Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mie frica sa mai intru ca mai afu de-un copilas bolnav...Multumesc lui Dumnezeu ale mele is bine deocamdata...la Bianca ar mai fi cum ar mai fi ca la ea funtioneaza mai multe pastile,sufla nasul...dar la Delia va fi jale...ce sa va zic ca va dorim sanatate celor bolnaviori,si sa va paziti de rele celor sanatosi...

Fetele va multumesc pentru raspunsurtile cu mancarea...deci eram sigura ca fii-mea are o doaga lipsa...de fapt nu stiu daca asta se mosteneste dar asa facea tata,Dumnezeul sa-l ierte,tot trecea prin filtrul nasului si apoi prin gura...

Daniela colegii au fost impresionati de noua mea mecla...am primit la complimente de aveam impresia ca vor sa aiba bucurii la mine...

Raluca prima mea depasire a fost de pomina...am intrat in depasire si ma gandeam ca ala o sa ma astepte sa reintru pe banda...da de unde...sa vezi bascalie ce-a facut barbate-miu de mine...intre timp m-am dezghetat si-s taticul soselelor...ca am legitimatie de politai in buzunar

Aurasa ai un baiat jos palaria...o sa aiba ce sa invete ala mic de la el...nici nu zici ca-i baiat...ca deobicei se spune ca ei sunt mai zburdalnici...

Simona cum puii mei furnici pe vremea asta?!De fapt de ce sa ma mir...ca toate-s cu ala-n sus...au astia de la RAID spary special pentru ele...si miroase frumos...numa sa ai grija la copil...

Adina uitasem sa-ti spun ca eu indiferent de ce spun astia ii dau Deliei cereale...si Humana in lapte si din celelalte zilnic...asa ca nu-mi fac probleme...

Gusta am zis la inceput ca faci misto... apoi ma realizat ca vorbesti serios...doamne cat poate fi de traumatizant sa treci prin asa ceva...si eu zic ca nu-i vorba de astm ...ar fi trebuit sa aiba simptome pana acuma...o forma de alergie ceva...dar la sistemul vostru medical si prin ce ai trecut pana acuma nu ma mai mira nimic...Numa sanatate va doresc la amandoua

Hai ca ma trage mandra de haine...mai are putin si-mi arunca laptopul pe geam...
Revin

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Am vrut sa va pun linkul sa vedeti o gravida cum nu trebuie sa arate si nu imi apare adresa... e pe http://dropshots.com/loreen

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sanatate multa copilashilor bolnavi, incepe sa-mi fie si mie frica, cu timpul asta cind cald cind frig, nici nu stiu la ce sa ma astept.

Olga M daca tzi-as spune ca dupa ce i-am aplicat ploadei corectzia, am bocit in baie, de m-a certat sotzul. Ea bineintzeles n-a spus nimic, a adormit automat.

Cuscra sa moara virushii din tzara si-ti trimit nora in vizita

Laura deci colegii te-au periat la greu, da Am vrut sa vad filmuletzul, dar nu se vede nimic.

Acum sa ma laud si eu cu o tentativa de filmat ploada, care bineintzeles cind m-a vazut s-a oprit din dans.
Dovada... www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070129&ctime=090525" target="_blank">aici, numai ca eu sint cam nepriceputa in arta filmarii, deshi ar fi trebuit sa invatz ceva in 15 ani lucrati in tv

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Daniela nu e film...sunt 2 poze cu mine gravida cu Delia...din 29.01.2007
Iar Isa e mortala...cu codru de paine intr-o mana si cu ritm de Ghita-n picioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

laura, dar pana la urma poze cu noua tunsoare ti-ai facut? Cat despre pozele gravida, sigur tu erai? Am ramas masca...oricum ai avut ambitie sa arati cum arati acum...

Andra12+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Ei Andra sa te mai aud ca esti sau te faci grasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura era cu o banana, ca piine serveste foarte rar, tzine la silueta, nu ca mamasa
Adica in pozele alea erai tu ?
Trebuie sa caut si eu miine sa pun niste poze cu burtoaica mea

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Uitasem sa-i zic sanatate multa tocmai Marutei. Mai Gusta, dar numai belele pe capul tau.

Vad ca a mai aparut un copilas bolnav. Sanatate si lui Marius.

Lucas-sanatate multa si nu te impusca ca mai avem nevoie de tine si chiar asa suparata de la o raceala .

Laura-si eu vreau sa te vad tunsa. Cat despre poza in care erai gravida, mie nu mi se pare ca erai asa grasa, sincer.

Danelutza-filmuletul cu Isa trebuie sa-l vad pe calculatorul sotului pentru ca pe desktop nu am sonor.

Tot vroiam sa va pun niste intrebari. Copiilor vostri le miroase gura dimineata? Mayei ii miroase ca unui adult si eu parca stiam ca nu ar trebui. Mai este vreun copil care nu mananca singur? Maya mananca singura foarte bine, mai ales chestii solide, dar ia vreo 2-3 inghitituri si dupa aceea vrea sa o hranesc eu ca sa poata citi. Dar la lichide nu prea ii merge figura. Pana ajunge cu lingura la gura scapa tot in farfurie.

Noapte buna fetelor din Romania!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Olgutza din America nu-i Maya singura caruia ii miroase gurita si nici care nu mananca singura...vine Delia la companie... cu gurita ori is parazitii,ori o afectiune Orl,ori vreun barzaune la stomac,ori cica eruptia dentara care modifica ph-ul cavitatii bucale...de carii nu poate fi vorba,nici de fumat...la Delia am mai pus pe seama faptului ca nu ma lasa sa o spal pe dinti deloc...nici cu forta nici cu vorba buna nici cu periuta...
Cu mancatul nu o las singura din tr-un singur motiv...se face ca un porc si puricii mei neuronici nu suporta...cand o fi suficient de mare sa priceapa ce astept de la ea mai vedem...

P.S....las ca eram cat malu de grasa...si acuma ma ingrozesc cat am putut sa ma fac...si tot eu eram aia desteapta care spuneam "mancati fetelor ca doar avem timp sa slabim dupa aia" si ma umflam cu prajituri...si acuma le simt mirosul si gustul Collage se cheama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

laura, tu ma stii cum eram asta vara. Dar acum poti crede ca am pus pe maini, pe spate, pe fata, pe picioare, fund si burta nici nu mai vorbesc...Atat de grasa nu am fost niciodata, nici cand eram in luna a 9-a. Se zice insa ca arta cere sacrificii...

Andra12+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput