Bucurii de sept - oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
pufymic spune:
Neata tuturor!{chiar daca e aproape 12)
Bucuriilor mici nascute intr-o zi de 21!!!
si distractie placuta fetelor din Iasi la intalnire!Asteptam poze!
Eu
DiaB spune:
'Neata la amiaza si de la noi. Maia a dormit de la 12 azi noapte pana azi la 10. Asa bine a fost... ce-am mai dormit.
Ieri a ramas singura cu buni toata ziua si s-a comportat exemplar. Asa am aflat ca nu a papat mai mult de 150 ml la o masa (eu niciodata nu am cantarit-o ca lua oricum in greutate), a fost cumintica, a dormit mult. Iar cand am ajuns noi, adica pe la 8 seara, a apucat-o o bucurie... Si a tinut-o pana la 12 bucuria :).
dia_bi bine ai venit! Avem id-uri f aproapiate, iar ziua de nastere a bb-ilor si mai apropiate (1 zi diferenta). bun asa.
Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
MamiLili spune:
Gety, sa-ti pazesti fetita! Va fi inconjurata de atatia cavaleri!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
ramomar spune:
salutare,
fetele din Iasi intalneala frumoasa si o vreme fara capricii.
ce coincidenta,voi dezbateati aseara despre snooker si noi(eu, sotul si chiar si Patricia) eram ochi si urechi la el
La Multi Ani puiutilor care au venit pe lume intr-o zi de 21! Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici!
eu tot astept sa nasca cumnata (a depasit cele 40 sapt. ieri) si tot nimic. Ard de nerabdare mai ceva ca ea, cred
Sandra, tu de ce nu mai intri sa ne spui cum a decurs botezul si sa ne pui poze cu gargarita!?
pupici si o duminica faina!
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
ramomar spune:
dia_bi bine ai venit printre Bucurii!
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
eloise spune:
Se pare ca va avea loc o mare intalnire in Copou la umbra teiului lui Eminescu. Baieteii nostri se vor duela pentru a castiga inima Mariei lui Gety. Venim si noi pe la 1 jumate, speram sa fim punctuali!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
alessia80 spune:
Neatza,
Bucurii de 21!
DIANA- tu vrei s-mi strici ziua! Ce le faceti fetelor bblor de dorm in halul asta? AM mai vorbit cu o pritena al carui bb de 2 luni a dormit de la 10. la 8 dimineata. Al meu doarme de la 10-la 4 si de la 4 la 7.30 cu 3 intreruperi- a se citi 'foieli'.
Ahhh, sotul meu imi tot spune sa-mi amintesc ce-mi doream cand eram insarcinata: sa am un copil cu fff multa personalitate, sa ma cu cine ma 'certa', sa nu faca doar ce spun eu... si se pare ca Dumnezeu mi-a dat ce i-am dorit cu varf si indesat!
Fetele din Iasi asteptam poze, in special cu LILIE super draguta si finuta, pacat ca nu vrea sa ni se arate!
Vauva spune:
Buna!
La noi ninge si e asa de frumossss!Ma bucur ca a venit in sfarsit iarna si pe aici chiar daca este mai frig!
Lexi am reusit in sfarsit sa o pozez pe Diddlina! Uite-o aici:Diddlina. Felicitari pentru dintisor!
Ignatica lui David i-a iesit dintisorul?
Va doresc o duminica placuta si
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!
Pupici
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
DiaB spune:
quote:
Originally posted by alessia80
[font=Century Gothic][b][maroon]Neatza,
DIANA- tu vrei s-mi strici ziua! Ce le faceti fetelor bblor de dorm in halul asta? AM mai vorbit cu o pritena al carui bb de 2 luni a dormit de la 10. la 8 dimineata. Al meu doarme de la 10-la 4 si de la 4 la 7.30 cu 3 intreruperi- a se citi 'foieli'.
Departe de mine gandul asta, Alessia :). Dar mai are si ea zile bune, ce e drept mai multe in utima vreme :).
Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
anangel_lexi spune:
Vauva, m-ai imbolnavit complet cu Diddlina! E super! Si-i sta asa de bine micutei tale langa ea Doua soricele duuulci!!!
Noi am primit o vizita de la un cavaler frumos foc si cu niste ochi... Dori, pupam cavalerul cumintel si serios!
Editez: Dori, te rog da-mi pe PM adresa ta de mail sa-ti trimit pozele. Mersic!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria