Copiluti de mai-iunie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
Danelutza spune:
Laura am mai incercat cu niste granule de ceai de mushetzel, cica sa doarma, ca tei nu stiu daca gasesc aici. Am sa mai bag o tura in ea si in seara asta, poate se trezeste macar pe la ora 5-6, sa dorm si eu o tzira.
Cit despre mincare, Isabella maninca doar dupa ce am gustat eu, adica eu sint degustatoare, deh, daca e printzesa, itzi dai seama ca nu maninca decit daca eu ramin in picioare dupa degustare, adica vie si nevatamata
. A devenit foarte gretzoasa, daca vede ca am vreo firimitura pe fatza, se strimba si-mi arata ca-s murdara, culege toate gunoaiele de pe jos, se strimba si spune ca-s kk si mi le da. Ma ajuta la strins lingurile, cutitele, paharele de pe masa, dupa ce am terminat de mincat. Gata, m-am laudat suficient.
Ti-a trecut starea proasta ? 

pentru tine si 

pentru tunsulica, si eu i-am tras un breton drepto-strimb, ca nu statea si-mi era frica sa nu se uite rau ca gainile printre gard. ![]()
Nelia bravos, deci asteptam rezultatele peste o luna. Eu spun s-o credetzi si sa o incurajatzi.
-ici si sanatate multa Tudorei.

loreen spune:
Daniela da la naiba cum sa nu fie tei acolo?! Sa nu aiba alta denumire...
Stai ca de suparare am mai tuns-o o tura ...i-am luat si niste ciufi la spate ca erau prea intr-o destrabalare continua...si acuma arata exact ca mine cand aveam varsta ei...
Poate noaptea asta o sa dormi mai mult,sau daca nu mai mult mai concentrat...
Cuscra si noi ne simtim singure...nu vii si langa noi?!
Elisor gata tehnica?!Reparata nu... praf
Ioana zi ca te-ai mutat si ca nu ai net acolo,altfel e suspecta absenta ta...
Cornelia vreo veste ceva despre Maria?!Stefan?!
Tdi la voi cum mai e febra?!
Denisa Cristian mai sangereaza?!Dar cu constipatia ce-ati mai facut?!Aici posibilitatile sunt mult mi largi asa ca degeaba ti-as zice ce sa-i dai ca la voi fara reteta nu poti lua nimic...
Tu cum te mai simti dupa operatie?!
Beatrice cu febra musculara cum stai?!
Olgutzele?!
Anca?!
Chiar ...daca nu uit sa iau la birou pozele cu mine mica sa le scanez...ca toata lumea zice ce Delia seamana cu barbate-miu ...ce naiba numai eu vad altfel?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
fetelor, vin si eu cu o intrebare sa nu adorm, vorba Laurei(multumim pt cuv frumoase, BTW): ati mancat POMELO?Acets fruct atat de la moda in aceasta iarna? Toata lumea mananca pomelo, fetele gravidutze de iulie-august il au ca fruct de baza, in toate partile aud numai despre acest fruct si de 2 zile traiesc si eu marea revelatie: sunt deja la al doilea fruct(adica al doilea kg), care in sfarsit imi potoleste si mie pofta de un fruct pe care nu reuseam sa mi-o satisfac din cazua ca toate imi dadeau arsuri...dar mai putin pomelo
. Sunt sigura ca la mine e o toana de gravida, dar clar il voi incerca si dupa sarcina sa vad daca tot aceeasi parere voi avea..
Andra
12+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Si inca ceva pe seara asta ne-am hotarat la nume: Horia Andrei daca e baiat si Delia Andreea daca este fetita. Ti-am zis eu, Laura, ca sotului i-a placut mult de pitica ta asta vara!
Andra
12+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
ralwka spune:
hello!
Sunt capiata! Vineri, adica sambata dimineata m-am culcat la ora 4, la 6.30 eram in picioare sa fac coliva. Am rugat-o pe soacra-mea sa vina la mine dimineata si-am trimis-o la biserica, eu am ramas sa pregatesc pachetele, sa-i dau iuliei sa pape. Ieri am avut o zi grea, am alergat prin cartier sa impart pachetele la batranele pe care le mai zaresc ziua asteptand mila celor care intra/ies din magazine. Am fost la cimitir si n-am reusit sa nu plang, m-am abtinut mult pt ca eram cu Iulia in brate si nu vroiam sa se sperie... M-a impresionat asa mult... ma strangea in brate, m-a pupat si mi-a sters lacrimile... Insa am reusit si i-am transmis starea mea si ei ca dupa ce am plecat a inceput sa planga fara motiv, se uita la mine si plangea. Aseara am culcat-o si pe la ora 1, cand sa ma bag si eu in pat a inceput sa planga, sa tipe, am luat-o in brate, am leganat-o... nimic. Tacea 1 minut, apoi iar plangea. Am aprins lumina si am linistit-o jucandu-ma cu ea. I-am dat si cu apa sfintita, cu Calgel... A urmat o alta repriza de plans si abia pe la 2.30-3 am reusit s-o culc. Sper sa doarma in noaptea asta. Am vazut ca e gingia inflamata si asteptam 2 maselute sa apara, sper sa iasa repede ca altfel
.
Aurasa, Loreen, Fran, OlgaT, Tdy - 

va multumesc mult pentru sustinere, pentru alinare. E foarte adevarat ca Iulia a acoperit golul din sufletul meu, iar toata dragostea si afectiunea pe care n-am apucat sa i le ofer mamei suficient timp, s-au indreptat catre Iulia.
Ma ingrozeste ceea ce vad la tv in legatura cu virusul asta... Poate vine gerul sa distruga toti virusii astia, sau ma rog, mare parte din ei. Si anul trecut a fost nebunia aia cu rujeola...
Mamicilor care aveti copilasii bolnaviori, nu trebuie sa va faceti acum tot felul de scenarii, va faceti rau si trebuie sa fiti tari sa-i ingrijiti pe copilasi. Va doresc sanatate multa pentru copilasi, mamici chiar si tatici ca tot citisem de sotul Adinei parca.
Adina - bafta multa in ceea ce ti-ai propus. Dumnezeu sa te ajute sa-ti realizezi visul! E dulce foc Ema, am vazu pozele pe YM. Am citit mai demult un articol in ziar ca nu-s asa bune cerealele pe care le dam copiilor. Si Iuliei ii plac, le rontaie goale. www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=169095" target="_blank">Aici e articolul, l-am gasit.
Nelia - ma bucur mult ca Agata a trecut cu bine peste testarea asta. E adevarat ca ar fi bine sa fie acceptata insa e bine ca n-a avut chiar niciun stres, ba mai mult e si convinsa ca totul a fost ok. Sanatate multa Tudorei.
Danelutza - trebuie sa fie ceai de tei acolo, tiliae flos e denumirea, poate asa gasesti. Poti sa faci mai mult si sa-i pui si in baita, e foarte bun calmant.
pentru amandoua si... nopti linistite, fa tot posibilul sa te odihnesti.
Loreen, sa va fie de bine amandurora pentru tunsoare, poate ne pui si niste poze? Iar coliva... soacra-mea mi-a zis iar ca poate sa moara linistita ca fac coliva tare buna, zici ca-i prajitura. Nu cred ca daca poftesti la coliva se intampla ceva.
Fran - crezi ca pot fi puse filmulete cu LITTLE EINSTEIN in contul comun? Eu n-am gasit pe DC++ iar cu limeware m-am potolit de cand am luat.... tineti-va bine... 2 mii si ceva de virusei de era calculatorul meu varza. Baby Einstein n-a pasionat-o pe Iulia, cred ca era deja "mare", acum vreo luna am facut si eu rost de vreo 3 filmulete.
Imi pune si mie cineva pe PM parola de la contul comun, plssss?
Gabitza - mai dar e dulce foc Andrei. Ce pozitie are... cat e de relaxat.. iar aia unde e cu degetelul in nas e tare... zici ca e dupa o zi de munca si sta si el relaxat si urmareste stirile ![]()
N-am reusit sa mai vad alte poze, calculatorul meu are o criza de personalitate si-mi deschide pozele, inclusiv cele din calculator, cand vrea el. Ii fac maine o frectie, poate isi revine
.
Nu stiu ce vroiam sa mai zic, prea mult am citit, o sa-mi iau notite in viitor.
Va pup pe toate si va doresc o SAPTAMANA EXCELENTA (ca tot mi-a amintit loreen de Esca
)
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)
loreen spune:
Andra daca i-a placut asa tare trebuia sa spuna ca io dadeam...scapa copilu' de o mama nebuna si-un tata betiv...
Mai eu am luat un pomelo pentru Delia ce-i drept ...si dupa ce am jupui atata pielita dupa el cat n-am jupui vreodata dupa mine,m-am plictisit si am zis sa-mi cada dejtele daca-oi mai lua vreodata...daca tu mananci doua odata ori ai rabdare la decopertat fructe,ori am nimerit eu unul anormal...
Imi place tare numele de Horia...are o rezonanta placuta...cu alea de sfinti nu prea le am ca nu m-am dat in vant dupa ele...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ralwka spune:
Andutzy, frumoase nume ati ales! N-am vazut decat o poza cu Dragoselu, calculatorul meu e crizat!
Poate am succes maine.
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)
andutzy spune:
laura, nu mai, unul pe zi, adica 2 in 2 zile...e adevarat ca sunt multe pielite dar usor de curatat, nu curge zeama pe maini cand faci asta(ca la celelalte citrice)...eu m-am dus acu' si am mai bagat o felie...
Cat despre mama nebuna, stai linistita ca nu-i trebuia Deliei sa dea o nebuna pe alta
.
Andra
12+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
loreen spune:
Ralwca la Delia e insesizabila tunsoarea ca i-am aplicat-o cu foarfeca din dotare si deocamdata il are ondulat si nu se vede mai nimic...iar la mine ce sa zic...daca nu sochez maine juma de minister inseamna ca-mi sta bine si poate ma trag in poza...
Saptamana excelenta va doresc si io ca nu se stie de maine cat timp mai am de net...dar imi fac ![]()
Sanatate pustimii bolnave...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
andutzy spune:
Ralwca, Laura, thanks de aprecieri
! Si noi le-am sucit pe toate partile!
Andra
12+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2