Bucurii de sept - oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Alessia, daca mai esti interesata de sac de dormit cu maneci, cauta on-line la bebelusultau, categoria 'haine'.

Repet intrebarea: mai e valabila treaba cu apartamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ileana acelasi lucru vroiam sa te intreb si pe tine. De testele alergice. Daca stii la ce varsta se pot face si daca tu i-ai facut lui Luk. Pe mine ma dispera dermatita asta a Biancai. Si mai ales ca e pe obraji. Si o mananca saracuta si se scarpina. Sa ma vezi cum stau toata ziua cu foarfeca sa ii tai unghiutele de teama sa nu se zgarie si apoi sa se infecteze. Mi sa nu fie alergica la proteina din lapte. Offf sunt tare suparata!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

In legatura cu laptele praf si eu stiam ca beneficiaza doar cei cu un venit foarte mic sau cei ce au nascut copii cu greutate mica....

Am vazut astazi pozele...filmuletele tot ce sa anuntat...tare frumos...
Sebi astazi a plans de mi s'a sculat paru'n cap...a urlat nu stiam ce sa ii facem..si tot circu asta tinut 1 ora... pana la urma sa hotarat sa pape,mai bine zis sa molfaie tetina cum face de obicei....

Maine mergem la vaccin..off am asa o strangere de inima....

AA si bucuriilor nascute astazi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Dedicatie speciala pentru Vauva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Multumim pt. urari..Noi ieri am implinit 4 lunisoare. Am avut musafiri si i-am facut tort lui Robert. De fericire, a bagat manutza in el.
Azi am fost la vaccin..nu a plans decat foarte putin. Acum a papat si doarme. Sper sa fie ok.

Si sa nu uit: LA MULTI ANI TUTUROR BUCURIILor NASCUTE INTR-O ZI DE 22.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Dedicatie speciala pentru Vauva.

Vaaai, Simona ce baiat frumos ai!!!! Vai si ce privere!Ce de victime o sa faca in randul fetelor! Cati ani are? Simona nu vrei sa ne incuscrim? Si asa vrei sa emigrezi! Eu oricum pe fii-mea nu o vad locuind in Romania (si sa vreau eu), dupa ce o sa-si traiasca copilaria prin strainataturi!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Lexi

O mamica fericita si implinita!

Mergi la inceput

Alina de acord cu incuscreala. I-am aratat-o ieri pe Bianca si a zis ca-i place. Are 3 ani jumate, deci se potrivesc excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Vauva, nu stiu sa-ti raspund. Lui Luk nu i-am facut nici un test, am vaga impresie ca dupa 5-7 ani se fac astfel de teste. Insa nu sunt sigura dc informatia e corecta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

AndraPG, ce-mi place numele fetitei tale, Carina Elisa. Pe a mea o cheama Irena Alysa, aceeasi sonoritate.

Mergi la inceput