Bucurii de sept - oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

mai, dar maria si raducu cred ca-s facuti unul pt celalalt. superbi! cat de frumosi sunt ei amandoi la cristi in brate. iar maria, o domnisoara extrem de eleganta! pt noi nu se gateste asa! de ce oareeeee?

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Ralu, pai nu e chestie de eleganta ci de...balute. Ca se uda asa de des incat o schimb cam de 2-3 ori pe ora. Acum o tin cu bavetica sa nu se mai ude chiar asa. Dar uite, promit ca data viitoare cand veniti o imbrac pe fii-mea in sarafanul de blugi ala cu floricele brodate, pe care ti l-am aratat. E bine?
Amarantina, nu ti-l dam pe Raducu! Nah, sa te vad, ce faci?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Azi la Teiul lui Eminescu s-au intalnit un efectiv de 3 mamici, 3 bebici + o prietena. Eloise, Gety, . Cred ca data viitoare vom organiza intalnirea la Bojdeuca lui Creanga daca la Tei nu v-a placut, poate atunci s-or strange mai multe mamici.

Editez: sunt sigura ca mamicile n-au mai ajuns datorita unor motive intemeiate, noi nu ne-am suparat. Si ce-am scris mai sus e in gluma, fireste.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Lexi, Dori, ce copii frumosi aveti!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Finala Masters-ului de snooker e la tv acum! Aviz amatoarelor.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Cam prost a inceput Ronnie.
Lexi, deja am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Imi pare fffff rau ca n-am putut ajunge la intalneala... am sunat-o pe mexxa si am rugat-o sa va anunte ca nu mai vin, nasii nostri s-au anuntat ca vin sa ne viziteze si n-am avut ce face, pana acum au fost raciti pe rand cate unul si nu ne mai vazusem de la revelion. Sincer, chiar imi pare tare rau, ca as fi vrut sa ne vedem. Poate ma primiti data viitoare, chiar si la bojdeuca .

Cum a fost??? Asteptam poze.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Cam prost a inceput Ronnie.

Offffffffff

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Daca vreti sa o vedeti pe Bianca alias "Miss Piggy" mancand pireu de morcov cu cartof ia uitati
AICI.

Asta pentru mamicile care nu au inceput inca diversificarea sa stiti ce va asteapta, si sa va aprovizionati cu detergenti si solutii de scos petele

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Lili parca asa mai merge.

edit: dupa br de 128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

DIANA-Maia scumpa si cuminte!

SIMOKY

VAUVA- super Bianca. Si al meu ar ajunge asa, dar il tot sterg!

LEXI, DORI- aveti niste ingerasi minunati! Sa va bucurati de ei si sa ne chemati la nunta

Si fii-miu a avut 'hot date in town'numai ca tre' sa astept pozele! Vad ca toti bbii fac repetitie pt 14. feb!

Mergi la inceput