Colectia de toamna-iarna 2005(115)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

lavi-cam asa este cu copii ai acror parinti au bani multi,dinexperienta mea ,am predat la un liceu particular,unde erau copii de bani gata ,majoritatea,si veneau in cls 12 cu masini ultimul model nu mai vb de haine si bijuterii,telefoane,multi insa simteau lipsa parintilor si erau traumatizati de faptul ca mama sau tata nu aveau timp sa se intereseze de ei, sa manance cu ei la amsa sa stea de vorba cu ei ,uneori imi era mila de ei cand veneau si discutau cu mine lucruri pe care ar fii vrut sa vb cu parintii lor,dar cel ami afectati erau cei care invatau bine si parintii erau indiferenti la asta

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna !

Simina un munte de pentru tine !!!

quote:
Originally posted by Lavi02
chestia e ca nici nu trebuie sa-ti propui asta. Trebuie sa le asiguri cele necesare si sa-i cresti cu dorinta si ambitia de a munci sa-si faca singur ce vrea in plus.

Soacra-mea care e profa in Alba Iulia la cel mai bun liceu are tot felul de elevi. Si cel mai rau ii pare de cei care sunt copii de bani gata, ai caror parinti muncesc toata ziua (afaceri, firme, nu conteaza), nu au timp sa se ocupe de copii si ca sa compenseze asta le cumpara toate minunile si le dau o gramada de bani pe mana. Dar copiii astia, pentru ca nu sta nimeni de vorba cu ei, pt ca parintii pleaca dimineata si se intorc seara, au ajuns foarte dezinteresati, nu mai invata, chiulesc, beau, se intereseaza numai de haine, fitze si ce-si mai pot cumpara de banii respectivi. Si multi dintre ei ajung sa nu faca nimic in viata, sa traiasca si la 30 de ani tot pe spinarea parintilor pt ca nu i-a pus nimeni sa munceasca niciodata.

Asa ca si eu zic, ca si Addya ambitia parintilor nu trebuie sa fie de a satisface toate fitzele si mofturile ci de a creste copilul astfel incat atunci cand va fi mare sa fie responsabil, sa munceasa, sa fie ambitios samd.

Lavi, Addya, perfet de acord cu voi !
Alina, superbissima Amalia si filmuletul ei !

Addya, cum ai facut, mami, filmuletul cu discursul lui Razvanel ? Spune-ne si noua, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!

Noutati despre mezina trupei : de duminica spune "dintzi" , pur si simplu ! Nu stiu cum de i-a iesit !
Si o chestie, careia nu-i pot gasi explicatie, pe care am observat-o de vreo cateva zile/ o saptamana - dupa baita, cand vreau sa o sterg la "pasa" se fereste, nu prea ma lasa, chiar imi da mana la o parte! Uneori se intampla asta si cand o schimb si vreau sa o sterg acolo. Ce-o fi ? Nu vad sa fie foarte iritata/ rosie zona ... Nu stiu ce ar putea fi ! A mai patit cineva asa ceva?

Edit:
Bulucel, felicitari pentru Simon mergaretz! Acu' sa te tii ! Sa vezi ce a afacut mezina ieri - eu eram in baie, pregateam bauta ei, ea s-a dus in bucatarie si cauta in galeata de gunoi ! Noroc ca erau numai pampersi la suprafata !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata! Cine zicea de ore matinale de trezire? si noi ne inscriem. Ne-am trezit la 7.00 din cauza duhorii care ne invaluia. Domnul Titi a binevoit sa umple un scutec cu o semi-dia.. sa zic asa. Sper ca acest scaun este rezultatul sucului de struguri pe care l-a baut ieri cu mare placere si fara limite, ca na, bona nu a stiut sa spuna "nu" batailor cu cana in usa frigiderului, realizate de piticul pofticios. Nici nu vreau sa ma gandesc ca este ce a avut poetul lui Anda, ca mor. Abia am scapat de amigdalita. Am sunat bona si nu avea temperatura, era vesel, acum astept urmatoarele scutece sa vedem cum e. Oricum e la regim.
Joy iti trimit doar pupici si gandurile mele bune.
Noki cum sunteti? Raspunde la telefon!
Lavi eu nu am masina de tocat carne, desi sotul meu isi doreste cu ardoare una. Eu cumpar carne de vita sau pui si mi-o toaca in fata la Angst. Iau ce imi palce, piept sau vrabioara, si e ok.
Hai va pup
fug la treaba
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi!

Good news: nu a mai facut de ieri d ela pranz febra, antibioticul i-l dau de aseara de la 22, mergem pe bine, se vede din avion!

Am citit iar pe mega-diagonala, in ultimele 2 zile am fost in concediu = m-am domnit, am dormit pana la 10!!!, asa ca lipsa totala de timp - pentru mine sculatul la ora 10 = odihna multa = echivalent cu nefacut nimik toata ziua. Parca nu mai am spor de nimik...

Cateva raspunsuri:

Ripley- of, s-a spart ieri carul cu ghinion la voi! las' ca trece repede si revine Anutzacheul la forma super obisnuita!

Alinush- superb montaj! Moooor, moooor efectiv dupa Amalia! Este superba! Musai s-o dai la ceva manechinarealo- chestii de gen pe viitor!

Lavi+Addya- perfect de acord cu voi pe tema bani-copii de bani gata!

Joy- presimt ca lucrurile se vor aseza pe zi ce trece mai mult pe fagasul pe care ti-l doresti. Cristi deja mi se pare ca a facut progrese mari. Daca e vorba strict de problema materiala, si io zic la fel: uita de ea! Este o falsa problema! Go for it, du-l pe Crsiti cu tine la ecografist si sigur-sigur se va inmuia de tot!

Cam atata imi amintesc...ma duc putin afara cu bufnitza si revin!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Lavi, iti dau dreptate in ceea ce zici pentru ca fosta mea prietena din facultate, fata a doi mari avocati de pe piata NATIONALA, are 31 de ani si nu face nimic; si va afce 50 si tot in umbra lor va fi, un parazit care suge din veniturile lor.

Dar altceva vroiam sa zic; am si eu temerea a ce ai zis tu. Ma uit la vecinii mamei ( fostii mei vecini ) o familie cu niste venituri clar de tot peste medie. Tatal familiei a fost toata viata sef de santier energetic pe undeva prin lume si a castigat ( din ce zice el va zic, undeva in jur de 30000 dolari pe contract. Un contract are cam max. 1 an si jumatate. Au doi baieti si desi au avut intotdeauna bani, au preferat sa sta in 2 camere ( cei drept el e mereu plecat si nici nu prea sunt genul de familie cu musafiri ).Doi baieti de 16, respectiv 18 ani. Sunt imbracati numai de la Kenvelo, unul din ei avea telefon Nokia N-gage de cand a aparut, arata excat precum copii de bani gata. Stiti ce face diferenta? Daca au zbarcit-o la scoala, dispar toate ca prin farmec.
Celui mare i-a dat taica-su masina lui. A reparat-o, a vopsit-o, a aranjat-o in iarna si a parcat-o in fata blocului. S-a uitat copilul la ea pana in vara, in ziua cand s-au afisat rezultatele de admitere la facultate. Pana atunci nu avea voie decat sa o stearga de praf.

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by Mihaelutat

Sper ca acest scaun este rezultatul sucului de struguri pe care l-a baut ieri cu mare placere si fara limite, ca na, bona nu a stiut sa spuna "nu" batailor cu cana in usa frigiderului, realizate de piticul pofticios.

Apropo de asta, vreau sa va zic din experienta burticii lui Boscu ca nu neaparat sucul in sine i-a provocat scaunele astea rebele ci si temperatura la care i le-am servit. Banuiesc ca la el si suc de orez daca i-as da, daca ar fi prea rece ( si nu ma refer la 4 grade din frigider, si asa, bine dezmortit ) tot cufureli ar face.

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Camelia, si Stefan cauta in galeata de gunoi...odata mi-a scos coaja d ela cartofi si incepea sa bage in gura.E bine c anu va fi pretentios si nu va muri de foame daca vin vremuri grele
Felicitari pentru "dintzi"
Cu faptul ca nu te lasa sa pui mana la "pasa" nu cred ca e vreo problema...e doar un reflex de aparare.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pisi eu n-am zis ca daca ai bani => obigatoriu copii prost crescuti.
Dar trebuie sa stii cum sa dozezi ceea ce le oferi, sa nu aiba impresia ca totul pica din cer si va pica la infinit.
Din pacate multi parinti in situatiile astea dau gres.

carnea tocata in magazin nu-mi place pt ca prefer sa o spal si sa o curat de pielite, tendoane, etc inainte. Daca gasesc prin ea "zgarciuri" in timp ce o mananc... nu-mi mai trebuie mancarea respectiva si e pacat daca tot am facut-o eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aveti grija cu cautatul in galeata cu gunoi! A fost nu de mult un caz pe forum - o fetita a murit pt ca a inghitit cateva picaturi de Mr Musculo dintr-un flacon aruncat la gunoi. I-a ars esofag, stomac, tot, a mai trait in coma cateva zile.

Camelia sa nu aibva usturimi de la vreo infectie urinara. Nu strica o urocultura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:
Originally posted by lavi02
b]carnea tocata in magazin[/b] nu-mi place pt ca prefer sa o spal si sa o curat de pielite, tendoane, etc inainte. Daca gasesc prin ea "zgarciuri" in timp ce o mananc... nu-mi mai trebuie mancarea respectiva si e pacat daca tot am facut-o eu.

Lavi,daca nu folosesti cantitati industriale de carne tocata si nu tai porci sau alte animale decit de Craciun,eu zic ca nu se merita, te poti descurca cu una manuala ptr 1-2kg carne pe saptamina!
Cind am fost in suedia am ramas impresionata de carne tocata din magazine:grasimea in procente pe fiecare caserola, si mai grase si kiar fara fir de grasime!Mai asteapta si tu ca tot am intrat in Europa si poate o sa fie si la noi asa!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare[/b]
Varsta lui Simon

Mergi la inceput