Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
jordash spune:
Salutari dragele mele!
In primul rand felicitari pentru fetele care au nascut zilele trecute! Sanatate maxima mamicilor si bebicilor!
In al doilea rand, va dau vesti de la Liuda, care a ajuns acasa cu bebita Diana - care-i o cuminte si mancacioasa - sa-i traiasca, insa e coplesita de durerea de cap in urma rahiei... pe care, din pacate, o stiu si eu ca am experimentat-o la nasterea lui Dragos.
Cand se va simti in stare, va intra pe forum si va povesti cu lux de amanunte despre nasterea Dianei.
Mamicilor care se pregatesc de adus pe lume bebicii: nastere usoara, cu dureri cat mai mici si sa aveti parte de bebici voinici si cuminti!
Va pup!
37+
Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)
mihacarm2002 spune:
Liuda, bine a revenit acasa! Imi pare rau pt ca inca mai simti urmarile nasterii (durerile de cap). Abia astept sa vad pozele cu Diana (cred ca e scumpa foc)
gabriela_s, mi-a placut poza cu fetita ta la 28 si 41 sapt.
wannajo, am vazut pozele. Ma surprinde ca spui ca te dor toate cele, pentru ca te-ai mentinut tare bine. Pe mine una nu ma doare nimic, m-am obisnuit atat de mult cu starea actuala incat uit ca sunt insarcinata.
Azi cand m-am trezit si am realizat ca e luni, nu intelegeam de ce nu sunt la serviciu… Asta e, fiecare cu ciudateniile ei!
Mi-am cumparat si eu centra din bazar. Incredibile de ieftina (7 lei). Pana sa ajung acasa mi-era ca e prea mica, acum mi-e ca e prea mare. Oricum, am vazut ca bazarul e plin de centri, asa ca daca nu e buna, trimit pe cineva sa imi cumpere alta.
Hai sa va mai spun o superstitie spusa de mama (si cica verificata de ea). Daca simti ca iti vine sa nasti, sa nu spui ca nu vrei sa nasti pentru ca vei naste greu.
Mihaela 37+ 
alinuk spune:
contrazic superstitia mamei lui mihacarm
ca io am zis ca nu e momentul, ca abia sunt in sapt 37 si ca mai am o multime de treaba..si n-am nascut greu deloc!!!
asa ca...lasati superstitiile si ganditi ca veti naste usor!!
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
criss68 spune:
messa, daca faci ceza miercuri te externeaza oare vineri?
mi-e greu sa cred, dar intreb si yo. Ma bate si pe mine gandul sa programez ceva pe miercuri, o sun maine pe dr sa vad ce zice. Oricum asa era stabilit daca nu nasc intre timp. Daca nu-i suficient pana vineri, stau weekendul in spital, de-asta intrebam. De fapt nu-i asa rau, ca poate si sotul sa se ocupe mai mult de mine.
mihacarm, de-aia am pus ghilimele la cuv plimbare, ca numai plimbare nu a fost. Dar a fost bine ca am iesit.
wannajo, si pe mine ma dureau toate la 37 sapt, intre timp org s-a obisnuit cu noua forma si greutate cred. Ma afecteaza mai mult psihic intarzierea asta, iar ca durere - mainile, care imi sunt atat de amortite incat fac numai prostii (cu dreapta nu simt aproape nimic) - zilele trecute m-am si ars la acea mana, in zona unde-s venele la suprafata. Ce a duruuuuuut!!!
Liuda, refacere rapida! Sa treaca repede nenorocita asta de furie a laptelui. Dupa aceea te asteptam sa ne povestesti.
Cristiana70, bine ca a dat D-zeu sa va vedeti cu bine acasa. Felicitari pt parinti descurcareti 

.
Maine cred ca am muuuuuulta treaba! De la mers in patru labe, plimbat, pana la ridicat mobila daca se poate. Sincer tare as vrea sa suntez ceza
criss
40s cu
Ligia
eli1977 spune:
buna la burtici si mamicute,
BINE ATI VENIT ACASICA, LIUDA!sa te faci bine, sa-ti treaca durerile de cap repede si sa ne pui pozici cu fetita!sa vedem si noi o moldoveanca mica..
Gio, , vezi cum estiii>>>?am zis ca poate ne tinem de mana prin polizu, eu am termenul cu o zi inaintea ta si uite tu ce faci...te-ai dus tu repede la dr, gaaata, nu mai ai rabdare..![]()
![]()
Acum am ajuns si eu de la dr.M-a chemat sambata dimineata la spital, ca e de garda....cu bagajul, ca pt internare, cica daca e ok ma opreste, daca nu ma mai cheama....brrrrr..mi-e cam friiiicutttta!!!!
VA ROG EU MUUULT, SPUNETI-MI SI MIE, CUM SE CHEAM TRUSA DE EPIDURALA SI DE LA CE FARMACII ATI LUAT, pt ca asta mi-a zis azi dr, sa am trusa, sa fiu sigura.
de ovule CANESTEN ati auzit, folosit???pt ce or fi?
acum va las un pic, ma duc sa pap ceva ca de dimineata sunt pe drumuri....
Eli si burti de 38s+
kateryna spune:
Liuda, bine ati venit acasa! Ptr durerea de cap exista un remediu care e testat de mine si functioneaza, dar nu stiu daca vrei sa-l incerci in perioada asta. E vorba de o cafea cu un strop de coniac in ea.
Oana, punem majoretele la treaba ptr tine ca cine stie... 

, nastere usoara daca vrea bb sa vina maine.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
monykk spune:
liuda bine ai revenit acasa impreuna cu micuta diana , sa va traiasca, sa fiti
sanatoase si tu sa te refaci repede, sa treaca toate durerile
mony
monykk spune:
eli trusa pe care am cumpart-o eu se numeste Perifix braun si am luat-o de la sensiblu ,
eu am luat si analgezicul care se numeste bupivocaina -4 fiole
mony
megbeng spune:
liuda, bun venit acasa!!!
eli, si a mea tt perifix braun 401, de la sensiblu..123 RON fara anestezic, ca nu aveau ce mi-a zis mie dr sa iau (naropin) da cica o sa faca comanda...
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ALINATXA spune:
Eli eu am luat PERISAFE ,se gaseste in mai toate farmaciile.
Analgezicul ....mie mi-a cerut NAROPIN 10 mg
36+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/