Eurovision 2007

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by FEEL

Nu prea sunt la curent, stie cineva sa-mi spuna de ce a fost eliminata giulia?

Cristina

Din cauza de melodie plagiata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Da asa e, papa junior compozitorul si textierul piesei a copiat nota cu nota o melodie care a aprticipat la eurovision in belgia acum 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mey, si aia, ce minte! Daca tot au copiat, alta melodie n-au gasit, una mai putin cunoscuta?
Rad eu, dar deja mi-e sila de tot circul care a iesit.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Claudia,circ a iesit in fiecare an.
iti aduci aminte cand au plecat Monica Anghel si Marcel Pavel ,cand a plecat Traistariu,cand nu a castigat Loredana si a facut contestatie,cand nu au castigat cele de la Indigo si au facut circ .
circul e in fiecare an.nimic nou la Eurovision.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

E slabuta editia de anul acesta,dar o melodie tot va fi aleasa si din moment ce s-a vorbit atat despre "Liubi Liubi" si "Dracula..." sunt sigura ca una dintre acestea va castiga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cine intreba cateva pagini mai inapoi unde se poate asculta e-type am gasit site-ul lor, albumul "made in sweden" melodia 7...sper ca asta e:
http://www.etype.dk/records.asp?page=view&id=1

Mie nu mi se pare ca seamana, am ascultat de mai multe ori pana mi-am dat seama ca-s comune doar cateva acorduri la refren.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Eu spun ca au sanse Locomondo si Andra&Simplu.
Despre piesa Andrei&Simplu vom vedea vineri dimineatza ce se va decide, daca e plagiat sau nu.
Liana&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

s-a decis deja. citeste ziarele de azi.
nu e plagiat.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

mie melodia andrei cu simplu imi place-de abia astazi am auzito la maruta.eu zic ca seamana mai degraba cu stilul ruslanei din ucraina ,folclorul lor cu al nostru probabil se aseamana.cu melodia celor de la e-type mi se pare ca nu seamana deloc si prea s-a facut atata caz.eu zic ca mai e si invidie la mijloc.mie personal imi place cam tot ce compune moga.sper sa castige.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Tocmai am citit in ziar cum ca fetele de la Indiggo au fost descalificate pe motiv ca nu s au prezentat la repetitii si plus de asta organizatorii eurovisionului nu au primit nici negativul ptr concurs...ce sa mai...eram sigura ca o sa fie probleme cu fetele astea.Bafta celor care sunt in semifinala a IIa si sa castige cele mai bune piese.

Delfinutza

Mergi la inceput