Bucurii de sept - oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 22
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by beatrix
Camisol, aceeasi problema am avut-o si eu cu Eric acum 3 saptamani! Nu i-a trecut inca de tot dar este muuuuulllllttttt mai bine! Recomandarile pediatrei: nu mai folosi la baie sapun ci doar ulei de baie si de doua ori pe zi dat cu crema! este o crema speciala de la mustela pt piele foarte uscata si sensibila! crema e fara parfum! iti scriu numele cand ajung acasa! sotul zice cq el nu mqi vede nimic dar eu parca mai simt ca ar mai avea nevoie d ecrema asa ca continui inca!
Merci de raspuns! Deja i-am cumparat si detergent special pt bb, Dermalin. O sa iau si crema Mustela. La baita sa torn ulei de baie in apa? Sau cum?
Merci!
_
Cami
de Luca-Ionut
(25.09.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
Vauva spune:
Hop si eu
!
Ileana mai esti pe net ca vreau sa te intreb ceva?![]()
Cami pot sa-ti raspund si eu ca si noi avem probleme de genul asta. Poti sa torni si in apa de baie ulei de baie cativa stropi iar dupa baie poti sa il dai cu crema ca sa ii hidratezi bine pielea. Alte creme pe care le poti folosi sunt Trixera sau Atoderm. Astea le gasesti in farmacii.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
MamiLili spune:
Ziua buna!
Conform motto-ului "10 km pe zi ma ajuta a slabi", tocmai m-am intors dintr-un tur de oras.
Fetelor, nu va luati dupa Eloise cand zice ca-i grasa, e super slaba, eu nu stiu de unde mai vrea ea sa slabeasca. Plus ca acum m-am prins ca ne ispiteste cu BUCURII ca sa ne facem
, iar ea cred ca nici nu le-a gustat vreodata.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
mephala30 spune:
Ramomar, baietii raman in grija tatalui cat eu merg la sala. Si programul mi l-am facut in functie de serviciul lui.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Vauva spune:
Carmen nu pleca! Tu i-ai facut teste alergologige lui Iustin si daca da la ce varsta. Cine stie sa-mi spuna daca la 5-6 luni se pot face?
Vad ca Ileana nu mai este....
POZE
mephala30 spune:
Pana la urma, cum e cu laptele praf? Mergem maine la vaccin si vreau sa stiu: cum sa abordez medicul? De fapt, eu ii cer, dar ea imi da reteta?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mephala30 spune:
Vauva, nu i-am facut, in ideea ca n-am pe nimeni in familie cu alergie...voi aveti, nu? Sotul parca...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vauva spune:
Daaa, sotul are. Si din cauza dermatitei asteia care numai trece vreau ma gandesc sa ii fac teste. Iustin nu este alergic la nimic?
POZE
adameasca spune:
Vauva, sunt aici. Am avut calc la reparat.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
Mephala, e o lege, nu stiu nr, in care se prevede ca laptele praf gratuit se da doar mamelor care nu alapteaza din motive medicale intemeiate si copiilor care nu iau in greutate cum trebuie. Era o data un subiect pe tema asta pe la legislative.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...