Eurovision 2007
Raspunsuri - Pagina 17
diadaniela spune:
si anul trecut au fost probleme cu fetele de la Indigo.
imi aduc aminte ca a fost cearta mare la emisiunea de dupa preselectie.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
bibyrox spune:
Indigo . Nici macar voce nu au.. ce sa mai?! Cum naiba se face ca auzim de ele doar cand e vorba de Eurovision??? Pe bune!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
diadaniela spune:
a inceput preselectia!
sa vedem ce si cum!
prima melodie nu-mi place si nici pe tipa nu o cunosc.
edit: a fost si melodia lui Moga. frumoasa!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
tzitziri spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
a inceput preselectia!
sa vedem ce si cum!
prima melodie nu-mi place si nici pe tipa nu o cunosc.
E Moni-k ...ca nu se poate mai simplu...canta acum cativa ani cu Papa Junior melodia "Ploaia"..nu ca ar conta...
diadaniela spune:
aaaaaaaaaaaaa!
acum parca imi aduc aminte ceva.
Dana
Clover spune:
Nu vreau sa fiu scartara, da cum o fi sa ii iei interviu iubitei tale?
In alta ordine de idei, formula de prezentare mi se pare buna. Imi place disperarea lui Maruta cand ii canta 3 Sud Est.
A, si am auzit-o pe mama deosebitelor de la Indigo la VDT pe Antena3. Bine ca au renuntat...era convinsa ca lumea e invidioasa pe ele ca o sa castige ca mama ce succes au ele si compozitorul lor in tarile nordice. Daca sunt asa fenomenale frate de ce insista sa concureze pentru Romania? Mai sunt tari si noi chiar asteptam sa ne arate ce fraieri am fost ca nu le-am apreciat.
Keep the promises you make to yourself.
diadaniela spune:
mai ,a treia melodie nu prea suna a Eurovision.e draguta ,dar parca n-are ...ceva acolo.
Dana
tzitziri spune:
Parea cam 'emotionat' Maruta....iar Andra parca si-a 'ingrosat' vocea cam mult....mie mi-a sunat parca mai bine cum am auzit-o pe siteul tvr...