Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Hai sa va povestesc!!!!
Eu sunt tot acasa!
Am fost azi la control .Colul e scurtat...
In fine mi-a facut doctora ceva de genul" decalotarea colului"...sau cam asa ceva.
A zis ca sunt pe drumul cel bun, dar ca n-are sens sa stau in spital peste noapte.
Daca nu se intampla ceva in noaptea asta( adica contractii la distanta de 5 minute sau ruperea membranelor) maine dimineata la ora 10 ma interneaza.
Asa ca maine s-ar putea sa fiu cu bebe in brate.

Acum am si eu o intrebare la voi. Care stiti cum e cu anestezia, trebuie sa fiu neaparat nemancata???
Va pup tare!
40+

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

hop si noi la discutii cu voi,

am venit si noi de dl.dr. bebe e bine, are 2800gr, e fix pe fix, placenta buna, col luung, deci noi trebuie sa stam la coada cu ale noastre 36s+5z.

Aventura, Loremunteanu, am intrebat de anestezicul pt trusa si a zis ca au in spital, deci nu trebuie cumparat,nu a mentionat nici de trusa cica tot au in spital, ma bazez pe cele spuse de el si nu cumpar inca,
Messamai lasa copilul la caldurica, oricum am vazut ca ai termenul pe 02.02.2007, mai rabda inca 1zi.

Adela, cum o cheama pe printesa voastra?, ce nume a-ti ales
Gio, sa incepem galeria??

alinuk, multumim pt informatiile cu cotizari in spital;
monikkniste si

hihihi Oana_bucur ati ajuns si la termen, dci totul pleaca de la bibilica(cap)daca vrei ceva poti nu?

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 36+
Lidia
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Dragele mele toate,

dupa aproape patru saptamani de spital, am ajuns si noi acasa cu bine lunea trecuta. A trecut deci o saptamana de "convietuire" cu micutul nostru si, desi nu ni s-au dat prea multe instructiuni de utilizare, ne-am dovedit descurcareti. Vreau sa revin cat de curand sa va povestesc prin ce si cum am trecut, n-a fost usor, dar vorba unui fost profesor din liceu: ce a fost greu a trecut, ce-i frumos abia urmeaza. Multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la mine, la noi, ne-au fost de folos gandurile si rugaciunile voastre. In mod special vreau sa le multumesc OANEI, ADELEI, AVENTUREI si lui LILISOR, ele ne-au monitorizat.

Bebe David e frumos si mancacios, parca de la o zi la alta il vad tot mai viguros. Am sa incerc deseara sa pun si poze, si sa profit de faptul ca timp de cateva zile am calculatorul acasa, ca sa comunic cu voi, asta pana cand imi rezolv conexiunea de internet acasa.

Bafa tuturor celor care de acum incep emotiile nasterii, va tin pumnii pentru marea intalnire!

cristiana si David Cristian 21.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Nadiutapm...intotdeauna o sa ajute gandirea pozitiva...nu e totul dar ajuta.
Maryela, Messa ...e posibil, asadar sa nastem maine cu toatele?
Maryela vis-a-vis de nemancatul ptr peridurala la nastere naturala mi-au raspuns monykk si alinuk in pagina anterioara.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bine ai revenit, Cristiana...ma bucur tare sa aud ca sunteti bine si descurcareti. Chiar o intrebam pe Aventura daca mai stie ceva caci eu sunt privata de ceva vreme de mobilul lasat la socrei.
Sa faci niste poze cu buburuzelul ca sa il vedem...cu tot cu tine.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Cele ce deja ati depasit termenul sunteti de admirat. Cum rezistati? Eu am implinit 37 sapt si 1 zi si ma dor toate...

am uitat sa va spun ca am mai pus cateva poze in albumul mamicilor.

Azi mergem la morfologie fetala..nu mai trece timpul asta odata..abea astept.

pupici,
wanna & bebe din burtika_ 37 w & 1 d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

maryela mai e putin , curaj

nadia ne bucuram sa auzim de bine , tine-o tot asa

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Cristiana bine a-ti revenit acasa, cu instructiunile de folosire nu cred ca vei gasi pe undeva la fel fiecare cu instuctiunile lui , insa ne bucuram ca v-ati adaptat dupa bebita, si ca totul e ok.

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 36+
Lidia
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Am citit si eu acum raspunsurile fetelor cu nemancatul asta.
Eu am papat astazi si ciulama, si mamaliguta...in fine.Poate nu ma apuca in noaptea asta...
Deci maine nu trebuie sa mananc nimic. Am inteles.
Oana, cred si eu ca maine e o zi buna de nascut....
Pup fetele!
40+

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

va pup
va zic ca sant acasa
santem bine fata e super
eu ma lupt cu dureri de cap si furia laptelui - durerea e cumplita
nu pot scrie multe sant varza -o sa revin
va pup pe toate

Va pupic pe buric.