Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 11
inni spune:
Nu da, nu da
..io tr doar 3 ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

puskin spune:
Inni,
Nu dau..
, da' scoate biscuitii aia din meniu..ca sunt cam naspa, plini de zahar si faina.
Hai, pe cai!!!!!
Ruxilici
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Neata, neata!
Delia, ia de aici,si vezi ca de acum voi inventa tot felul de mijloace de pedeapsa si tortura ptr coechipierele mele...
...
Dordia, tot n-ai sters semnatura mea din coada listei...Pune la echipa verde target = 13,5kg - 13,5 pct. Adica 3 ale mele cu 3 ale lui Khristin, 2,5 Delia si 5 Daria si poti sterge cifrele din dreptul nostru de la concurs sa lasi doar targetul. Merci!
Deci fetele noi care inca nu v-ati hotarat puteti veni in echipa verde ptr ca avem targetul cel mai mic. (Liris, Dulcetica).
Verzuliile Delia, Khristin, Daria, DianaR
[
M-am hotarit, devin membra la echipa verde si puteti sa corectati target-ul cu -5kg de la mine.
Delia, Khristin, Daria, DianaR va salut si sper ca cele mai bune sa cistige.Urmeaza sa angajam pe cineva cu imnul echipei,publicitatea, sedintele foto,etc.

olim spune:
crys, spor la invatat mama.Si eu trebuie sa ma apuc de treaba, ca bate liceenta la usa, dar tot o las

Crystina - Anca - Olim - Cookie 
inni spune:
'ai maaa...mai am 2. Ce sa fac cu ei ? Sa-i arunc ? ![]()
![]()
![]()
Sotu nu-i mananca, nu-i plac, sunt din-aia populari...fara gust fara miros. ![]()
Pai m-am gandit ca mancandu-i dimineata cand e organismul adormit
nu se prinde ce-i dau
..pana se trezeste el..io i-am halit demult.
Gata..ma conformez.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

dordia2000 spune:
Maaaama dorm si eu o ora jumate si voi umpleti 4 pagini.
Sunt de acord cu poza cu ciorapei in picioare ca daca voi va plangeti ca nu aveti oja pe unghii....eu ma plang ca nu am unghii la degetele mari de la picioare. Asta din cauza unei coborari periculoase pe Jepii Mici in adidasi. De...sport extrem la 100 kg. Bine ca am ajuns jos intreaga si nu intr-un sac de plastic. Si mai grea cu 2 kg.![]()
Imi e foaaaaaaame!!!
Tzuni ia d-aici: 

sa-ti treaca de incalcari de regim si...tine-te de treaba ca eu sunt obisnuita sa castig asa ca...hai...mobilizarea!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Tzuni spune:
bine, ma mobilizez! ma agat de faptul ca n-am voie sa fiu grasa, pt ca n-am facut copii! Rusine sa-mi fie! Tzuni, autoflagelarea! 

![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
olim spune:
mai tzuni, tocmai tu
strici mobilizarea in masa, care am reusit sa ducem la bun capat.Pai cum adica 

Crystina - Anca - Olim - Cookie 
zisaCami spune:
Dragelor,
Ce viteza aveti la scris ... nu pot sa tin pasul cu voi nici macar acum, cand scriu zilnic
...
Mamagiuliei, Zuzilici, Miag ma faceti sa ma ascund de ![]()
![]()
... tocmai am pacatuit cu o felie de cozonac ... acum drept pedeapsa merg la sala, desi nu-mi programasem pentru azi.
Asa-mi trebuie: 

Tzuni si eu am role noi-noute, folosite o data - de doua ori anul trecut si care zac prin garaj ... tot zic ca ies cu tine in parc si nu mai apuc
...
Delia sistemul de premiere propus de tine mi se pare ok, in conditiile in care fiecare echipa are acelasi target ... daca o echipa are un target mai mic, atunci nu va mai avea nici o motivatie sa se straduiasca, pentru ca ar fi putin probabil sa obtina locul 1. Pe mine locul 1 ma motiveaza ... vreau sa-mi dovedesc ca pot, ca sunt cea mai buna ... pentru locul 2 nici nu m-as deranja! Dar nici nu as fi dispusa sa slabesc mai mult decat ar fi cazul, numai pentru a castiga. 
si succes tuturor!
Hai panterele negre Leeloo-oLo-zisaCami-Miag 

Cami
szivarvany spune:
Mie mi e pofta de duuulce ... azi am papat telemea si branza si am baut o groaza de apa ... ufff... acasa am vizite si cupiii vor hali ciukalata ... imi vine sa le o fur ![]()
Pupici la voi ! O seara faina ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()

...