Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Fran, LITTLE EINSTEINS!!!!??? No, de astea habar n-aveam. Multam fain, il pun pe Mihai sa caute pe DC++, noi cu lime-ul nu ne impacam de cand ne-a virusat calculatorul. Clar le vrem si noi. :)

Fii-mea s-a culcat la 20;00 , iar acum este 09;00 si inca doarme.

Am pus poze noi aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fran daca nu indraznesc prea mult, poti sa mi le pui si mie pe un cd? si vine marius si il ia? daca se poate.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Ma chinui de cateva zile sa ajung la zi cu cititul... aseara am reusit insa acum sunt capiata si nu pot face efortul sa-mi aduc aminte!

Aseara am fost la petrecerea nashului nostru mic, apoi ne-am chinuit toti din casa sa o adormim pe Maya care sigur a scurs vre-un pahar de cola pe acolo, altfel nu se explica energia ei care ne-a dat gata! Dan urma sa plece la trei dimineata la Brasov si spera sa mai prinda si el cateva ore de somn... vise. Ne-am linistit abia pe la unu si ceva si nici ca s-a mai culcat.. iar eu am stat sa-i tin companie cu speranta sa apuc sa dorm dupa ce pleaca el. Numai ca n-a fost cum speram si pe la patru s-a trezit Patrick... era ud pe body si eu n-am observat decat dupa vre-o ora si ceva. Avea pieptul rece sloi si acum vad ca a stranutat de cateva ori. Sper sa nu dau de vre-o belea!

Acum am baut o cafea, Patrick doarme, Maya a iesit afara cu mama iar eu am o durere de cap ingrozitoare.

De miercuri Maya e pe antibiotic, a facut iar enterocolita. Doua zile nu a mancat, a facut febra si a vomat incontinuu. Acum si-a revenit, si culmea, a inceput sa ceara singura de mancare ceea ce la noi nu s-a intamplat in veci!

Cred ca ar fi cazul sa profit de linistea din casa si sa ma intind un pic in pat ca simt ca-mi tremura carnea pe mine!

Va pup!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc din suflet!

Si noaptea trecut a fost una grea: amandoi cu febra si Maria a varsat din cauza tusei. Azi vine din nou medicul sa ii vada. Mi-a zis ca la Maria a trecut cam mult timp de cand are febra.

Vom devea ce facem in continuare.

Nu m-as fi speriat pentru o raceala daca nu erau toate cazurile astea din ultimul timp. Plus ca Maria a avut si anul trecut pneumonie si a facut convulsii .

Aveti grija de copilasi!

Multa, multa sanatate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori, sa treaca usor si repede!
Raluca, imi pare rau pentru pierderea ta, cred ca indiferent de cati ani au trecut si or sa mai treaca ramane la fel de greu. Am ras cu lacrimi de Iulia cu "popa", doamne ce simpatica tre sa fi fost!
Sa va zic despre noi, Alyssa are febra de azi dimineata, am banuit de ieri ca nu-i tocmai in regula ptr. ca era prea cuminte - nu-i sta deloc in fire! - si a dormit mult dupa-masa, plus ca s-a jucat zilele trecute cu fetita vecinilor gripatzi. (si n-au zis nimic inainte..., dupa ce s-au pupat de zor astea micile o aud pe ma-sa plangandu-se ca-s bolnavi...offf!).
Nici eu nu ma simt prea bine, in plus sunt rupta de oboseala...de la organizare mi se trage! Parca-s nebuna de smotruiesc toata ziua...ieri am spalat pe jos pana si-n garaj Din toata afacerea asta soter e cel mai fericit, curat, mancat, spalat... si deh, a primit de 2 ori pe zi "ceva"...in schimb face babysitting la greu, cred ca abia asteapta sa mearga la servici sa se odihneasca!
Ma duc sa ma intind ca-mi pica dovleacul asta de cap pe jos...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...

Crissu este tunsoarea lui Esca ... identica si la fel...doar mecla mea difera si...salariul...m-am saturat momentan de latze...oricum il las sa creasca...

Adriana incearca tehnica vorbitului ochi in ochi...s-ar putea sa dea rezulatate... oricum eu nu curajul Aurasei sa merg cu Delia de mana prin magazina pentru ca stiu ca ma pot astepta la spontaneitati...doar in cos sau in carucior...

Cornelia ma sperii cans spui ca astia mici sunt tot bolnaviori...voi si stati intr-o zona unde nu zboara nici musca...aveti grija de voi...

Gabitza natural Andrei pana la Dumnezeu... imi place despre el cum ii sta parul ciufulit...parca vad ca-l tundeti cat de curand...

Tdi cum reusiti frate sa le prindeti asa repede, la boli ma refer?!Ca de organizare har domnului nu duc lipsa nici eu ... in aparenta totu-i la locul lui...dar nici nu ma mai stresez...
Daca faci curat odata pe saptamana crezi ca-i prea putin?!

Oana C ieri m-am gandit la tine si la vecinii tai...ca s-a luat una de mine, indirect ca am impresia ca nu poate face fatza unei confruntari directe...si la fel am pus-o si eu la punct si jubilam

Oare de ce mosii si babele nostalgici nu pot suporta ideea ca toti au dreptul la viazta si ca generatiile ulterioare lor nu cu nimic vinovate pentru pensiile lor de rahat...retorica intrebare oricum

Na ca s-a trezit domsoara...a adormit fara sa manance la pranz si nu da nici acuma semne ca ar vrea...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... tot eu, tot zombi, tot nu doarme noaptea si suge la tzitza, obicei care-i disparuse de pe la 9 luni, dar care acum a revenit in fortza. Asta noapte s-a trezit pe la ora 2 cu urletele, a adormit dupa vreo 10 minute, am transportat-o in patutz, dar eu n-am adormit decit pe la vreo patru si ceva
Cam atit despre mine, ca ea a devenit prea smechera ca sa va scriu ce-i in stare sa mai comita.

Sanatate copilashilor bolnavi.

Laura un -ic special pentru tine, dragutza ca intotdeauna.

Am citit tot, dar nu ma tzine dovleacul sa mai si raspund.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara,dragelor! Am zis ca ma laud si eu cu niste poze si uite ca nu am mai facut-o. M-am urnit azi si le-am descarcat in Yahoo. de la noi, ce sa va zic, o zi mai buna, 3 mai rele. Inca ma chinui cu greturi si varsaturi, de arsuri nu mai vorbesc! pe 6 merg la Iosup si vad ce sex are bebele care mi-a mancat sufletul pana acum. Tdi, te rog nu mai vorbi de lucruri sfinte, ca am inceput sa visez si noaptea asa ceva, de 8 saptmani nimic, nimic.... ultima oara Tutu a zis sa asteptam ecografia lui Iosup si abia apoi poate ne da unda verde. In seara asta iesim la La Mama. Mi-e cam teama sa nu mai ia greturile pe acolo, dar nu zic nimic, si asa sotul abia s-a lasat convins din lipsa de fonduri...
Mai jos gasiti pozele promise:

POZE DE IANUARIE

Andra12+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andra spune-i sotului tau sa se roage intens pana pe 6 ca cel de-al doilea bebelus sa semene putin cu el pentru ca Dragos este al tau bucatica intreaga... in poza unde-i in carca lui taica-su se vede cel mai bine ca seamana cu el foarte putin...
Imi place scaunul portocaliu ...

Daniela zic si eu sa nu adorm...leacuri babesti ai incercat?!Ca in ritmul asta o sa ajungi depresiva pe fond de oboseala...ceai de tei?!Niste algocalmin picaturi daca durerile sunt asa mari?!

Io am niste nervi da nu stiu de ce ...am si o stare de tot rahatu' vecina cu ...nici nu-mi vina sa zic ca am darul de a cobi intr-un hal groaznic...am tuns si copilul ca ma enerva bretonul ei...ma mir cum de-a stat

Ca tot ma chinuiam sa va intreb...mai copii vostrii miros mancarea inainte de a o baga in gura?!Delia nu deschide gura pana nu duce totul prin filtrul nasului,iar daca nu-i convine mirosul nu mananca nici cu rugaminti...

Ma duc sa-mi trag una-n cap sa ma calmez ca nu-i a buna deloc...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Iar sint in urma cu cititul, ati scris nu gluma... Tudora a avut in continuare febra, dar nici alt simptom nu are, astept si astazi, sa vedem daca ii iese ceva pe piele, ar putea sa fie varsat de vint sau o otita sau o viroza sau... orice altceva. Miine la prinz ma duc cu amindoua la doctor, ca nu am mai fost de mult, de pe la inceputul lui decembrie... Agata se plinge ca o ustura caind face pipi si vreau sa-i fac o analiza la urina, sa nu fie ceva legat de rinichi (stresul meu, ca i-am transmis sensibilitatile mele renale) si poate aflu si ce are Tudora. Aseara a avut cel mai mult, 39.9, a scazut imediat dupa antitermice si dupa ce i-a trecut febra a fost in regula, vioaie, a mincat. Asteptam!

Ieri, la testul de la Internationala... Am ajuns acolo, mare de parinti si de copii, la clasa I sint 63 de copii pe nici un loc!!! Doar pentru cele 12 locuri de pe lista de asteptare, in cazul in care pina in toamna mai pleaca vreun copil. O nebunie! M-am distrat cu prietena mea si cu nasa Tudorei, ca a dus si ea baietelul Tudor (un destept si jumatate, care nu a intrat anul trecut si chiar e destept, daca l-ati vedea cite stie, pe mine la lasa masca de fiecare data). Am facut haz de necaz cele doua ore cit am stat acolo... Ai nostri copilasi au fost in aceeasi clasa (pe lista scria in grupa 2, de la Cismas la Fornade), i-am separat noi, punindu-i la mese opuse si le-am atras atentia sa nu vorbeasca romaneste. Cu intrat de mina si au iesit de mina, ca doi porumbei. Si am constatat si eu cit de mare e Agata pe linga ceialalti copilasi de virsta ei: arata a copil de 7 ani si la inaltime si la grosime! E cu un cap mai mare ca Tudor si de fapt cit toti ceilalti copilasi din grupa in care a fost. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez, ca acum nu mai e chiar grasa, e plinuta, dar arata bine la corp, sint multumita cit de cit, dar e maaareee!
Asa... au intrat in clasa si noi am fost rugati sa coborim in sala de mese. Tudora a adormit micuta in galagia aia, ca avea febra, iar pe tati il trimisesem dupa antitermice. Agata era obosita (culcata cu forta la 10, treaza de la 7, inot de la 10 la 11, alergat intre timp cit a putut... La un moment dat, ma apucase asa o mila de bietii copilasi, de-mi venea sa ma duc sa o iau si sa plecam acasa. Intre timp, un profesor ne-a descris in ce consta testul si a raspuns la intrebarile parintilor. In clasa in care erau, li se da un caiet cu exercitii pentru virsta lor (din alea despre care v-am vorbit intr-un mesaj anterior) si copilul face ce-i trece prin cap. Apoi aveau o gustare si o pauza de o jumatate de ora in care s-au jucat intr-o sala si au facut cunostinta cu ceilalti copilasi, si in ultima jumatate de ora au intrat din nou in clasa si au primit un alt caietel cu alt gen de exercitii, unde copilul e la fel de liber sa faca ce vrea (la unele citeste profesorul enuntul si copilul incercuieste raspunsul pe care il crede el bun, la altele, compuse numai din imagini, trebuia sa intuiasca copilul ce se cere - ex. patru imagini, intr-o ordine oarecare, trebuiau decupate din josul paginii si lipite sus, in ordinea corespunzatoare. Cam atit!

Ii asteptam sa iasa, vedem copii iesind plingind, altii tristi ca nu au facut tot (cei mai mari, din clasele 3-6), apar si ai nostri, de minuta pe scari, Tudor spune ca a facut aproape tot, la care Agata mea, toata numai un zimbet, ea care cred ca era singura care nici nu stia exact de ce e acolo: eu intru sigur la scoala asta, ca am facut tot-tot!!! Tudor se uita la ea si spune: hai, ca am mai gresit si noi un pic. Agata: eu nu, am facut tot si ffff bine! Si cu o atitudine si cu o siguranta pe ea, ca iti venea chiar sa o crezi. Si de atunci, de cite ori am intrebat-o ceva legat de ce au facut acolo, mi-a raspuns la fel: ca a stiut tot, ca afost mai usor decit ce a facut acasa si la scoala, ca a facut tot-tot. Asa o fi, ca prea o zice cu foc. Rezultatele peste o luna!

Sanatate copilasilor bolnaviori!!!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput