Bucurii de sept - oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 25
lilina spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Mephala, eu o sa iau laptepe praf incepand din februarie; Maia e grasunica (7,5 kg), ii dau san ca am de unde, si nu avem nici vreo situatie sociala mai defavorizata. Mie dr mi-a zis ca inainte se treceau automat pe lista toti copii pt lapte praf dar nu veneau toti, asa ca acum trebuie sa te treaca ea ca sa iti poata da reteta si sa iei laptele. Eu nu ii dau lapte praf decat ocazional si exact pt asta i-am si pediatrei ca vreau laptele, ca mai plec de acasa si o las pe mama si sa aiba papa. Eu nu ii dau de ala, i-am dat sambata prima oara Milumil, dar vreau sa il iau si pe ala de la stat (cica iese tare buna ciocolata de casa din el). Asta e un drept al tuturor copiilor, indiferent de greutate sau de situatie sociala. Asa ca cere-l cu incredere de la dr tau.
Multumim tuturor pt aprecieri. Si noua ne-a placut ipostaza ei de "studioasa"...
Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
am auzit si eu de existenta acestui lapte praf
dar n-am vazut nimic

Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)www.totsites.com/tot/lilina
DiaB spune:
Lege nr. 321/2001din 26/06/2001 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 341 din 27/06/2001 privind acordarea gratuita de lapte praf pentru copii cu varste cuprinse intre 0-12 luni
Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.
Art. 1. - (1) Se aproba acordarea gratuita de lapte praf, formula pentru sugari, copiilor cu varste cuprinse intre 0-12 luni care nu beneficiaza de lapte matern.
(2) Costul laptelui praf acordat in conditiile alin. (1) se suporta din bugetul Ministerului Sanatatii si Familiei.
Art. 2. - Distribuirea laptelui praf se realizeaza prin consiliile locale ale municipiilor, oraselor si comunelor, respectiv consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucuresti.
Art. 3. - Ministerul Sanatatii si Familiei si Ministerul Administratiei Publice elaboreaza norme, aprobate prin ordin comun, privind modul de achizitionare si distribuire a laptelui praf acordat gratuit copiilor cu varste cuprinse intre 0-12 luni, care se vor publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, in termen de 5 zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi.
Chestia asta cu "a beneficia de laptee matern" e discutabila. Daca plec de acasa tot nu mai beneficiaza; asa ca eu cred ca tine de medicul de famiie pana a urma. Eu nici nu mi-am pus problema asta.
POZE MAIA
alessia80 spune:
Neatza![]()
Vazut multe Bucurii frumoase rau!
GRACE- te uiti la baieti mai mari ai? Ce sa zic... daca aveam fata, eram la usa Simonei demult![]()
Despre ce ma intrebai, scuze dar abia acu' am intrat ca umblu in 100 de parti... deci
SOLD! Pup Grace cea frumoasa
ROX-
stii tu de ce!
Hai k ma duc sa calc k mi-a plecat femeia
lilina spune:
quote:
Originally posted by DiaBLege nr. 321/2001din 26/06/2001 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 341 din 27/06/2001 privind acordarea gratuita de lapte praf pentru copii cu varste cuprinse intre 0-12 luni
cu legea, mori de foame
eu am inceput sa-i dau lui bebe Vlad - Milumil 2
miroase atat de bine....vanilie....preferata mea

Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)www.totsites.com/tot/lilina
DiaB spune:
Mai multe detalii despre laptee praf www.avocatnet.ro/content/articles/id_6438/Norma/privind/acordarea/gratuita/de/lapte/praf/pentru/copii/cu/varste/cuprinse/intre/0-12/luni.html" target="_blank"> aici .
se pare ca, intradevar, sunt conditii mai restrictive. habar n-aveam; acu ma intreb de ce mi-o da mie; cred ca m-a vazut prea hotarata...
POZE MAIA
lilina spune:
DiaB, multi
...cum citeshte micutza de ea
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
amarantina spune:
Alessia, las' k fac eu coada la tine, pentru Armand. Am vazut pozele si pot pentru ca sa spun k sunteti o familie perfecta.
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by lilinaquote:
Originally posted by Monique_new
Venit din parc, papat si acum in loc de somn bataie cu Goofy.
Lilina habar nu aveam ca sintem vecine
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
![]()
POZE COSMINUTA
![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
ti-am spus...dar nu mai crezut
eu pe la 3 si ceva am ajuns acasa
am mai stat cu Alina prin parc la palavre
maine, daca e frumos, ne mai vedem, tot acolo la fantanaLilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
sincer nu mai stiu cind
noi pe acolo ne petrecem "veacul " oricumwww.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
DiaB spune:
quote:
Originally posted by lilina
DiaB, multi...cum citeshte micutza de ea
si de la noi pt Vladut. Ce bine ii sta in rosu...Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Lege nr. 321/2001din 26/06/2001 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 341 din 27/06/2001 privind acordarea gratuita de lapte praf pentru copii cu varste cuprinse intre 0-12 luni
.