Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
mioara2004 spune:
LaviniaN ti-am mai trimis azi un email cu alte numere de telefon, sper sa te ajute.
Intre timp mi-am activat si PM.
Mioara
17+
rucsi spune:
Picaflor, eu eram in 5 saptamani fix si cred ca din cauza asta nu s-a vazut. O sa repet echo la 6 saptamani. Sper sa fie bine.Nu mai am rabdare inca o saptamana dar n-am ce face.
Zamfirica spui ca la a doua sarcina nu te-a mai durut, Esti un caz fericit. Eu mai am doua nasteri si pe mine nu m-a durut nimic in timpul sarcinilor. Ma doare acum la a 3-a. Poate si pentru faptul ca am 2 cezariene si fiind uterul taiat de 2 ori ,se resimte si el saracul.
Mi-am facut mai multe analize de sange dar nu stiu daca am facut tot ce trebuia. Am facut toxoplasma, clamidia si rubela.(si cele clasice ) Ar mai trebui sa fac si altceva ?Daca am, facut acu 3 ani citomegalovirus si listeria si au iesit bine, ar trebui sa le mai fac din nou sau nu pot aparea modificari intre timp ?
teodoran spune:
Buna dimineata, astazi ma simt multa mai bine..pana la ora asta, azi-nopate am putut sa dorm, nu am mai avut dureri. Sangerari nu mai am, decat o usoara usoara chestie maronie dar asta doar cand merg la toaleta. Sa de Dumnezeu sa fie bine.
Ma gandesc ca poate ma simt bine ptr ca totul vine de la "cap". Aseara am avut o discutie cu sotul meu in care am intors pe toate fetele problema sarcinii...si m-am mai calmat, adica am incercat sa ne calmam reciproc si sa incercam sa gandim pozitiv, in ambele cazuri, si daca o sa fie totul bine, si daca nu.
7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Roxana_G spune:
Buna si de la mine. Sunt bine, oare asta e de bine? Vesnica mea intrebare. Greturile sunt mult mai rare si mai usoare. Astept azi sa vad daca sunt gata analizele. M-as mai duce sa fac o eco sa stau linistita ca bb e bine.
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
teodoran spune:
Ma tot gandesc ca am auzit ca nu toate ceiurile sunt bune in timpul sarcinii.Eu am tot baut o combinatie de ceaiuri...si poate mi-au facut rau.
Stie cineva ce ceaiuri sunt interzise?
De Betty78 mai stiti ceva?
Mi-am schimat semnatura...gata sunt in 8 saptamani.
8+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Zamfirica spune:
Rucsi, e clar, probabil ca te doare din cauza cezarienelor. Oricum spui ca nici pe tine nu te-a durut la a doua sarcina...
sa le suporti act mai usor.
Nana, fa-te bine repede. Sa bei multe lichide, apa si sucuri naturale de citrice, stoarse de tine. Eu in locul tau le-as explica, i-as ruga sau le-as impune cumva
ca geamurile sa stea inchise...prea e important.
Teodoran, eu stiu ca foarte putine ceaiuri sunt indicate in sarcina (musetel, tei parca), iar eu, sincer am cam evitat sa beau orice ceai pt. ca nu stiam sigur care sunt "safe". Foarte rar o cana de ceai de fructe sau un ceai de tei seara, cand aveam insomnii la prima sarcina, dar mai spre sfarsit. Dar eu sunt cam paranoica de fel, nici cafea nu beau, nici sucuri acidulate, mai mult apa sau de-astea stoarse in casa de mine. Ma tem de orice, cum ca ar putea afecta copilul sau ar putea primejdui sarcina
si decat sa-mi reprosez mai bine evit. Sunt stresata din fire...
nu e bine sa fii nici chiar asa, de-aia nu stiu ce sa-ti zic, iar exemplul meu nu e unul relevant. Am prietene care au fost foarte relaxate in sarcina, au fumat, au baut nesuri, cola, cafele, chiar si bauturi energizante si totul a fost bine, copiii sanatosi si mancaciosi. Dar ce sa fac, daca nu mi-e felul! Firea nu mi-o pot schimb
in asteptarea lui number 2
slippers76 spune:
Prezenta si eu la apel pe ziua de azi. Un pic cam shifonata, ca a intrat un cascat de camionagiu in dosnicul masinii azi dimimeatza. Dar de rest, ma simt si eu mai bine parca. Ieri am fost sa-mi fac analizele. Sper sa fie OK. Greatza parca m-a mai lasat. NU mai e chiar o stare permanenta. Mai mult dimineatza si seara. Poate scap...
Dureri/tensiuni in partea de jos am inceput sa am si eu. Dar sunt clar ligamentele care se intind. Cunosc senzatia de la prima sarcina. Asa ca nu-mi fac griji.
Sper ca si voua sa va mearga mai bine zilele astea.
Pup,
Ana
7+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Roxana_G spune:
Ana, asa sunt si eu, nu mai am o stare permanenta de rau. E mai rar, arsurile sunt mai rare, si in general daca rontai ceva si nu ma agit imi trec destul de usor.
Apropos de ceaiuri, ceai de menta o fi ok? Eu am mari probleme cu stomacul, chiar voiam sa va intreb daca mai are cineva asa ceva. Parca si la prima sarcina era un tranzit mai intens, insa acum e chiar chinuitor. In plus cum nu imi prieste ceva cum dau in scaun moale. Ieri seara am mancat nectarine si mandarine, ce e drept poate nu combinatia cea mai fericita, insa noaptea am petrecut-o la baie.
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
rucsi spune:
Zamfirica mersi mult de incurajari.[pup
Teodoran eu in locul tau as face o echografie, sa fiu linistita ca bebe este bine. E mai sigur asa decat sa stai cu teama in suflet. Asa o sa te linistesti.Tinem pumnii
slippers76 spune:
Rox, ceaiul de menta constipa. Si din cate stiu tu aveai probleme cu constipatia. 
Ana
7+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica