Bucurii de sept - oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
gripo spune:
LEXI, a avut un succes enorm Patrick, nici nu-mi vine sa cred! de cand am venit sta numai cu el in gura. Cred ca a fost fi-miu serios ca era cam obosit ca a adormit bustean in masina. Si MARIUCA ta? nu tot niste ochi superbi are? albastri si frumosi.Trimit acum adresa.
simoky spune:
Buna fetelor!
Dia-bi bine ai venit printre noi!!!
Diana felicitari pentru asa o printesa cuminte…bravo ei ca doarme atat…nici nu cred ca-si mai schimba programul de acum incolo!
Alessia hai nu mai fii suparata! Uite un de la noi.
Fetele din Iasi cred ca acum sunt in parc isi plimba comorile…asteptam poze!!!
Noi aseara ne-am trezit mai devreme, pe la 3:30, a papat si adormit pana la 9 dim..acum se joaca cu taicasu’ ca doar e weekend!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
simoky spune:
Am uitat…
LA MULTI ANI BUCURIILOR nascute intr-o zi de 21!!!!
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
simoky spune:
quote:
Lexi am reusit in sfarsit sa o pozez pe Diddlina! Uite-o aici:Diddlina.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Frumoasa foc Bianca! …si Diddlina….
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
anangel_lexi spune:
Aici gasiti poze de la intalnirea Mariei cu un "haiducel" frumusel!
Dori, ma bucur mult ca ii place Patrick! Ti-am trimis pozele! Pupam un baietel superb (mey, daca pana si lui Cristi, pentru care nimeni nu-i ca fii-sa, i-a placut mult de tot de Raducu, inseamna ca e intr-adevar superb!)
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
Vauva spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Aici gasiti poze de la intalnirea Mariei cu un "haiducel" frumusel!
Dori, ma bucur mult ca ii place Patrick! Ti-am trimis pozele! Pupam un baietel superb (mey, daca pana si lui Cristi, pentru care nimeni nu-i ca fii-sa, i-a placut mult de tot de Raducu, inseamna ca e intr-adevar superb!)
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
Ce duuuulci sunt Maria si Raducu!
Simokypupici tie si lui Davidutzu!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
adameasca spune:
Suuper simpatici Maria si Raducu!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
_Ralu_ spune:
mai, dar maria si raducu cred ca-s facuti unul pt celalalt. superbi! cat de frumosi sunt ei amandoi la cristi in brate. iar maria, o domnisoara extrem de eleganta! pt noi nu se gateste asa! de ce oareeeee?
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
gripo spune:
Multumim din tot sufletul fetelor, doi copii suprbi, intr-adevar, mai ales MARIUCA, dar e de inteles, ca ea e si domnisoara.Dar cel mai mult mi-a placut complimentul de la Cristi, pey daca e asa cum zici tu LEXI, inseamna ca kiar am baiat frumos, ca toate bucuriile noastre de altfel.
amarantina spune:
Lexi f frumoase pozele. Atat de frumoase incat s-ar putea sa il fur eu pe Radu (pt Irena mea)