Mamici de ianuarie-februarie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Megbeng ptr naropin inearca la farmaciile mai modeste.Sigur ai sa gasesti si la preturi mult mai bune.

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

MULTUMESC MULT, FETELOR, pt raspunsuri!o fi vreo diferenta intre perisafe si perifix?sau intre anestezice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Eli asta ma intrebam si eu.Eu am vazut ambele truse.Nu vad diferenta...In ceea ce priveste analgezicul habar nu am cert este ca mie doctora nu mi-a specificat ce trusa anume sa iau insa mi-a specificat ce substanta imi trebuie.Asha ca al meu cand a mers la farmacie a cerut pur si simplu trusa epidurala si a specificat numai ce fel de anagezic vrea.Noi luam si de la sensiblu la o adika in noaptea cu pricina insa nu a gasit acolo de nici un fel.

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

alinuk, ma bucur ca mi-ai contrazis! M-am mai linistit. Ca pe mine daca ma va apuca cand mi-o fi somnul mai somn, sigur voi gandi ca nu e timpul.
Dar abia astept sa ii spun mamei!

Eu nu stiu cum sa ma mai imbrac. In magazine mor de cald, ud bluza de pe mine, iar afara mi-e teama sa nu racesc ca e bluza rece. Am schimbat si haina,doar doar nu mai transpir, am tot incercat diferite bluze, dar niciun rezultat.
De teama, mananc portocale, lamai la greu, insa mama mi-a spus sa nu mai bag atatea citrice in mine ca voi face infectie urinara.

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

nadiutza, lasa ca si in casa e caldurica, si pe deasupra e si mai mult loc...

criss, habar n-am. asa as vrea, sa vin vineri acasa... stiu eu?

Liuda, nasol, sa fie furia laptelui mai rea ca nascarea! Si capul... naspa. Nu te-am mai sunat, ca am vazut ca erai varzuca... las' ca te faci tu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

alinuk f bune sfaturile pe care le-ai dat aici !
haha,ai copil prea cuminte pt mama ta ! si ti-a mai facut si "dezordine" in dulapul "ordonat"
Marius-sotul Monicai ,felicitari pt Iulia Antonia (are un nume superb),sanatate multa,si le asteptam acasa curand !!
maryela
messa
"Na, ca mi-au aparut primele vergeturi si pe tzatze, clar trebe sa nasc mai rapid, ca altfel ma transform in zebra!"
adela eu i-am facut baie din prima zi.s-a nascut dimineata,iar seara i-a facut baie un asistent,in camera langa noi,intr-o caditza din aia cu schimbator .apoi al meu i-a facut baie in fiecare seara.i-a cazut buricul in 4 zile.nu lasati copilul nespalat din cauza buricului ca nu are de-a face.curatat cu spirt de 2 ori pe zi,se usuca si cade.
baia: nu il pui in cadita cu apa,tii copilul pe mana si ii dai cu buretele ,baia sa fie cat mai scurta, capul se uda ultima data si se usuca prima data !
wannajo "Mamici si bebici proaspat "ouati", "
maryela .nu cred ca trebuie sa mergi nemancata,pt ca nu mereu esti programata la nastere,naterile de obicei te iau prin surprindere.
cristiana,bine ati venit sanatosi acasa !!!
liuda bine ati venit! ai grija cu furia laptelui,scoate cu pompa ,nu sta sa se umfle rau!!
si eu luam eferalgan,ca alt calmant eu nu pot,si m-a mai ajutat si la furia laptelui,si la dureri ..

bebicea mea e agitata de doua zile..numai in brate..trezire din ora in ora..m-a capiat.
sper sa ii treaca.

maine face 3 saptamani.azi am vorbit cu mama la telefon..ea inca nu a vazut-o.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Salutari,

Am revenit de la spital. Am nascut la Municipal vineri, 19 ianuarie, ora 16.05 o fetita (Irina Maria). Greutate la nastere 3,300, lungime 49 cm, apgar la un minut 9, la 5 minute 10.

Nu am reusit inca sa citesc din spate, dar felicitari tuturor noilor mamici si rabdare celorlalte.

Pentru noile mamici cu nastere vaginala: sugestii pentru ameliorarea durerilor de la cusaturi?

Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!
nu am citi chiar tot, caci azi nu am avut net si mai am 3 pagini de recuperat!
Insa...desi sunt in viteza, profit ca doarme bb si va scriu:
tarifele practicate la Constanta sunt de gasit la mine in semnatura. Aici nu vine moasa, caci eu am nascut cu dr meu chemat de acasa (200 euro), 2 asistente (1 mil amandoua), 1 infirmiere 100 mii.
criss- daca ai de gand sa nasti natural, ai face bine sa te gandesti la chestia cu toaleta mamei, caci am vazut femei mergand de perete dupa o toaleta "amabila" executata regeste de o asistenta ne-spaguita
Adela - bine te-am regasit! Apa se citeste la 8 zile de la nastere (la mine -maine) si vine preotul acasa (min 100 mii). De atunci ai voie sa iesi din casa. Apa sfintita o vei pune in baita lui bb pana la botez. Apoi te mai duci o data la el, sau il chemi acasa la 40 de zile pt molifta, si vei avea voie sa il scoti si pe bb. Totusi azi, nu se mai tine cont chiar asa de restrictiv de chestia asta, asa ca daca timpul iti permite, poti iesi cu bb afara si mai repede, insa te sfatuiesc sa eviti locurile aglomerate, sau acele priviri indiscrte spre fatza lui bb.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana cu Adam Cristian
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Livia72 vrem sugestii despre cusatura, cum ai nascut, cum a fost? cum a inceput travaliul, ne lasi fara sa ne spui nimic??
maria 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici, mamici si bebitci!

Liudo, bine ai revenit acasa. Asteptam poze cu zgatia mica.

Livia72, felicitari de bebelusa!

Mihacarm, multumim de laude. Noi facem totul in echipa... eu cu partea de croit si calcat si de data asta si de conturat norisorii stelutele si chenarele, iar tati coase la masina... Asa merge mult mai repede si recunosc el are mai multa rabdare...

Eli1977, eu am luat tot Perifix Braun de la farmacia Spitalului Municipal si a costat 71ron. De ce nu l-ai intrebat pe dr ce anume sa cumperi?

Nadia, multumim ca ai intrebat doctorelul de anestezic. Vineri mergem si noi la dr. Tot atunci o sa aflam mai multe detalii legate de tot procesul nasterii... Am niste emotii de mor... Mi s-a lasat burtica... am o teama sa nu nasc inainte de a discuta cu dr toate detaliile... Nu mai vorbesc de teama de nastere...

Monikk, cica la elias nu trebuie anestezic ca au in dotare...

Nu mai stiu daca voiam sa mai zic ceva...

Pupici tuturor!

Loredana 37+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput