Bucurii de sept - oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
Acum se uita pe tavan si rade. Ai vostri fac la fel? Cred ca are lumea ei acolo si se distreaza. Eu plec in parc.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
pufymic spune:
Gety of mititica de ea!Imi pare rau ca mai trebuie intervenit....sper sa fie pentru ultima data!

Eu
Mirabelac spune:
David la 4 luni.
Edit: 4 poze.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
eloise spune:
Salutare si o noua saptamana bun va dorim!
Gety sper sa se rezolve curand cu problemele Mariei si sa nu sufere micuta 
Mirabela, pe Mexxa o sunasem si avea tel inchis.
Ca tot vorbeau fetele asta noapte despre colaceii de grasime... Eu tare tanjesc dupa silueta mea de altadata, mai ales ca nu mai intru in hainele mele, in jeansii mei preferati (si altii noi nu vreau sa cumpar pentru formele astea mai generoase, vreau sa am motivatia de a ajunge ca inainte). Carmen tu cum slabesti acum cand alaptezi? E vreo tehnica, vreo solutie, asa, incetisor, incetisor, sa mai dai jos cate un kil, doua? Eu nu reusesc nicicum...mai ales ca iau inca Elevit si imi face o pofta de mancare...Ce-i drept nu ma infranez deloc de la ciocolata. Zilele astea m-am uitat cu prietena mea la pozele mele de odinioara si m-a frapat diferenta...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
mexxa spune:
Andra eu mi-am schimbat nr de tel...noul nr il gasesti in note pat..in email comun..pupici.
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
mephala30 spune:
Eloise, pai nu slabesc, ca poftesc la toate, in special ciocolata si bere.
Acum, cu concursul asta si in ideea ca nu mai e mult pana la primavara, sunt pusa pe fapte mari. In plus, mi-am facut abonament la sala.
....
apropos de laptele praf gratuit, io n-am bafta: cica copiii grasi sunt scosi de pe lista.
Si o curiozitate, daca tot am postat...Inni, cate kg posezi?
Mephala-An-k-Puskin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
DiaB spune:
quote:
Originally posted by mephala30
apropos de laptele praf gratuit, io n-am bafta: cica copiii grasi sunt scosi de pe lista.
Mephala, cine ti-a zis asta? Si Maia e grasunica, dar de luna viitoare, adica februarie luam si noi laptele praf, ca pana acum n-am fost pe nu stiu ce lista...
Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
DiaB spune:
Gety, nu stiu zau de ce nu se vad, ca la mine sunt ok. Le vede careva POZELE ?
POZE MAIA
DiaB spune:
Fetele din Sebastian, noi ne pregatim de iesit afara. Sper ca in maxim 1 ora sa ajungem.
POZE MAIA
mephala30 spune:
DiaB, medicul de familie a spus ca laptele praf se da numai copilasilor mai slabuti....
pozele se vad: o dulcica Maia!
Mephala-An-k-Puskin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi