Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Loreen o poza cu tunsoarea, pleaseee, ca si pe mine ma bate gandul sa ma tund, dar scurt, ca m-am saturat depar lung cu care stau tot timpulprins de altfel.
Adina bafta cu ideea ta. Comertul poate aduce multe satisfactii si bani daca e facut cum trebuie.
Sanatate micutilor Maria, Stefan si Cristian sa dea Dumnezeu sa se faca bine repede.
Si eu folosesc sirop de muguri de pin pe care i-l pun in sucul de portocale sau in ceai si vad ca Doamne ajuta nu a mai racit asa des in ultimele luni. Asta inseamna vitamina C multa ca si siropul de pin are vitamina C cat sa acopere necesarul zilnic asta in 4 lingurite. Incercati se gaseste la plafar si nu e scump(65.000 lei sticla)
Revin cu intrebarea despre rezervele de la MUnicipal. Nu stie nimeni cat costa?
Afara a inceput un vand de iarna .....nu am mai scos-o pe Iulia afara parca mi-e si frica sa nu raceasca.

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Crissu - eu nu am stat in rezerva, dar am nimerit intr-un salon cu 2 paturi pe A4. A fost ok, plus ca era vis-a vis de cabinetul asistentelor si doar scoteam capul si zaream cate una. Daca aflu ceva de rezerve, iti zic

Aurasa Alexandru 32+ si Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Aurasa eu cu Iulia am stat intr-o camera cu trei paturi, a fost super bine, nu pot sa zic nimic, doar ca mi-a fost tare greu cu datul jos din pat si am avut si niste stari de lesin la care m-am speriat. Ma gandeam la rezerva in ideea sa stea cineva cu mine mai tot timpul, adica sotul meu zic eu ca ar fi cea mai potrivita persoana. Medicul meu a fost super de treaba si mi-a dat numarul de telefon unde sa sun si sa-mi fac rezervarea dar nestiind pretul mi-a fost jena sa sun sa nu fie cine ce scoruri.
Se vede treaba ca ati iesit toate la plimbare sau la schii nu? ca nu prea mai e nimeni pe aici.
EU si Iuli ne-am clocit azi toata ziua in casa ca tati e DJ la un botez si ne-a lasat singure.

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Iar sunt in urma cu cititul .

Multumesc mult celor care mi-au raspuns legat de pat.

Fran-m-am uitat pe site-ul dat de tine. Iti multumesc mult. Dar am o intrebare, daca aparatoarea se pune sub saltea, este suficient de stabila ca sa nu o dea jos daca se sprijina pe ea?

Gabitza-mi-ai dat o veste buna ca vine Ikea in Romania. Eu nu am fost niciodata in magazinul asta, dar am auzit numai lucruri bune despre el.

monu-imi pare atat de rau ca tot continua problemele cu mama ta. Nici nu stiu ce sa-ti spun decat sa ai grja de tine si de fetite.

Hai ca am inceput mesajul asta de dimineata si acum este pranz si tot nu il termin. Trimit ce am scris si revin mai tarziu.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pozele de care va ziceam dimineata, cu www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20070127" target="_blank">Andrei in actiune.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, stau un pic pe net ca m-a suparat Alexia si l-am trimis pe tati sa o culce. A devenit neascultatoare si la orice se pune pe urlat. S-ar putea sa fie si de la bb2. Oricum lucram la problema.

Cu bb2 pt moment m-am muls, am facut masaj, am baut bere, galactogil, ceai, apa...am mancat alune si am mai scapat un pic de formula. A facut un pic de foamete dar in final am reusit sa scit azi cate ceva la fiecare masa. Sa vedem maine cum va mai fi. Oricum cutia e la indemana. Acum ma doare un pic mai mult operatia. E o senzatie de parca trage pielea. Si am ramas si cu colici.

Imi este dor de clipele cand aveam timp sa stau pe DC de vorba cu voi. Ma gandesc cu groaza ce vom face cand pleaca soacra. Ea e acum cu noi si mai sta pana marti. Sa vedeti dupa aceea balamuc cu zuzu de Alexia!

Fran, mai exista si alte filmulete Einstein pt bb mai mare? care?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Ralwka-sper ca te simti mai bine dupa ziua de azi...
Sanatate de puiutii bolnavi, Cornelia nu cred ca o radiografie la plamani e chiar un capat de tara la copii de varsta lor-dpdv al iradierii, vorbesc. Daca in cateva zile nu se amelioreaza eu zic sa le faci si sa ai grija si cine interpreteaza-zic asta pt. ca eu in vara am avut o viroza, tanti de la radiografii mi-a zis ca e de rau, dar nu ea pune diagnosticul, m-am dus cu radiografia la generalista si mi-a dat sa iau ...codeina, sa ma linistesc cu tusea. Asta dupa ce mi-a zis ca am secretii pana in cele mai mici cai aeriene si astea se elimina greu...In fine, povestea s-a incheiat in decembrie cand nu mai puteam sa inspir destul aer, si dupa n'spe mii de teste se pare ca am dus o bronsita cronica pe picioare(la caile aeriene mici)...
Ioana -voi ce faceti, cum e Mogo? Va mutati we asta?
Olga (mami de Maya)-Iepu' se sprijina -in picioare fiind-cu spatele in aparatoarea aia, fara probleme. Picioarele care intra sub saltea sunt destul de lungi si se echilibreaza. Adevarul e ca la noi si salteaua intra in scheletul patului -din cauza asta am avut ceva probleme cand am pus aparatoarea, am ajustat un pic picioarele la articulatie, ca nu se mai aseza salteau drept pe pat. Din cauza asta nici nu putem rabata aparatoarea. Rabatarea lateralei merge doar pt. saltele care ies macar cativa cm deasupra "scheletului " patului, insa in cazul asta nu stiu cat de stabila mai e. O sa pun poze sa vezi cum e la noi, ca nu cred ca am fost prea clara...
Nelia-felicitari Agatei, sa ne spui cum a fost si la examen.
Crissu-eu cand am nascut aveam abonament green la medicover(o varianta destul de joasa(ieftina)) si mi se oferea reducere la rezerva din Polizu . Ma costa 100 de euro/zi, si cred ca reducerea era de 25%...Acuma nu stiu ce sa zic, era vorba de rezerva medicover din polizu, poate rezervele obisnuite din spital sunt totusi mai ieftine...Mai bine suni si intrebi pur si simplu cat e pretul, eventual la telefonul de centrala al spitalului si te directioneaza tanti centralista, daca nu vrei sa intrebi chiar persoana la care te-a trimis dr. tau.

Am gasit niste poze dintr-o gradinita MONTESSORI- postate de o mamica la "cabinetul psi". Sper ca nu se supara nimeni daca pun aici link-ul, mie mi-au dat multe idei si o gramada din ele se pot aplica si acasa MONTESSORI

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Monu-nu sunt Baby Einstein, sunt LITTLE EINSTEINS. Traiasca limewareEu am Jumping Joey (cu canguru'), Good Knight, Whale Tale. Iepu' se mai uita si la "Dora the Explorer"- ii plac "Circus", "Christmas Special" si "in search for the city of lost toys". Dar sunt mult mai multe...spre deosebire de baby einstein astea nu mai au pasaje muzicale cu obiecte care se misca, doar actiune. Tot cam 20 min, mai putine animale si mai multe fetze "umane". Sau pe aproape...
Chiar sunt curioasa daca Alexiei ii plac...
Daca nu le poti da jos sa-mi zici, cred ca merge sa trimit din ele si in contul comun.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fran, Aidan ma chinuie cu episoadele "The birthday machine", si "the birthday baloons" , m-am saturat de ele, stiu tot ce se intampla si cantam toata ziua cantecul de la inceput.Avem tot ce au scos pe dvd dar numai pe astea le vrea.

Mie de la inceput mi-au placut Little Einsteins.Baby Einsteins mi se pareau prea simpliste.

Denisa, imi pare tare rau pt Cristi, chiar nu exista nimic sa ii treaca constipatia?La dr nu ti-au spus nimic?Despre sangele din nas....habar nu am, nu am stiut nici eu ca daca ai o viroza iti curge sange din nas.

Nelia, felicitari micutei patinatoare!!

Olga, cu caninii vad ca e marait, la masele a fost ok, nu a facut niciodata diaree de la dinti.
Ma dispera face tot ce ii spun sa nu faca.Se uita la mine si il doare in cot de ce ii spun si face mai departe.Daca ceva nu ii iese face niste crize, ca azi la magazinul de mobila....eu il chem sa vina dupa mine si el merge in partea opusa atingand toate ornamentele alora de pe mobile.Cand sa il iau de acolo, scandal mareeeeeeeeee....
AI VOSTRI COPII FAC ASA?VIN DUPA VOI DACA II CHEMATI?

Nu mai stiu ce sa scriu.Sunt tare obosita, mutatul asta ma stors...

Multa sanatate!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Cornelia, nu mai sta nici o secunda!!!! Du-i la radiografie la plamini!!! In septembrie, dupa ce ne-am mutat din Florida in Pennsylvania, Eva a tusit vreo 2 saptamini, fara alte simptome; dar incepuse sa tuseasca ff mult, ca nici nu putea sa doarma noaptea. Am dus-o la un pediatru gasit asa, de urgenta, aici. Ala a ascultat-o la plamini si a spus ca nu aude nimic, ca poate sa fie de la vreo alergie si alte timpenii, ca nu stia ce sa mai zica.
Imediat dupa aceea, a doua zi, Eva a inceput sa faca febra. Am descoperit-o cind avea vreo 38, apoi la vreo citeva ore dupa, ajunsese la 39. Nu am mai stat pe ginduri, si am luat-o la urgente, in ciuda impotrivirii sotului, care spunea ca daca dr a ascultat-o si nu are nimic, de ce sa o luam degeaba la ER, mai ales ca era si vreo 8pm, poate Eva are vreo raceala.
Eu am presimitit ca nu e de bine, stiind ca simptomele Evei erau aceleasi cu cele ale fetitei verisoarei mele din Canada, care avea pneumonie in acelasi timp!!!!
Am ajuns la ER (cu sotz si copil), i-au facut radigrafie, la care a reiesit ca Eva avea o infectie de toata groaza la plaminul sting!!!
Dr pediatru de garda la ER i-a dat o doza de Augmentin, urmind ca noi sa continuam tratamentul acasa, plus Prednisone si Tylenol pt febra.
Febra i-a scazut de a doua zi, iar cam la 2-3 zile s-a oprit si din tusit, dar am continuat tratamentul cu Augmentin cit era in reteta (nu mai tin minte exact, 7 sau 10 zile).
Cit timp Eva a avut pneumonie am citit de cit de multe complicatii pot aparea!!! Asa ca nu e de joaca sau asteptat ca poate-poate!
Multa sanatate Mariei si lui Stefan!

Denisa, cind Eva se mai constipa, eu ii dau niste suc de prune 1/2 - 1/2 cu apa; sau dimineata, cereale fulgi amestecate cu apa sau lapte, la care adaug sos de prune, 1-2 lingurite. Efect garantat Singele din nas ar putea sa fie si de la lipsa de fier, cel putin asa am stiut de cind eram mica (nu stiu cit de stiintific este). Oricum, fierul este foarte important in primii ani de viata. Alta idee nu am.
Multa sanatate lui Cristi!!!

Fug sa ma uit la un film. Poate revin mai incolo.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput