Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasebe si la Tibi isi fac efect astea? asa rapid? Numai la noi nu.
De fapt. dr. homeopat mi-a zis ca, Chamomilla isi face efect rapid, dar trebuie data tot timpul, cand are copilul dureri. si Calcarea asta, are efect mai de durata.
Ioana poate or fi dintii. si pe Marco cand il deranjeaza vine si ne musca de genunchi, sau isi musca jucariile de plus. {Pai a papat bine Razvan.
Marco mi-a baut 350 ml lapte( dim. si acum), a mancat 200 gr dovleac + cartof, si 200 gr iaurt cu capsuni.

Mi-a adormit in sfarsit. Inca a adormit super repede, tinand cont ca s0-a trezit la ora 21. Nu are febra, dar la noapte il tin sub control.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ma duc si eu in pat.
vad ca pe aici bate vantul.
Noapte buna gagici si spiridusi!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Silvi-super platourile si mersi de raspuns, oricum a ales bine Alain si nu pot scrie comentarii dar avetzi niste poze voi 2 superbe.Fii tare ca greul a trecut, mai e putzin si vetzi fi impreuna iara.
Anasebe- mersi iubita, noi avem doar 1 zi jumate de homeopate si astept sa vad de miine rezultate, faza e ca ea se trezea de la masele max de 3 ori doar azi nopate a facut asta cu 4 ori si eu ii dau cele 2 in putzin apa dizolvate ca ea sub limba nu ar tzine pastilutzele sub nici o forma.
Giova- are doar un singur colt de masea iesita, dar avand in vedere c aies 2 si au mai mult de 1 clt, mai dureaza probabil.Bafta la noapte sa nu faca febra.
Moni-pupici si ce mai face Dia?
Ma duc si eu sa ii mai dau laptic emmei si sa ma culc apoi, ea papa 400 seara dar 3oo-320 max din prinma si apoi restul.

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!David
Tiberiu Stefan
Mark Victor
Clara Francesca
Andrei
Emma Andreea
Andreea Mary
Ioan Daniel
Eduard
Alain Nicolas

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Numai eu matinala pe aici?
Diana ne-a dat desteptarea pe la 7 Plangea brusc prin somn ... si se oprea repede,asta de vreo 3-4 ori acum dimineatza si zice Ghitza ca si azinoapte. Si i-am dat nurofen.Si aseara i-am dat ca era cam cu degetele in guritza si maraita.
Am luat-o in pat cu noi,dar pentru ca nu statea locului, am scos-o din sac si am schimbat-o.Ghitza s-a dus sa faca o cafea si am zis ca poate mai sta gagica in pat cu mine vreo 5 minute.Nici vorba! A coborat iute, a adus papusa si a luat bibe sa ii dea lapte (ea nu voia ) I-am luat repede bibe pana nu-l varsa peste tot asa ca a fugit urgent in camera de zi.S-a intors in viteza cu cele doua telefoane mobile Pe urma a plecat iar in camera de zi ... S-a intors Ghitza nedumerit ... ca cine a aprins televizorul??? Oare? A aparut urgent mandra la mine in pat si cu telecomanda ... Asta facea ea pe la 8 cand noi mureasm de somn
Eu am mai stat un pic in pat,fara sa pot adormi la loc,iar ea dincoace cu Ghitza ... Acum au plecat sa ii dea piureu de fructe.Sper sa pape,ca a bagat la greu pufuletzi.
Ce e mai nasol ca nu ma mai lasa in pace sa lucrez,tot timpul vine la mine la birou si ma trage de pantaloni sa o iau in bratze - sa poata studia ea ce-i p-aci.Dar nici nu sta mai mult de 2-3 minute si se zbate sa plece.Pe urma iar vine si tot asa Sau vine tot aici la cosul de hartii,sa le rascoleasca
Iar Ghitza nu ma ajuta deloc.Cand sunt acasa ,doar mancare ii da, o schimba,sau o culca,in rest nu se joaca cu ea ,sa pot lucra linistita.Sau mai rau,isi gaseste urgent motiv sa plece de acasa Daca n-ar mai veni ai mei sa o plimbe,sau sa stea cu ea ,n-as putea face nimic conta .Toata ziua ne certam pe chestia asta .
Saptamana asta ar trebui sa merg si la dentist iar,ca am intrerupt,plus sa incep cu orele de condus,trebuie sa il sun si pe instructor sa vedem cum programam.La cumparaturi nici vorba,n-am ajuns Azi voi sta ingropata in hartzoage,macar astea sa le termin cat de cat.Si nici la cosmetica n-am fost cum mi-am propus,dar voi merge de sambata viitoare,acum s-au cam stricat planurile cu febra Dianei.Si cu masajul vreau sa incep iar,macar odata pe saptamana ,de relaxare.
Mi-am mai luat iar o cutie cu multivitamine,sa nu cad lata
No,gata,trec la treburi ....
Duminica placuta , ce faceti? Inca dormiti? GIOVA cum e MARCO?
Mai intru eu sa vad,ca-s prin zona.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi!!!
Alain a fost super agitata asta noapte, personal cred ca petreceerae l-a agitat ca tot visa si se trezea speriat nici n-am mai numarat de cate ori s-a trezitLa ora 8 si jumate a fost sus, sunt cam zombi si la a treia cafea deja.
Moni am zambit citind postarea cu Ghita, exact asa faceam si eu cand venea Jean de la munca, i-l plasam pe Alain ca aveam si eu treaba de facut o multime si ma gandeam ca poate si ele sa se joaca cu fiul-sau putin.Plus ca el venea si la 6 seara cateodata si mai avea doar 3 ore de petrecut cu el....
Anasebe ma bucur ca Tibisor e mai bine de la remedii.M-am uitat si eu in gurita lui Alain si parca am vazut ca vrea sa iasa jos si doua maselute...cine stie ce dureri rabda si ele saracutul, ma enerveaza ca de o luna e asa si nu vad nimic iesit...
Denisa multumim de aprecieri.
Giova, pupicei, cum sunteti?Mai are Marco febra?

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Fetelor am o rugaminte, imi puteti spune cele care folositi deja scaunul de masina pentru copilasi de la 9 la 36 de kg ce firme aveti si daca sunteti multumite.Eu asta vreau sa ii iau lui Alain acum, un scaun de masina. Noi l-am avut pe cel de la Graco cu baza de fixare din plastic care ramanea in masina, a fost f bun dar am dar pe el o caruta de bani si eu l-am vandul apoi cu 2,5 mil......Acum vreau s ii iau unul bun dar nu mai dau asa de multi bani ca nu merita.
Voi ce scaun de masina imi recomandati?

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvia, ti-am pus un link pe messenger cu scaunul pe care l-am cumparat eu. Eu sunt foarte multumita de el, singurul dezavantaj este ca nu are husa de bumbac dar o sa imi faca o prietena dupa modelul husei ei. Acum iarna, cand e imbracat gros nu e prea important dar la vara, cand va fi mai dezbracat si va intra pielea in contact cu scaunul ar fi bine sa-i fac husa de BBC. Oricum, am remarcat ca nici cele scumpe nu au toate husa de BBC. Mi-a placut ca a venit repde scaunul iar taxa de transport a fost rezonabila, deci m-a costat in jur de 250 lei totul. Daca il cumparam din magazin ieseam mai scump.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Multumesc Ioana,
Va multumesc pentru aprecierile lasate in drops la toata lumea.
Ce liniste e prin zona....se vede ca-i duminica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai de mine ce mai pauza
Am bagat si eu nasul,dar se pare ca de pomana ... trec inapoi la conta imediat
Diana e cu mami in apartament la frate-meu ca afara am zis ca n-o scoatem totusi azi.Poate maine.Ea saraca si-a luat haina si ghetele de cum a vazut-o pe mami E ok,dar a papat cam aiurea azi.Totusi a bagat pilaf de orez cu carnitza cu mami.Inainte de asta,cu mine a papat niste bucati de galuste din supa, dar cand n-am lasat-o cu mainile in farfuria cu supa s-a crizat,a inceput sa dea din picioare si a proiectat supa in freza si pe haine asa ca am lasat-o balta . Si dimineatza a papat ceva piure de fructe parca,dar nu mult. Husbandu s-a carat la taica-su cu mancare - a evadat,pana diseara nu apare precis.Eu ma lupt cu conta,tot fac si nu se mai termina si nici nu m-am apucat inca de declaratii,alea mai diseara probabil.Macar alea sunt pe hardul cu net si poate mai apare careva sa imi tina de urat pana le fac si le listez acum ca tot bate,vantul,lucrez dincolo unde n-am net.
SILVI eu sunt doar la a doua cafea
VAD CA LA TOATA LUMEA E PROBLEMA CU DINTII ASTIA
Gata ,ma reapuc de treaba.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput