Bucurii de sept - oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
GETY spune:
Mirabela, poti sa iesi azi, ca-i frumos afara.
Am fost la dr. And the show goes on... Miercuri intram iar la microscop, azi si maine spalaturi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Camisol, aceeasi problema am avut-o si eu cu Eric acum 3 saptamani! Nu i-a trecut inca de tot dar este muuuuulllllttttt mai bine! Recomandarile pediatrei: nu mai folosi la baie sapun ci doar ulei de baie si de doua ori pe zi dat cu crema! este o crema speciala de la mustela pt piele foarte uscata si sensibila! crema e fara parfum! iti scriu numele cand ajung acasa! sotul zice cq el nu mqi vede nimic dar eu parca mai simt ca ar mai avea nevoie d ecrema asa ca continui inca!
Inni, am sunat acum la servicul on-line pt copii, am intrebat de combinatia suc de mar-legume si a zis ca e ok! tipa zisa ca pt inceput ei recomanda sa nu le amesteci ca sa prinda gustul legumelor asa cum este! sa nu ai surprize mai tarziu sa nu-ti manance morcovul simplu de ex.!
Raluca, legumele congelate sunt ok si pt bebei! Asa zisa tipa ca o intrebai si de asta! Zisa ca s aiau simple nu din cele mixte deocamdata sa nu aiba vreo alergie! In schimb categoric nu inca la legumele conservate in borcane!
Sophie Marie Theodora, Iulia Teodora
O saptamana faina,
Beatrix si Eric
pufymic spune:
Neata fetelor!
bucurii nascute intr-o zi de 22!

Am vazut si eu poze cu bucureii nostri frumosi:Vladut, Maria si Mathias in parc, Armand si Deea, Maria si Raducu(ne chemati si pe noi la nunta?
), Alexia de Ralu, Grace, Thea cu pijamaluta cea noua si filmuletul cu (,) Cosminutza(ce frumos rade....)
Adorabili copilasii nostri!
Pupici!
Eu
GETY spune:
Am si eu 4 pozici facute in parc ieri
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
lilina spune:
quote:
Originally posted by dia_bi
buna fetelor!
sunt si eu o mamica de octombrie si sper sa ma primi-ti printre voi
am nascut pe 19 oct la ora 15.30 ,nastere normala scor apgar 10
am o fetita pe care o cheama BIANCA-ANDREEA,a avut 3.400 la nastere si 50 de cm
cam atat deocamdata despre noi
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
bine ai venit, Dia

asteptam mai multe detalii despre voi si bineinteles niste poze

Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)www.totsites.com/tot/lilina
gripo spune:
GETY, off, poate macar asta sa fie ultima interventie, micutza!
LA MULTI ANI BUCURII DE 22

DiaB spune:
Buna dimineata si de la noi. Asa bine am mai dormit azi-noapte...
Avem si noi cateva poze noi incepand de AICI
Bucuriilor de pe 22 
Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
Mirabelac spune:
Gety speram ca se termina cu problemele Mariei la okishori. Sanatate multa! Ti-ai luat laptele praf? Ca si eu trebuie sa merg saptamana asta.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
GETY spune:
Mirabela, l-am luat de pe 16. Ca mi-ai scris tu ca se da dupa 15. Si cand am depus dosarul pt. 8 mil. l-am luat si pe el.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
DiaB, nu se vad pozicile.
Gripo, cred ca s-a obisnuit micutza, ca azi radea la o asistenta cand ii spala ochisorul cu o solutie. Si cu alte 2 asistente a ras pana a venit dr. sa-i faca primul lavaj. Asta se intampla saptamana trecuta. Sper sa uite repede durerea.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA