Bucurii de sept - oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor
Fetelor, m-am distrat teribil cu discutiile voastre despre pensie. Eu oricum nu ma bag in subiectul asta pt. ca sunt sigura ca nu apuc pensia.
Ileana, daca ai chef de distractie pe forum, intra mama draga la ZZ,ca eu rad de ma stric de fiecare data!
Alexxia, am vazut-o pe Thea in costumasul somon si am ramas gura-casca: pai si fii-mea are unul identic, tot de la Mini-Prix luat doar ca noi il folosim ca si costumas de zi. Aaa si noi ii spunem "costumasul banan", chit ca banana are o cu totul alta culoare
Monique, am vazut-o si pe dulcica de Cosmina, da' de auzit n-am auzit-o ca nu am boxe la servici
DiaB, Maia e o scumpa (mai ales in pozele alea in care "citeste"), si are un par...poti sa-i prinzi deja codite. Off, abia astept sa-i prind si eu moate Mariei
Am mai vizionat poze cu Deea si Armand si Vladut, Mathias si Maria la intalnire. Super dulci, toti! Sa ne traiasca.
Aaa, si evident, la multi ani bebeilor sarbatoriti azi!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Beatrix multumesc de info. Stau linistita atunci. Eu i-am dat la inceput cate o saptamana din fiecare ..mar..morcov..si dupa...numai impreuna. Deci e OK.
Carmen...aveam 75kg si de la Sf Ion am dat jos 3. Acum am 72..si ma oftic ca tot asa mananc ca si de la Sf Ion incoace...dar eu n-am mai slabit un gram. Insa perseverez in continuare.

Ce concurs ??????

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Fetelor, m-am distrat teribil cu discutiile voastre despre pensie. Eu oricum nu ma bag in subiectul asta pt. ca sunt sigura ca nu apuc pensia.

De ce ? Ai ceva ganduri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dia superbe pozele cu Maia!Ce scumpa e cat de atenta "citeste" {:D]

Carmen eu zic ca e nesimtit dr. vopstru de fam!Cum adica dc. e bb grasun nu mai primeste lapte praf?Si dc nu ai bani sa-i cumperi il cresti in continuare cu aer?
In alta ordine de idei m-am uitat iarasi pe pozele voastre!Ce dulce e piticot cu gropita in obrajor!(si Alesio are fix acolo )

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, daca as sti ca e asa, adica ca am acest drept....m-as 'infinge' in ea!

Inni, iti dau link: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92368&whichpage=1
Ce inaltime ai?

Mephala-An-k-Puskin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

1.66

Mergi la inceput

ia ia..io am mai intrat pe aici..mai demult..te-am vz si pe tine ...insa alaptam pe atunci si te-am admirat tacit ca esti in stare sa si alaptezi si sa si slabesti. Imediat citesc..ma duc sa hranesc fata si vin.
Merci muuuuuuult.

Mergi la inceput

degeaba m-ai admirat ca n-am slabit deloc...
acum sunt decisa, in sfarsit...am decis ca e momentul sa ma ocup si de imaginea mea.

Mephala-An-k-Puskin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by inni

quote:
Originally posted by anangel_lexi

De ce ? Ai ceva ganduri ?

Eu nu, decat ca ma gandesc serios sa-mi achizitionez un loc...da' nu la cimitiru' Oanei Zdravoranu
Si apropo de link-ul dat de Carmen, ce zici inni, facem si noi echipa si ne inscriem la concurs? Eu am 75 kg si 170 cm, da' nu spun la cate kg vreau sa ajung ca o sa ziceti ca-s nebuna...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

uitam: daca va grupati in ekipe de cate 3, va astept sa va inscrieti in concurs.
Aveti grija: a inceput de azi!

Lexi, mai nebuna ca mine nu-i nimeni: am 74 kg si vreau sa ajung la 50. Stiu ca se poate...am putut la Iustin, nu ma las nici acum!

Mephala-An-k-Puskin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput