Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 29
nastad spune:
quote:
Originally posted by oLoquote:
Originally posted by inni
Ce nume frumos ! Anais !
Foarte frumos.
numele ca numele, dar sa vezi cum s-a nascut!!! (citeste la semnatura :D)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
Ce amintiri mi-ai trezit!
Am citit povestea nasterii cu o zi inainte sa il nasc pe Doruletz. In ziua aia am facut o gramada de treaba,pe la 2 noaptea am mancat pepene si pe la 3 mi s-a rup apa.De la ora 3 pana am plecat la spital,am avut in cap numai povestea nasterii scrisa de tine.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
miag spune:
quote:
Originally posted by oLoquote:
Originally posted by inni
Ce nume frumos ! Anais !
Foarte frumos.
numele ca numele, dar sa vezi cum s-a nascut!!! (citeste la semnatura :D)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
Noi am citit...si mereu cand intru pe forum sotul meu imi zice sa transmit salutari 'tipei cu pompierii'..si acum cand s-au facut echipele si-a amintit..'Aha, esti cu pompierii in echipa!'

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

puskin spune:
Olo
, ce curajoasa esti! Citisem povestea lui Anais mai demult si sincer te admir pentru curaj. Mie mi-e o frica de mor de nastere...asta pentru ca daca vad ace sau unelte d-alea de ale doctorilor ma apuca frica instant
.
Carmen ( Mephala), tu nu papi cam putin?
Ruxilici
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
olim spune:
salutare tuturor
va doresc o zi buna, ca a mea a inceput groaznic
Revin cu amanunte![]()
va pup pe toate
Crystina - Anca - Olim - Cookie 
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
[Oana e la gradi? Esti singura cu Doruletz? Azi ce mananci?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Oana e la gradi,l-am hranit pe"Boier Moflea" si ma pregatesc sa-l culc.
Mananc salata de ton ,Onitzei si lui tzutzu o sa le fac niste snitzele de pui cu piure de cartofi(sper sa nu bag nasu`)
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
![]()
Fetelor veste mare: Isabella a facut primii 3 pasi singurica.
![]()
![]()
![]()
Sunt in culmea fericirii!![]()
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
SUPER!!! Felicitari Zuzilici pentru primii pasi ai Isabellei!!!!

Azi am fost cuminte...m-am hotarit sa nu mai primesc
, asa ca promit sa fiu cuminteeeee! In curind am sa-mi iau prinzul - puiul cu ciuerci ramas de ieri. Acasa am facut curat - i-am dat mamei toate ciocolatile, bomboanele si prajiturelele pe care le-am gasit - au mai ramas pufuletii lui fiu-meu, dar pe astia trebuie sa-i pastrez...Nu stiu ce o sa fac simbata ca ma duc la o "rupere de turta" si vom iesi la un restaurant libanez - o sa incerc insa sa maninc cit mai sanatos si sa nu ma ating de tort!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
miag spune:
Cami, pe mine ma motiveaza fantastic vointa ta. Cand te aud ca nu te mai opresti pana nu ajungi la tinta, ma simt si eu atat de puternica incat simt ca imi piere foamea subit.
Si acum un secret:
La mine motivatia cea mai mare este BB2, dar pana nu ajung la 50 kg nici nu ma gandesc la o noua sarcina.
Istoria mea este simpla:
Am fost obsedata de silueta de cand ma stiu.Am facut in copilarie cam 8 ani de scrima, dar nu m-am ingrasat deloc cand am renuntat pentru ca eram atenta la ce manac.In clasa a 9-a eu deja eram AS in diete si aveam o vointa fantastica. In liceu ma lua vantul, aveam 43 de kg la 1.60m. Am avut ceva fluctuatii si in timpul BAC-ului am ajuns la 49 de kg si asa am ramas pana in anul 3 de facutate, cand m-am reantalnit cu sotul meu (il cunosc de o viata).Si atunci nebunieeeeeeee: restaurante, masini, sport NU..si uite asa a ajuns fata la 53-54 kg.
Apoi m-am angajat si mi-au dat masina de serviciu.Aici a fost punctul 'mort' pentru mine.
Sunt innebunita dupa sofat si ajunsesem de ma duceam si pana la paine cu masina.

Dar eram convinsa ca eu nu ma ingras, ca nu am cum, ca mereu am fost slabanoaga...~si totusi kg s-au depus frumusel si am ajuns la 58kg

Norocul meu este asa cum au zis si fetele ca nu se vad, eram mai mult grea decat grasa. Si in plus sotul care uraste slabanoagele , era in extaz...

(Ca o paranteza el si acum imi zice ca arat perfect

si NU MA MOTIVEAZA DELOC SA SLABESC

).
Am inceput sarcina la 58 de kg, cu ganduri marete ca voi lua numai 10 kg in sarcina. Ca voi face gimnastica pt mamici si ca voi fi o gravidutza perfecta.Primele luni de sarcina au fost ok, lucram, eram activa, dar a fost acel moment de la 6 luni de sarcina cand am fost la un pas de a pierde sarcina, am mers la dr si mi-a zis 'repaos total la pat, altfel nasti prematur. Te dai jos din pat doar cand te duci sa faci pipi. ai auzit? Altfel te internez si te tin legata de pat aici.'.BB Roli era grabit, de la 6 lni el era asezat cu caputul in jos, gata de iesire.
Pentru mine a fost un dezastru sa stau in pat, sa nu merg la birou, sa nu plec in delegatii, sa nu vorbesc cu nimeni. Deja facusem depresie, dar imi doream un bebe sanatos, si cu exceptia a trei abateri: odata cand l-am operat pe tata de metastaza craniana, altadata la control la ginecologie si a treia oara la o petrecere- cu 2 zile inainte sa nasc, nu am iesit din casa si mi-am petrecut 2 luni si jumatate in pat, la izolare.
Am ajuns in ziua cezarianei, si asta facuta inainte de termen cu aproape o luna (din cauza ca faceam tensiune 18) la 86 gk cu bebe in burtica

. Dupa nastere, a doua zi aveam 76 kg si la 2 saptamani de la venirea acasa 73kg.

Apoi in timpul alaptarii(10 luni) am mai luat vreo 5 kg.Si in sfarsit am constientizat ca SUNT GRASA

desi sotul ma vedea
.
Am slabit apoi in ritm accelerat 5 kg pt ca eram nasi si ma simteam penibil pt ca fina mea arata ca un manechin. Cam in perioada aia m-am alaturat voua si restul povestii il stiti.
Acum insa ma simt mai motivata ca niciodata, mai ales ca la anul in vara, in 2008 ma gandesc serios la BB2 si pana atunci mai vreau sa fac si eu niste plimbari prin lume si asa nu ma simt ok.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

miag spune:
Tzuni, sper sa rezolvi repede problemele
Ne va fi dor de tine. Sper ca nu este nimic grav

Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

dordia2000 spune:
An-k esti prin preajma??? Predau stafeta sau....mai prelungesc sherifenia mea???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
inni spune:
Aolica ce nastere...ca la RealityTv ![]()
Bine ca nu au fost complicatii...mama, nici nu mi-a venit sa cred citind.
Esti tare ! Bravo !
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Fetelor veste mare: Isabella a facut primii 3 pasi singurica.
de