Eurovision 2007
Raspunsuri - Pagina 18
valicalin spune:
merge melodia andrei -simplu ,dar am vrut sa-i votez si nu se poate(o fii ceva la mijloc?).ar fii pacat deoarece e o melodie placuta ,are priza la public,e moderna etc.merge!
diadaniela spune:
canta Nico!fata asta are voce,da' nu prea are repertoriu.
va place melodia?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
tzitziri spune:
quote:
Originally posted by valicalin
merge melodia andrei -simplu ,dar am vrut sa-i votez si nu se poate(o fii ceva la mijloc?).ar fii pacat deoarece e o melodie placuta ,are priza la public,e moderna etc.merge!
calinv
parca au zis ca o sa anunte ei cand incepe votarea....
cand o sa dea startul cred/sper sa se poata vota.....
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by valicalin
calinv
din cate stiu eu se voteaza la sfarsit.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
tzitziri spune:
Urmeaza melodia lui Costi
....
Nico e ok....dar parca nu are melodii cu sare si piper...nu prea mi-e clar cum trebuie sa sune melodia de Eurovision, dar asta nu prea se apropie...
valicalin spune:
multam ca mi-ati spus.vreau sa-i votez.vocea lui nico imi plece,dar n-ati observat ca melodiile lente nu prea mai au priza la astfel de concursuri?
saphir spune:
Eu nu pot vota, dar daca as putea, nu as vota melodia compusa de Moga pt Simplu si Andra, este o melodie copiata de la E-Type.
Chiar daca o ador pe Andra si imi plac cei de la Simplu, cu melodia lor am merge si ne-am face de kko si ar iesi un scandal mult mai mare decat cel provocat in Romania.
Saphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
Simplu si Andra - dracula in love

Dana
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by saphir
.....nu as vota melodia compusa de Moga pt Simplu si Andra, este o melodie copiata de la E-Type.Saphir[/red]
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
s-a demonstrat ac NU e copiata!!!!!