Bucurii de sept - oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
putzuruca spune:
Buna dimi,
Buna
fetelor,
Am vazut una bucata pui in pijamaua somon, care este dulce dulce...Doamne, dar ce par frumos are puiul mic!!!
Am vazut o Cosminutza ranjita rau. Frumos mai rade si asa cu pofta.
Monique, si Deea e treaza de la 6. Dar pana la 6.30 am lasat-o sa-si faca inviorarea singurica in pat si eu am mai lenevit
.
LA MULTI ANI BUCURIILOR DE 22!!!
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
Monique_new spune:
Roxy s-a trezit la 6 avea program de joaca si acum a adormit ...e cam bandita cica hai so trezesc pe mami sa o pun la treaba ca eu mai dorm un pic![]()
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
adameasca spune:
'neatza!
ce copii matinali aveti. ai mei la 8 s-au trezit...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
Apropo, daca dispar vreo cateva zile sa stiti ca am calculatorul la reparat.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
ramomar spune:
'neata
moamaaaa, ce de copilasi frumosi am vazut, unu si unu: Armand cu Deea frumosi foc, iesenii prin parc
, Maria si Raducu-cel mai frumos cuplu, Alexia e scumpa foc cu hanoracu , Grace mi-a aratat un poponet de zile mari,pe Thea in pijamaluta, iar Cosminuta cum rade ea, m-a dat gata. Sa fiti sanatoase bucuriilor! 
mey voi chiar sunteti matinale, asa eram si noi, dar vad ca asta mica a inceput sa doarma pana pe la 8-8,30 si tare bine e![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alexxia spune:
Neata inca o data de la noi si o saptamana minunata.
mamici si bucurii
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi 
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Mirabelac spune:
Neata!
Eloise de mine spuneai ca aveam tel. inchis? Dupa ce am sunat-o pe mexxa am intrat in biserica sa-l impartasesc pe David si am uitat sa-l mai deschid.
Cum spuneam, ieri am avut musafiri, au venit nasii nostri si niste prieteni (David a implinit 4 luni) dar nu ne asteptam sa vina nimeni la noi. Eu am fost nervoasa ca in loc sa ies la plimbare pe asa vreme frumoasa, a trebuit sa o fac pe gazda... dar asta nu a fost nimic, nu stiu ce a avut David, probabil l-a obosit lumea prea tare ca a tras o repriza de plans de vreo 15 min. de ne-am speriat cu totii... era rosu si transpirat, nu stiam ce sa-i mai fac, nu voia nici in brate, nici tzatza, nici suzy, nimic, niciodata nu a plans asa de tare... si ce m-a enervat f. tare: in timp ce eu ma chinuiam sa-l calmez, fiecare incerca sa vb. cu el, s-a derutat de tot saracul... pana la urma am iesit afara putin si s-a calmat...apoi m-am certat cu sotul ca el a vrut sa primeasca musafirii, eu voiam sa le zic sa nu vina ca avem alte planuri...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
CamiSol spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o saptama frumoasa!
La Multi Ani bucuriilor nascute intr-o zi de 22!
Am vazut si eu pozicile si intradevar cei mai frumosi copii s-au strans la bucurii.
Am si eu o problemuta... Luca are pielea pe picioruse si coapse foarte uscata si aspra. Sa nu il mai dau cu crema? Sa ii schimb detergentul? Sa il dau cu ceva anume? 
Fetele din Galati facem si noi o intalneala cu bebeloii?? Daca nu ma duc si io la Iasi
. Mai activeaza vreo galateanca la bucurii??
Revin mai tarziu!Pupici la mamici si bebici!
_
Cami
de Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc... 
gracie spune:
Neatza!
Vazut una bucata bebe somon si una bucata bebe razaret, dulci foc!

Bufnitzele nosatre dragi care parlamentati despre moarte si cimitire...si facturi la curent, stati ca va dau eu una sa va treziti la cele lumesti, lasati-o incolo de moarte, ca avem copii de crescut: eu platesc la fiecare regularizare cate 5-6 bulioane! De ce? Ca desteptul de tati a transformat balconul in bar si io imi usuc rufele in uscator, care consuma de sparge sigurantele, iar vara stam cu AC non-stop! Na! Mai aveti chef sa va ganditi la lumea de dincolo?![]()