca am dormit aproape toata noaptea . Domnishoara mea, care am constatat ca a devenit foarte, foarte alintata, nu mai vroia aseara nici macar sa adoarma in patutzul ei. Am lasat-o sa urle un pic, dupa care a inceput cu strigaturile de rigoare mamma, mammma, i-am spus ca nu sint, a miriit si a tacut. Dupa doua minute a inceput din nou sa ma strige, sa-mi spuna ca vrea kk, asta ca sa vedetzi cit de pervershi sint plozii nostri. Am luat-o linga noi in pat, bineintzeles ca nu vroia la olitza, dupa alte cinci minute am dus-o in patutz si da-i urlete. M-am suparat, i-am aplicat o micutza corectzie peste pampers, drept pentru care a tacut in aceeasi secunda si a adormit. Pe la ora 4 a inceput sa miriie, i-am dat apa, suzeta si nici n-a indraznit sa se uite in ochii mei sa ceara tzitza si a dormit pina la ora 7 fara un sfert. Deci... nu o durea nimic ci doar incearca sa profite de noi.
Dar astazi si-a luat revansha. A cerut olitza, s-a ridicat de pe ea precum pisica fara prea mult zgomot, s-a dus in camera la ea, a facut kk pe parchet si m-a chemat sa-mi arate capodopera. Macar a priceput ca daca face pe covor am de spalat mai mult.

Gusta sanatate multa, avind in vedere medicii olandezi, eu itzi doresc din suflet ca Marutza sa nu aiba astma, ci doar sa fi gresit ei diagnosticul.

Raluca am sa intreb la farmacie, sa vedem poate intr-adevar este ceai de tei sub denumirea data de tine. -ici plingaretzei mici, care a intzeles ca tu erai trista si itzi stergea lacrimile.

Laura astept cu interes sa vedem ce-ti spun colegii, cu cine seamana Delia.

Andutzy frumoase nume, acum sa vedem care ramine

Fran odrasla mea la calculator sta doar citeva secunde cind o luam noi in bratze, iar la televizor, nu-i plac desenele animate, invirte telecomanda pina gaseste muzica si incepe sa danseze.

Ioana sa va fie de bine si spor la treaba. Aaa, uitam sa-ti spun, vezi ca miine-i sarbatoare mare, sfintzii Trei Ierarhi.

Revin mai pe seara cu scrisul si cetitul

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput