Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 30
dordia2000 spune:
Superba povestea. Esti o adevarata eroina si o supercurajoasa! Sa iti traiasca fetitele sa se faca mari si sa fie sanatoase si norocoase!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
inni spune:
Mey..dar ce cu tupeu s-a nascut Anais. Fac smotru prin casa si numai la asta ma gandesc. ![]()
Sa-ti traiasca ambele printese si tot asa sa ia viata in piept..cu tupeu. ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

anangel_lexi spune:
Deci voi ma sfatuiti sa nu tin ideta asta? Off, si eu imi faceam sperante. Atunci ce dieta sa tin? Voi cum tineti, ce tineti?
Eu nu povestesc cum am ajuns la greutatea actuala ca mi-e prea rusine!![]()
![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
mamica dulce spune:
eu am tinut daneza pana in ziua 12.As fi tinut-o pe toata dar am avut o iesire pe care nu puteam s-o refuz.Am slabit vreo 4 kile bune,mie mi-a placut,atunci am descoperit spanacul si m-am indragostit
Normal ca s-au pus la loc,dar nu brusc...ci asa cum s-au pus toate kilele la loc de 100 de ori in ultimii 2 ani,din lipsa temporara de grija si ambitie
Daca vrei sa o tii,o tin si eu cu tine de luni ,sau macar incercam ca nu ne ia capul nimeni daca renuntam la ea.
Eu sunt tare mandra de mine,am scapat de 2 kile de cand a inceput concursul,azi am 83.200,de la 85.400
Va puuuup!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
szivarvany spune:
Anangel si Mamicadulce - io am tinut daneza la sange, cu oaie cu tot si am slabit 4 kg atunci. De ce a nu o incercati ? Succes va doresc !
Miag - la fel si exemplarul meu de acasa ... ca`s perfecta asa, oricum ar fi acel asa si el e la fel de in love ... 
Mie cantarul mi a aratat 79,00 kg azi dimineata, deci sunt super ok, ca pap branzeturi si iaurturi si nu mor de foame si nu lesin. Sper sa tin asta muuult.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
inni spune:
Lexi..io in locul tau as tine-o ca sa am habar de ea si sa nu raman cu gandu'.
Uite...o ai si pe Mamica Dulce alaturi. E mult mai bine sa o tii asa...cu o companie. Va mai ridicati moralul una-alteia. ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

olim spune:
si eu am tinut daneza,si am avut rezultate destul de bune![]()
o zi buna tuturor
Crystina - Anca - Olim - Cookie
leeloo2004 spune:
Se lasa cu povestiri despre kilograme?? Pai sa v-o zic si pe a mea...
Eu in adolescenta (culmea, ca si Mia!) am facut scrima. M-am lasat de gura parintilor ca deh, aveam de invatat si nu puteam sa stau in cantonamente...De aici zic eu ca mi se trag picioarele groase care au constituit "pata mea pe creier" de cind ma stiu...In liceu eram obsedata ca sunt prea grasa - desi acum, recitind din jurnalul meu din acea perioada am vazut ca aveam 49 kg la 1.65 deci eu zic ca aratam super-bine - da in capul meu era altceva...oricum pe la sfirsitul liceului chiar ma ingrasasem - cred ca ajunsesem pe aproape de 60kg... In facultate am slabit brusc, fara niciun efort - cred ca de stres, emotii, etc si asa am tinut-o pina cind m-am maritat - pozele de la nunta imi sunt dovada - atunci aveam cam 50-55 kg, aratam (zic eu!) si ma simteam super! Dezastrul meu a inceput dupa ce m-am maritat...cam 2 luni am stat cu soacra care gateste demential, probabil m-am linistit sufleteste, nu stiu, cert este ca se adunau kg... Apoi am ramas prima oara insarcinata - cred ca de fericire am pus 2-3 kg la aflarea vestii...apoi am pierdut sarcina, la vreo 2 ani, iarasi am ramas, iarasi am pierdut-o...in 2002 am ramas din nou insarcinata, a fost sa fie o sarcina gemelara pe care insa am pierdut-o intr-un stadiu avansat - ajunsesem deja pe la 75 kg. Am slabit din nou pina pe la 70kg si dupa 11 luni am ramas din nou insarcinata. Pe timpul sarcinii am luat 26 kg - adica ajunsesem la 96 si eram de-a dreptul
... Dupa nasterea lui Stefan am scapat de vreo 10 kg (de stres ca Stefan a avut probleme la nastere...). Am alaptat 6 luni si apoi in 2 ani am reusit sa ajung la 77kg, moment in care m-am alaturat voua!! 
. De atunci am reusit sa ajung la 70, dar uite ca sarbatorile astea mi-au mai adus cadou 4 kg...
continui mai tirziu ca trebuie sa intru intr-o sedinta...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
anangel_lexi spune:
Incercarea moarte n-are, nu? Oho, as fi cea mai fericita sa scap de 4 kg in 2 saptamani! Asa ca...mamica dulce, ce zici, incepem de luni?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)

.