Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Ana, asa e, eram constipata. Numai ca nu inteleg de ce, alternez perioade de constipatie crunta cu diaree. Asta e problema. Acum sunt in varianta 2.
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
myral spune:
Fetelor, despre ceaiuri este un articol la capitolul sarcina se numeste plante nerecomandate si interzise in timpul sarcinii parca.Myral
7+
danielle02 spune:
neatza burtici,
ce stiti de ceaiul negru?fetele?are ceva daca consum in timpul sarcinii?bineinteles ca il beau cu multtt lapte,asa simplu,nu pot,e prea tare.

toate burticoasele
danielle
4+
http://bd.lilypie.com/pmQxO.png
danielle02 spune:
offfff de ce nu ma lasa sa imi pun tiker-ul?
danielle
4+
http://bd.lilypie.com/KYB70.png
MariaDia spune:
Sa dau si eu buna... saptamana fetelor!
Ca la cat srieti am de prins din urma cu cititul sa nu cumva sa pierd
vreo informatie importanta.... si nu reusesc sa mai si scriu.
Felicitari noilor venite in Odisee, sarcini usoare si sa va simtiti cat mai bine!
Ma regasesc in descrierile voastre in ceea ce priveste starea mea de vesnica greata.
Dar astazi a fost prima zi in care m-am simtit bine inca de dimineata. Si sunt asa de fericita! Cu atat mai mult cu cat eu am rezolvat-o si cu somnolenta datorita Elevitului recomandat de doctorita.
Am o intrebare pentru voi, in special adresata catre cele mai pudice: e greu sa mergi la control la un doctor, adica un medic barbat?
Caci alegerea doctorului care imi va monitoriza sarcina e f. grea pt mine, toate optiunile fiind barbati.
Multumesc,
Maria,
8+
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by MariaDia
Sa dau si eu buna... saptamana fetelor!
Ca la cat srieti am de prins din urma cu cititul sa nu cumva sa pierd
vreo informatie importanta.... si nu reusesc sa mai si scriu.
Felicitari noilor venite in Odisee, sarcini usoare si sa va simtiti cat mai bine!
Ma regasesc in descrierile voastre in ceea ce priveste starea mea de vesnica greata.
Dar astazi a fost prima zi in care m-am simtit bine inca de dimineata. Si sunt asa de fericita! Cu atat mai mult cu cat eu am rezolvat-o si cu somnolenta datorita Elevitului recomandat de doctorita.
Am o intrebare pentru voi, in special adresata catre cele mai pudice: e greu sa mergi la control la un doctor, adica un medic barbat?
Caci alegerea doctorului care imi va monitoriza sarcina e f. grea pt mine, toate optiunile fiind barbati.
Multumesc,
Maria,8+
Maria, nu cred ca ar trebui sa iti fie jena daca e barbat. Pana la urma asta ii este meseria. Mie nu mi-a fost greu, dar eu stiu ce au simtit alte fete?
Sim 8+
Asa creste bebe
Poze bebe
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Meme1
Am postat in capitolul anterior dar banuiesc ca nu ai mai citit....
Mari irlandeza, felicitari pentru sarcina....tinem pumnii sa fie totul bine de data asta, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios....
Pupici mii,
Meme (mamica de sept-oct 2005 si sept-oct 2006)
multumesc pentru postare
.eu inca nu ma pot plange de greata sau dureri de cap, dar am o stare de somnolenta de as dormi non stop. din pacate, nu prea ma lasa sebi, mai apuc si eu sa dorm cand doarme el
eu o sa beau foarte mult ceai de chimen...stimuleaza lactatia si vreau ca bb 2 sa nu duca lipsa.
am facut si eu testele cu predictia sexului si mi-a iesit ls toate 3 fetita

fetelor,voi ati inceput sa va ganditi ce nume veti bune samburelului?
poze si filmulete sebi
bumbita
6 w si mami de sebastian(03.01.2006)
laviniaN spune:
si eu stau destul de bine cu greata,aseara chiar aveam pofta de pizza...asa ca mi-am obligat sotul sa ma duca
.
ce ma nelinisteste mai tare este ca mi-a aparut un punct de puroi pe amigdala stanga,m-am badijonat cu albastru de metil si mi-am stors o lamaie cu miere de albina...ma stiu cu probleme de genul acesta,sper sa fie totul bine.
IRLANDEZA care e nascut primul ..cred ca acela e raspunsul
DANIELLE vezi ca si ceaiul negru contine cofeina nu cred ca e chiar indicat in sarcina,sunt fete care mai beau oricum cafea in sarcina dar sa nu faci exces....drept sa-ti spun si eu adoram cafeaua inainte ,nu puteam trai fara ea,dar nu am ce face acuma pt ca-mi este foarte rau de la ea si am renuntat.
LAVINIA
8+
Roxana_G spune:
Maria, eu nu ma gandesc ca ma duc la un barbat, ma duc la un medic. Am o problema si e nevoie sa o rezolve. E ca si cum as merge la ghiseu la banca sa depun bani si nu ma itnereseaza ce sex are functionarul de la ghiseu. Mie chiar mi s-a parut ca uneori barbatii sunt mai sensibili la durerile tale decat tipele doctorite, pe care nu de multe ori le auzeam zicand sa nu ma mai plang din orice ca la nastere ce voi face. Ei bine la nastere nici nu am plans si nici nu am strigat si chiar a fost super super ok.
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]