Colectia de toamna-iarna 2005(115)
Raspunsuri - Pagina 23
tania-z spune:
Simina 

fara cuvinte! Esti un exemplu pentru mine!
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
pisi-si-boscu spune:
Lavi, si al meu barbat ma racaie de vreun an cu masina lui de tocat carne electrica; eu chiar am baleiat cand i-am luat cadoul de ziua lui intre ciocanul rotopercutor ( pe care l-am si achizitionat de altfel ) si o masina electrica. Nu m-am uitat insa la una de "firma" pentru ca stiu ca nu va fi folosita industrial, noi nu prea mancam chestiuni legate de carnea tocata ( poate si de aceea am optat pentru gauri, ca se pare ca dam mai multe gauri decat chiftele... )
Dar cred ca e o buna investitie, ma gandesc la efortul de a monta porcaria aia de masina manuala pe masa, apoi la disperarea care ma apuca cand imi iese carnea inapoi sau se prinde cate o pielita ratacita pe cutit...
Asa ca daca cumperi, neaparat astept reactii!! Desi la masina de facut paine, vreau sa spun ca a fost entuziasmul mare la inceput, apoi... fas.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
dordia2000 spune:
Raportez si eu un copil trezit cu o ora mai devreme decat de obicei...adica 9.00. Si e maraiiiit nevoie mare. A plans ca nik nu ii convine dar am reusit sa il impac cu o revista pe care o face bucatele de zor de 10 min. Mai baga si in gura...dar...asta e.!
Joy ma bucur enorm ca s-a mai inmuiat Cristi si ca ati discutat. Dar nu inteleg de ce nu ganditi pozitiv??? Tu ce meserie ai?? Adica ce te pricepi sa faci??? Poate reusesti sa faci ceva sa castigati mai mult. El ce lucreaza? Ganditi pozitiv ca poate vor veni vremuri mai bune si..oricum in situatia actuala...nu cred ca nu veti putea oferi copiilor strictul necesar si chiar si bicicleta. Totul tine de educatia pe care le-o veti da...sa stie sa pretuiasca lucrurile si banii.
Sora mea de ex. are 2 copii si sit. materiala era destul de proasta cand a ramas insarcinata cu al 2 lea. Se mutase in BV, avea servici platit cu 3.000.000/luna acum 4 ani juma, nu are facultate deci...sanse de avansara can..pauza, iar cumnatul meu e medic de laborator...destul de bine platit acum dar atunci...cam rau. Stateau cu chirie intr-un ap. de 2 camere si totusi...au facut al 2 lea bb iar acum au casa maaare cu etaj, Cumnatul are 2 job-uri, sor-mea s-a descurcat f. bine la job si acuma e Dir. de Vanzari pt ca a adus f. multe beneficii societatii si e platita binisor si cu masina la scara...O trimit si la facultate di toamna...si parca le merge din ce in ce mai bine. Dar au fost perioade cand poate nu aveau nici bani de paine. Nici acum nu o duc excelent ca au o gramada de credite pt casa, termopane, instalatii etc... si o gramada de datorii in stanga si in dreapta dar....sunt fericiti ca sunt o familie si au reusit cu brio sa isi multumeasca copii cu lucruri nu de firma si sa ii faca sa inteleaga ca nu se poate cutare lucru. Si inteleg , si se bucura pt orice si nu le lipseste nik.
Ti-am povestit asta ca sa vezi ca se poate si progresa nu numai regresa in viatza.
In alta ordine de idei...am fost la Gineco unde rezultatul e identic cu celelalte si unde am primit unda verde la bb2. Explicatia a fost ca atata timp cat colul e curat, nu am nici o secretie, nu am nici o simptoma....inflamatia aia iese din alte cauze si oricum nu va afecta bb-ul. deci....diseara vb cu Doru sa vedem daca il facem acum...sau ma angajez si mai astept un an-2.
Sincer....eu as vrea acum...ca dupa ce ma angajez...sa las iar un job si sa o iau de la capat...cred ca imi va fi mai greu. Asa ...macar trec dintr-un concediu in altul si...macar ince 2-3 ani voi fi asigurata...timp in care ma gandeam sa ma apuc si eu de ceva scoli...cursuri de perfectionare sau chiar de dat examen pt contabil autorizat...sa tin contabilitate acasa...etc. Variante pt cresterea veniturilor!
Gata ca m-am lungiiiit cat o zi de post!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
gabitaco spune:
joy, am citit si eu despre problema ta. E usor sa dai sfaturi cand nu esti implicat direct. O spun pt ca, precum bine stii, si eu am trecut prin asa ceva. La noi insa lucrurile au luat o alta intorsatura. E foarte greu sa iei decizii in aceste cazuri... lucrurile trebuie cumpanite cu mult calm si mai ales discernamant. E usor sa pastrezi bb , la fel cum e si f usor sa renunti. In decizia voastra nu trebuie sa va bazati decat numai pe ceea ce puteti face voi singuri pt familia vostra. Nu trebuie nici sa crezi ca daca Vladut a fost mai agitat, bb2 va fi cuminte, sau dac bb 1 a fost mai bolnavior al doilea va fi neaparat sanatos tun- nu e nici o regula in acest sens, totul e numai hazard. Se poate prea bine sa o iei de la capat cu noptile nedormite.... ceea ce sincer nu iti doresc. Intrebarea e ...Sunteti pregatiti, fizic si psihic, sa o luati de la capat, sa intampinati orice greutati pot aparea? Nu veti claca la primele nopti nedormite? Nu te vei simti frustrata in viata stand si crosetand pt a avea bani pentru a oferi copiilor ceea ce isi doresc? Asta e ceea ce iti doresti de la viata? Daca da, atunci lupta pentru ceea ce iti doresti.. Eu cel putin asa gandesc acum, dupa ce am trecum printr-o experinta dureroasa, dar in care nu eu a trebuit sa iau decizii radicale.
Iar ca veni vb de avort... lumea a evoluat.... chiuretajul se face la clinicile particulare cu anestezie totala, nu simti nimic, decat golul din suflet.Dar daca asta considerati ca e decizia cea mai buna pe moment, golul se acopera treptat cu multa dragoste, armonie si speranta intr-un viitor mai bun.
Si roaga-l pe Bunul Dumnezeu sa va ajute sa luati decizia corecta. Da e pacat sa omori o viata, dar e si mai mare pacat sa chinui 2 vieti cu remuscari, lipsuri si reprosuri.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
maria_alexia spune:
Daca aveti chef sa va descretiti putin... ![]()
Pe prima pagina a subiectului mamicilor de mai-iun 2006, sunt link-uri la albume tematice tare simpatice
.
pisi-si-boscu spune:
Dordia, daca tot esti convinsa ca vrei al doilea bb, poate ar fi bine sa il faci acum; din expeienta iti spun ca e destul de greu sa cauti un serviciu bun, asta inseamna comod, bine platit, intrun mediu ok relaxat, mai ales gand ai un copil mic si esti vulnerabila, pentru ca oricat de buna si performanta ar fi metoda de a ingriji copilul, chit ca e bona sau cresa, tot vor fi momente in care copilul va avea nevoie de tine.
De asta, pentru a nu pierde acest serviciu pe care il vei gasi cu greu, pentru a beneficia efectiv de trecerea unor "efecte" materiale de la un copil al altul, ma refer la haine, carut, patut, etc, poate ca e mai bine sa fie unul dupa celalalt. In plus, cred ca cu cat varsta copiilor e mai apropiata ca atat mai bine pentru ei, vor gasi cai de comunicare si interese comune mai multe...
pisi-si-boscu spune:
Gabitaco, jos palaria in fata ta !
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Aveti grija cu cautatul in galeata cu gunoi! A fost nu de mult un caz pe forum - o fetita a murit pt ca a inghitit cateva picaturi de Mr Musculo dintr-un flacon aruncat la gunoi. I-a ars esofag, stomac, tot, a mai trait in coma cateva zile.
Si pe mine m-a socat acel caz
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:
Pisi... poate am fost cam dura...dar asta e.
Pentru unii.....E mult mai usor sa vada lumea prin ochii altora.
Eu una imi doresc o vita in care sa ma pot bucura alaturi de copilul meu, sa nu traiesc cu grija zilei de maine, ca poate maine nu am bani de pampers sau mai stiu eu ce ... sa cumpar o ciocolata la copil. Vreau sa cunosc bucuria vietii alaturi de copilul meu.Vreau sa ii ofer o mama sanatoasa, vesela, optimista si cu chef de viata. Vreau sa am timp sa ma bucur alaturi de copilul meu, sa alerg cu el, sa radem fericiti impreuna cu tati si sa avem un trai decent.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
dordia2000 spune:
Pisi ms mult pt sfat! Asa e si....90% acum vreau bb2 di motivele pe care le-ai expus si tu acum. E greu sa iti gasesti un job calumea...si mai ales sa renunti. Pt ca nimeni nu te primeste inapoi dupa ce absentezi o perioda mai mare. Si nici nu am de gand sa las copilul de latzata pt un job.
Eu m-am gandit ca daca tot sunt in mana...sa ii dau bataie, sa termin capitolul copii si apoi sa imi gasesc un job bun si sa ne bucuram toti de realizarile noastre.
Si cred ca asa voi face. Ar mai fi o mica problema dar...ca si inexistenta...greutatea mea. Dar cum m-am descurcat prima oara o voi face si acuma!
Multumesc tuturor fetelor care mi-ati urat toate cele pt pb mele de sanatate. Un maaare
si cate o
fiecareia in parte.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz