Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 12
anangel_lexi spune:
Mamagiuliei, uite aici poze noi si 2 filmulete.
Mai am de baut 6 pahare de apa pana ating cei 2 l obligatorii pe zi.![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
miag spune:
Daria si eu am baut o groaza de apa..am secat dozatorul de la birou...
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Delidana spune:
Tzuni, la treaba, ca de nu, te vizitez la noapte...si mi-am luat o matura mai.....solida. 
Bun venit Dulcetica in echipa verde! 
Inni, am o rugaminte: se poate sa scrii normal, adica nu sub forma de "piramida"? Mi-e greu sa te citesc asa. Daca nu se poate, nici o problema. 
Dordiala mentinere apare o singura greutate, ultimul raport. Trebuie facute niste modificari la Roxana. 
Iar daca punem echipele in functie de greutatea totala, echipa albastra ar trebui sa fie pe locul 2 si echipa verde pe locul 3.
Cami, daca o echipa are un target mai mic decit celelalte echipe inseamna ca are mai multe sanse sa cistige, nu? Si atunci de ce sa nu se straduiasca? ![]()
Delidana-Khristin-Daria-DianaR-Dulcetica 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
puskin spune:
Am si eu o intrebare mai...stupida.
Nu reusesc sa imi trec echipa la semnatura decat in culoare neagra. Cum fac sa o colorez in portocaliu, ca nu gasesc deloc optiunea asta la semnatura
?
Multzam,
Ruxilici
miag spune:
Mor de foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

si pana se face ora de iesit la restaurant nu mai rezist, cred ca o sa bag un mar ca altfel intru in pericol de abateri urate diseara la masa.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

mamica dulce spune:
Buna fetele....muuuaaaamaaa da' cat scrieti..aseara cand am plecat la nani abia se deschisese capitol nou![]()
Azidimineata arata cantarul 600 de grame mai putin si sper sa o tina tot in ritmul asta.
Astazi am umblat prin oras de am ametit,am plecat la 10 de acasa si am ajuns mai inainte,la 5
si asta pentru ca am luat cupilul mai devreme de la gradi ca intepeneam de frig.Sunt cam 0 grade afara.brrrr!!
Astazi am fost la logoped cu fi-meu,apoi la primarie sa depun cerere de schimbat gradinita de la toamna si normal ca am nimerit in pauza de masa si mi s-au lungit urechile de asteptat pe holuri pe la autoritati sa vina de la cantina....asa ca am zis hai sa beau si eu o kafelutza si m-am trezit cu o farfurie in fata
asa subit![]()
Un snitel cu salata si o mana de cartofi ...zic eu ca nu-i catastrofal,mai ales ca pe azi mai am programata doar o salata.Vad ce zice "dusmanul" maine (cantarul,adica.)
Scria cineva ca nu poate bea apa plata-si eu sunt in gasca asta...beau apa minerala cu zeama de lamaie.
As intra iar in tura de antiadipoase,baiul e ca diminetile nu prea stau pe acasa si primele zile sunt criminale![]()
Va pup acum,ma duc sa ard ceva calorii la o tura de curatenie ca am maine ora la engleza.
Portocaleleeee cum stati??Multa bafta si spor la slabit!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
DianaR spune:
Salutare.
Dulcetica bine ai venit la verzulii! Sa faci bine sa te tii de treaba ca eu dau cu biciul pe aicea!
Vezi la Delia, ce a patit!
Inni, si eu am vrut sa0ti zic dar eu de cand a fost o discutie aprinsa la subiectul cu bebelusi pe tema asta de era sa ne dam foc la par uneia alteia ma abtin numa ca Delia a facut observatia si o sustin. Dar iti spun sincer ca pur si simplu iti sar mesajele. Mai ales cand sunt obosita si mi-e greu sa ma concentrez... Sper sa nu te superi, faci cum crezi.
Verzuliile: Delia, Khristin, Daria, DianaR si Dulcetica![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
Puskin, scri la semnatura asa: [ b][ orange]Puskin - Inni - Anangel lexi - Mamica dulce [ /orange][ /b] Doar ca scoti pauzele de dupa [. Sper ca ai inteles...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
crystina spune:
Ruxandra,pune-ti semnatura intre {orange}si {/orange},parantezele sa fie patrate..
Crystina, An-k, Olim,Cookie 
zisaCami spune:
Delia ma refeream la o parte din ce ai spus, anume " ... sa castige echipa care a slabit cele mai multe kg ...", omitand sa mai precizez.
Cu procentele sunt de acord, e mai corect asa.
In ce priveste targetul - fiecare apreciaza cat de mult ar putea sa slabeasca, nu i se impune un anumit nr. de kg. In cazul in care cineva nu-si atinge obiectivul, desi a slabit poate mai mult decat ar slabi cineva care-si atinge tinta - mi se pare normal sa nu castige locul fruntas, pentru ca a bravat si nu a apreciat corect sau poate nu a facut suficiente eforturi pentru a reusi; asta in conditiile in care la inceputul concursului a apreciat o tinta rezonabila.
Observ ca nimeni nu si-a propus sa slabeasca mai mult de 5 kg intr-o luna ( ceea ce mi se pare ok si nu imposibil de atins ) , cu exceptia mea, care mi-am propus 7 kg ... stiu ca-mi va fi foarte greu, dar era singura mea sansa sa ma mobilizez ... altfel as continua sa fiu delasatoare - imi va fi in primul rand rusine fata de voi, e in joc "cuvantul meu de onoare" si asta ma mobilizeaza! 
Am fugit la sala. 
Leeloo-oLo-zisaCami-Miag

Cami