Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
Salutare si de la noi,
Eu is cam obosita ca Emma s-a trezit de 4 ori azi nopate si nu pt vedea dc i-a ieist maseaua ca nu a lasa si azi de dimi i-am gatit conopida cu sos alb si brinza si ciulama de pui dupa retzeta Toancai.
Conopida care altadata o devora acum a luat cateva linguri,in schimb ciulamaua a halit-o.Am fost si cu ea la copii la activitatzi 1h.
Acum vad ca doarme de 3h si nu s-a trezit, poate incep belladona si chamomila sa isi faca efectul.
Silvi- vazut Alain, dulce foc, ma bucur pt reusita petrecerii, pina la urma ai taiat motz si a ales ceva?Nu pot lasa in drop comentarii, dar zi-mi te rog la Alain cand a incpeut sa isi faca homeopatele astea efectul?
Moni -vazut pe surioara Dia tare dulce si scumpa, nu pot lasa inca comentarii dar ma mai uit maine, poate isi revien drp-ul- si emma face la fel ca Dia, dc ii cerem un aalta, aduce tot, o sa o filmez sieu, sper sa reusesc, ca stitzi voi ca uneori copii astia se opresc din ce fac dc ne vad ca insistam cu camera.
Mirela- pupici, sanatate si fruntea sus ca va fi bine cu rabdare.
DanaE-multa sanatate sa itzi treaca sanul repede.
Daniela- pupici la nazdravana, haioasa foc cu dusul si apa.
Canda- ne bucuram de vesti-pupici.
Janine- pozeeleleeeeeeeee unde sunt?
Giova-Marco e un dulce si ai grija inca o zi sa nu ai faca febra-pusi!
Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
silvi_2005 spune:
Giova am pus acum inca vro doua poze, socrul meu e cel cu barba iar sotia lui e tipa bruneta cu parul lung, are un coifulet pe caphttp://www.dropshots.com/silvi2
Moni, am pus special pt tine 2 poze cu cateva distre creatiile mele culinare uita-te ca apoi le sterg.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Denisa draga, motul i l-am taiat eu ca nu puteam sa-l las fara mot taiat iar nasii nu au putut sa vina acum.A ales o motocicleta machetuta ca fretele meu a insistatt sa i-o puna, cheile de la masina si cartea....dupa ceea pixul si celularul, banii sau cardul nu l-au atras deloc n-a vrut sa puna mana pe ei, a rasturnat tava mai bine.cred ca am pus si filmuletul, ma uit acum sa verific.
Mai nu stiu ce sa zic, remediile si-au facut efectul dupa vreo 2 zile, acum se trezeste de 2 ori dar adoarme in 2 minute la loc, ianinte se trezea de peste 5-7 ori, eu sunt multumita si asa.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Giova spune:
Silvi mi-ai facut cu platourile alea. eu care n-am mai mancat de la ora 18. Eeee, ce soacra tanara ai!!!
Te cred ca ai avut o zi plina si ca-ti lipseste Jean, mai ales in aceste momente speciale.
Moni lasa ca poate asa s-a lecuit de aruncat banii aiurea.
Denisa nu am inteles: i-a iesit sau nu maseaua?
eu sper sa nu mai faca febra, ramane sub observatia mea oricum. caci de dr. nu dau. cred ca mai facem vaccinul de la 13 luni si o schimbam.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
monica70 spune:
SILVI Trimite si la Arad .Noroc c am papat 2 branzoici facute de mami si nu mi-e foame,ca altfel treceam urgent la bucatarie.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
silvi_2005 spune:
Giova nici eu n-am mancat aproape nimic azi ca am tot ciugulit si mi-a trecut pofta de mancare, nici tort nu am gusta.Ti-ai revenit de tot? Mai ceai antiadipos? Am vb ieir si Jean si Alain tot zicea la telefon tata? tata? de saracul Jean nici n-a mai putut sa vb..off ca abia astept sa treaca perioada asta.
Fetelor va pup ca ma retrag si eu vreau sa mai adun din bucatarie...in soapta sa nu-l trezesc pe Alain si sa fac un dus si apoi la culcarica.
Giova spune:
E greu Silvia, dar va trece.
Spor la adunat si noapte buna si linistita.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
monica70 spune:
Noapte buna si de la mine!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasebe spune:
Noi am inceput cu chamomilla si belladonna de miercuri si de abia ieri am vazut efectul (desi...o fi fost si vaccinul de vina). Ieri a dormit Tibi in cursul zilei cate 2 ore in 2 reprinze, noaptea s-a trezit o singura data! Azi a dormit foar o repriza de 2 ore si-un pic, dar a fost fresh in rest. Sunt curioasa cum doarme la noapte!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
T_Ioana spune:
Silvia minunata petrecere........mi s-a parut ca toata lumea s-a simtit bine. Mi-a placut in mod special ca socrul tau si sotia au venit de la Cluj ca sa nu lipseasca de la ziua nepotelului. Iar platourile au fost ceva de vis
Mirelus, eu am fost roz deschis prima si prima data si dupa aia m-am facut un movulet ca a Maraki din ala de ti se strapezesc dintii, si pt ca am vazut ca am puncte m-am schimbat in galbenul asta turbat, dar tot e mai bine[:D0....pupicei!
Eu sunt tare necajita ca nu a mancat azi Razvan decat o masa solida. In rest a baut cam 650 ml lapte dar a mancat doar la 12 omleta din 2 oua si un cremwurst fiert. Nu a vrut nici fructe, nici iaurt..........of, sper sa fie de la dinti ca e cam matzait. Plus ca in seara asta m--am muscat de gat de era sa mor de durere si spaima. Adica am fost super socata, ca el nu m-a mai muscat niciodata, doar pe Cristi de vreo 2 ori dar nu e genul muscacios. Si acum s-a gasit sa ma muste pe mine si inca si prin bluza de mi-a ramas pe gat semn cu tot cu modelul bluzei. Sper din suflet sa-i iasa ceva dinti ca sa ma linistesc pentru pauza asta (iar!!) la mancare.....
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"