Eurovision 2007

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

merge melodia andrei -simplu ,dar am vrut sa-i votez si nu se poate(o fii ceva la mijloc?).ar fii pacat deoarece e o melodie placuta ,are priza la public,e moderna etc.merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

canta Nico!fata asta are voce,da' nu prea are repertoriu.
va place melodia?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by valicalin

merge melodia andrei -simplu ,dar am vrut sa-i votez si nu se poate(o fii ceva la mijloc?).ar fii pacat deoarece e o melodie placuta ,are priza la public,e moderna etc.merge!

calinv

parca au zis ca o sa anunte ei cand incepe votarea....
cand o sa dea startul cred/sper sa se poata vota.....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valicalin

calinv

din cate stiu eu se voteaza la sfarsit.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Urmeaza melodia lui Costi....
Nico e ok....dar parca nu are melodii cu sare si piper...nu prea mi-e clar cum trebuie sa sune melodia de Eurovision, dar asta nu prea se apropie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

multam ca mi-ati spus.vreau sa-i votez.vocea lui nico imi plece,dar n-ati observat ca melodiile lente nu prea mai au priza la astfel de concursuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Eu nu pot vota, dar daca as putea, nu as vota melodia compusa de Moga pt Simplu si Andra, este o melodie copiata de la E-Type.
Chiar daca o ador pe Andra si imi plac cei de la Simplu, cu melodia lor am merge si ne-am face de kko si ar iesi un scandal mult mai mare decat cel provocat in Romania.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Simplu si Andra - dracula in love

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

Simplu si Andra - dracula in love

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by saphir
.....nu as vota melodia compusa de Moga pt Simplu si Andra, este o melodie copiata de la E-Type.

Saphir[/red], Amos si Ailish

pozele noastre

s-a demonstrat ac NU e copiata!!!!!

Mergi la inceput