Bucurii de sept - oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 24
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Cami pot sa-ti raspund si eu ca si noi avem probleme de genul asta. Poti sa torni si in apa de baie ulei de baie cativa stropi iar dupa baie poti sa il dai cu crema ca sa ii hidratezi bine pielea. Alte creme pe care le poti folosi sunt Trixera sau Atoderm. Astea le gasesti in farmacii.
Aceste creme sunt pe baza de medicament?
Merci!

_
Cami
de Luca-Ionut
(25.09.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
Vauva spune:
Simona
, tinem legatura!
Ileana da Luk e OK acum cu obrajorii, asa-i? Spune-mi te rog ca DA!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
adameasca spune:
Vauva, cam dupa doi ani a disparut crusta de pe obrajori, dar a inceput cu urticarii frecvente din varii motive, unele cunoscute si identificate de mine, altele nu. Deci mai bine se rezuma la obraji aspri si atat. Caut acum pe net informatii despre testele de alergie si daca gasesc ceva notbail te anunt. Ideea este ca pana in 2-3 ani nu cred ca se fac astfel de teste.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Vauva spune:
Cami nu sunt pe baza de medicament, sunt creme de hidratare a pielii foarte uscate sau atopice. Sunt de fapt produse cosmetice. Trixera este de la Avene iar Atoderm de la Bioderma. Cel putin eu astea stiu ca sunt in Romania. Si crema aceea de la Mustela e f buna.
POZE
lilina spune:
La multi ani 

bucuriilor nascute intr-o zi de 22
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
amarantina spune:
Daaa Livia, esti pe lista cu Grace. Este absolut superba, ti-am mai zis. Iar poza cu funduletzul in sus e mortala.
DiaB spune:
Mephala, eu o sa iau laptepe praf incepand din februarie; Maia e grasunica (7,5 kg), ii dau san ca am de unde, si nu avem nici vreo situatie sociala mai defavorizata. Mie dr mi-a zis ca inainte se treceau automat pe lista toti copii pt lapte praf dar nu veneau toti, asa ca acum trebuie sa te treaca ea ca sa iti poata da reteta si sa iei laptele. Eu nu ii dau lapte praf decat ocazional si exact pt asta i-am si pediatrei ca vreau laptele, ca mai plec de acasa si o las pe mama si sa aiba papa. Eu nu ii dau de ala, i-am dat sambata prima oara Milumil, dar vreau sa il iau si pe ala de la stat (cica iese tare buna ciocolata de casa din el
). Asta e un drept al tuturor copiilor, indiferent de greutate sau de situatie sociala. Asa ca cere-l cu incredere de la dr tau.
Multumim tuturor pt aprecieri. Si noua ne-a placut ipostaza ei de "studioasa"...
Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
Vauva spune:
Nu, nu-i mai bine pe obrajori, cel putin la Bianca se face urat de tot. Tu nu te-ai gandit sa ii faci lui Luk niste teste? Mai eu am mai citit la topicul bebei cu alergii si ziceau ca au facut si sub 1 an teste . Acum nu stiu ce sa zic, cat sunt de relevante. Uite ca am fost la alergolog si nu am intrebat daca nu ar fii bine sa ii facem teste ca el nu a zis nimic. Eu am crezut atunci ca trece. si uite ca a trecut 1 luna, dar se pare ca recidiveaza.
POZE
adameasca spune:
Alina, am sunat acuma la medicul de familie si am intrebat de etste: cica se fac numai dupa 6 ani. Pana atunci ne chinuim cum putem...
Dia, nu e asa cu laptele, nu se mai da la toti copiii, dar in mare parte totul depinde si de bunavointa medicului de familie. Unii dau retete de lapte praf indiferent de situatie, altii nu. Cautati pe la legislative topicul de care vorbesc...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Simona, ma inscriu si eu!!!!!!!!! Si unde mai pui ca stam si relativ aproape....