Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
La mine nu sunt gata analizele, asa ma enerveaza...O sa ma duc diseara sa iau macar o parte din ele, va tin la curent.
Lavinia, pentru gat poti sa pui comprese cu apa calda si spirt sau compresa cu sare calda. In plus cateva lingurite cu miere si maxim o fiola de vitamina C pe zi. Multa sanatate!
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Luna1 spune:
Scuze ca ma bag in seama insa am sa-i spun ceva lui danielle.
Am vazut ca esti gravidutza si nu stiu ce experienta ai tu cu sistemul medical de aici insa eu sunt in ceatza. Azi am fost prima oara la doctor, mai bine zis la moasa, si mi-a zis ca se face doar o SINGURA ecografie la 20 sapt in rest doar testele de sange si triplu test optional. ATAT. Adica eu voi auzi inimioara bebeului meu doar O DATA si atat. Vreau doar sa-mi spui daca si tie iti spune la fel, am alte doua prietene insarcinate care au avut scan si la 12 sapt insa le-a luat sange mai tarziu. D'aia sunt in ceatza.
Daca nu te deranjeaza dupa ce mergi la doctor intri la mine la iul aug si-mi spui ce ti-a zis?
Mersi
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
danielle02 spune:
lavinia,
eu una,nu mai pot suporta cafeaua,imi vine sa vars numai cand o vad
.
beau cate o ceasca de ceai negru,dar cu foarte mult lapte,asta sa nu ma doara capul fiindca am intrerupt dintr-o data cafeaua.daca ma straduesc,nu beau nici ceai,dar...

toate burticoasele
danielle
4+
http://bd.lilypie.com/KYB70.png
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine, burtici.
Eu azi iar ma simt rau de la gretzuri, cu ameteli si tremurat stomacul, ce-i drept nici de mancat nu pot manca, imediat cum inghit ceva mi se face rau instantaneu si imi vine sa vars si nu pot. De dormit as dormi non stop si am constatat ca atunci cand dorm, imediat dupa ce ma trezesc se mai domolesc greturile, dar asta nu tzine o vesnicie, pe urma o iau de la capat.
De cand am ramas insarcinata am slabit aproape 2kg. Maninc numai ciorbe si fructe, astea ma mai linistesc.
Ma rog la DD sa ma ajute sa scap cat mai repede de starile astea.
Va pupicesc pe toate si va urmaresc indeaproape.
P.S Deci azi sunt acasa direct in varful patului, la odihna!
Nana,
6+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Luna1 spune:
Danielle ti-am trimis PM
Nana pupici pe burtici. Mie mi-au dat de aici pastilute pt gretzuri si vezi ca e f buna radacina de ghimbir (ginger).
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
bumbita spune:
nana, pai atunci , odihna placuta!
esti in medical sau cum? tu ti-ai facut analizele? cum ti-au iesit?
pinacolada, cum te descurci si cu luca? pe mine ma innebuneste sebi! are atata energie!!! trebuie sa stau numai dupa el si mi-e un soooomn.....la echo ce ti-a zis dr de samburel?
poze si filmulete sebi
bumbita
6 w si mami de sebastian(03.01.2006)
piccaflor spune:
Salutare si de la mine!
Vad ca multe dintre noi se pling de greturi mari....eu din fericire,pina acum am avut doar citeva episoade razlete de greata si am vomitat o singura data inainte sa ma prind ca sint insarcinata...in schimb ma cam doare mijlocul...bine,eu am probleme cu mijlocul de vreo 3 ani...si burtica ma doare din cind in cind,nu rau,dar nu-mi fac probleme...
Adimercedes merci pt incurajare iubita
...sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici tu!
Teodora si eu am avut scurgeri maronii vreo 10 zile (la inceput galbene,dupa care au devenit maronii)....in ultimele 3 zile ff putin)...insa nu-ti face probleme pt ca ginecologul meu a zis ca se intimpla frecvent sa fie aceste scurgeri in primele luni de sarcina...am facut si 2 eco la 5 sapt jumate'n si la 6 sapt si 5 zile si totul era ok...urmatoare eco o am pe 20 febr...
Ca sa stai linistita,cel mai bine ar fi sa faci o eco desi eu sint sigura ca totul e ok 
Zamfirica stiam si eu de teoria asta,insa cum habar nu am cind ar fi trebuit sa ovulez (in ultimele 3 luni am avut CM la 19,22 si 24 de zile),n-am mai luat in consideratie varianta asta...de fapt semne de ovulatie n-am mai avut de aproape 1 an de cind am inceput tratamentul cu dostinex...sarcina mea e toata invaluita in mister:)..
Acum,dac-ar fi fata as fi cea mai fericita femeie de din lume!...si dac-ar fi baiat la fel!
..sanatos sa fie,cu pasarica sau cu putza,cum o vrea el !
Rucsi la 6 sapt. sigur il vei vedea 
Nana hai sus capul c-or sa treaca si greturile astea 

pe ABSOLUT toate!
Picca
7+
blueeyes2003 spune:
Buna la toate burticile!
Rucsi
la ce interval ai cele 2 cezariene?Si pe mine ma doare uneori burtica dar eu am ramas insarcinata la 9 luni si jumatate de la cezariana.Cred ca asta este motivul pentru care te doare burtica.Ai grija de tine!
Nana
imi pare rau ca suferi,bine macar ca esti acasa si poti sa ai mai multa grija de tine.Multa sanatate!
Eu astazi sunt mai binisor,vad ca nu mai sangerez.
Sper sa-si faca tratamentul efectul!Analizele cred ca le voi face saptamana viitoare.
Va 
Mirela
8+Our little Miracle!
Zamfirica spune:
Picca, mi-a placut mult raspunsul tau.
E cea mai sanatoasa atitudine, sa te bucuri de minunea ta, orice ar fi. De fapt eu sunt ferm convinsa ca numai Dumnezeu hotaraste lucrurile astea, daca ar exista o reteta universal valabila pt. ales sexul copiilor, s-ar fi incetatenit demult si toata lumea ar practica-o. Eu de cate ori ma gandesc la de-astea imi invoc cazul gemenilor fata si baiat, care infirma toate regulile (apropo de calcule cu varsta mamei si a tatalui, etc). Nu noi hotaram lucrurile astea si e bine ca e asa, cineva acolo sus stie mai bine ca noi ce si cand ne da la fiecare.
in asteptarea lui number 2