Bucurii de sept - oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
pufymic spune:
Neata tuturor!{chiar daca e aproape 12
)
Bucuriilor mici nascute intr-o zi de 21!!!

si distractie placuta fetelor din Iasi la intalnire!Asteptam poze!
Eu
DiaB spune:
'Neata la amiaza si de la noi. Maia a dormit de la 12 azi noapte pana azi la 10. Asa bine a fost... ce-am mai dormit.
Ieri a ramas singura cu buni toata ziua si s-a comportat exemplar. Asa am aflat ca nu a papat mai mult de 150 ml la o masa (eu niciodata nu am cantarit-o ca lua oricum in greutate), a fost cumintica, a dormit mult. Iar cand am ajuns noi, adica pe la 8 seara, a apucat-o o bucurie... Si a tinut-o pana la 12 bucuria :).
dia_bi bine ai venit! Avem id-uri f aproapiate, iar ziua de nastere a bb-ilor si mai apropiate (1 zi diferenta). bun asa.
Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
MamiLili spune:
Gety, sa-ti pazesti fetita! Va fi inconjurata de atatia cavaleri!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
ramomar spune:
salutare,
fetele din Iasi intalneala frumoasa si o vreme fara capricii.![]()
ce coincidenta,voi dezbateati aseara despre snooker si noi(eu, sotul si chiar si Patricia) eram ochi si urechi la el![]()
La Multi Ani puiutilor care au venit pe lume intr-o zi de 21! Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici! 
eu tot astept sa nasca cumnata (a depasit cele 40 sapt. ieri) si tot nimic
. Ard de nerabdare mai ceva ca ea, cred![]()
Sandra, tu de ce nu mai intri sa ne spui cum a decurs botezul si sa ne pui poze cu gargarita!? 
pupici si o duminica faina!
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
ramomar spune:
dia_bi bine ai venit printre Bucurii!
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
eloise spune:
Se pare ca va avea loc o mare intalnire in Copou la umbra teiului lui Eminescu. Baieteii nostri se vor duela pentru a castiga inima Mariei lui Gety
. Venim si noi pe la 1 jumate, speram sa fim punctuali!![]()
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
alessia80 spune:
Neatza,
Bucurii de 21!
DIANA- tu vrei s-mi strici ziua! Ce le faceti fetelor bblor de dorm in halul asta? AM mai vorbit cu o pritena al carui bb de 2 luni a dormit de la 10. la 8 dimineata. Al meu doarme de la 10-la 4 si de la 4 la 7.30 cu 3 intreruperi- a se citi 'foieli'
.
Ahhh, sotul meu imi tot spune sa-mi amintesc ce-mi doream cand eram insarcinata: sa am un copil cu fff multa personalitate, sa ma cu cine ma 'certa', sa nu faca doar ce spun eu... si se pare ca Dumnezeu mi-a dat ce i-am dorit cu varf si indesat!
Fetele din Iasi asteptam poze, in special cu LILI
E super draguta si finuta, pacat ca nu vrea sa ni se arate!
Vauva spune:
Buna!
La noi ninge si e asa de frumossss!
Ma bucur ca a venit in sfarsit iarna si pe aici chiar daca este mai frig!
Lexi am reusit in sfarsit sa o pozez pe Diddlina! Uite-o aici:Diddlina. Felicitari pentru dintisor!
Ignatica lui David i-a iesit dintisorul?
Va doresc o duminica placuta si
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!

Pupici
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
DiaB spune:
quote:
Originally posted by alessia80
[font=Century Gothic][b][maroon]Neatza,
DIANA- tu vrei s-mi strici ziua! Ce le faceti fetelor bblor de dorm in halul asta? AM mai vorbit cu o pritena al carui bb de 2 luni a dormit de la 10. la 8 dimineata. Al meu doarme de la 10-la 4 si de la 4 la 7.30 cu 3 intreruperi- a se citi 'foieli'.
Departe de mine gandul asta, Alessia :). Dar mai are si ea zile bune, ce e drept mai multe in utima vreme :).
Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
anangel_lexi spune:
Vauva, m-ai imbolnavit complet cu Diddlina! E super! Si-i sta asa de bine micutei tale langa ea
Doua soricele duuulci!!!
Noi am primit o vizita de la un cavaler frumos foc si cu niste ochi...
Dori, pupam cavalerul cumintel si serios!
Editez: Dori, te rog da-mi pe PM adresa ta de mail sa-ti trimit pozele. Mersic!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria