Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 28
monica70 spune:
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Diana a dormit si ieri si azi pana pe 10 ,numai dumnica m-a trezit la 7
Ea deocamdata e ambidextra se pare
Sanatate bolnaviorilor
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Am vazut filmuletele cu dani si Diana . Super, super .
merg sa-mi beau cafeluta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
dana_ene spune:
Bumbita, si iarasi . Ma bucur pentru voi.
Si eu pariez ca va fi Fecioara .
Mirela, of ! Bietul Dani. Sanatate multa .
Fetelor, trebuie sa vedeti ASTA. NEAPARAT CU SUNET!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Giova spune:
Dana .
.
Cu asemenea momente... le uiti pe cele naspa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
mirela10 spune:
DANA,SUNT MORATLI BEBEII AIA,ZAMBEA SI DANI LA EI!
voi puteti sa vedeti filmuletele din drop mari,e vreo optiune pe care sa apesi?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
Biancas spune:
Neatza gagici.
Am fost si noi azi la vaccin si Dani s-a comportat foarte bine, a plas vreo 30 sec si gata..a uitat ca i-am dat cheile de la masina si ii plac foarte mult. Acum e afara cu sotul meu, s-au dus sa platesca gazul. Giova, 307 lei mi-a venit gazul pe decembrie + consumul 80.
Data trecuta i-am tot spus la doctoritza ca mi se pare ciudat ca Dani nu a mai crescut de la 10 luni si alataieri tot 76 cm avea. Doctoritza are un aparat de masurat facut din lemn si partea peste 76cm nu era adaugata la el. Azi a spus ca a adaugat si partea aia si a zis sa il mai masoare odata ca eu sunt nemultumita de inaltimea lui. Si binenteles ca are 78 cm nu 76 cum a spus prima oara. Mi se parea si mie ciudat ca finul meu are 73 si se vede f bine diferenta. Deci rectific datele lui Dani la 1 an (Giova, Dana)
10.200 si 78 cm, va rog sa faceti modificarea
L-am vazut si eu pe Dani si pe Diana.. doi copii frumosi..
Dana, super linkul dat de tine, l-am avut si eu pe calc
Giova, la Marcolino.
Silvi la Alain.
Mirela, sa va faceti bine repede, sa va treaca tusea aia odata. Incearca cu ridiche si miere. Scobeste o ridiche neagra si pune miere si lasa de seara pana dimineata si a doua zi dai 3 linguritze pe zi. In urmatoarea seara repeta iar...Eu asha am scapat odata de tuse caci medicamentele nu m-au ajutat
Ursu, multa sanatate la Raisa.
JG, ne-ai promis niste poze , eu inca le mai astept.
Va pe toate, ies ca de la 4 am examen.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
mirela10 spune:
BIANCA,bine ca ati scapat de vaccinul ala nesuferit.pupicei la baiat sa-i treaca bubu repede.cat despre ridiche neagra,nu am vazut pe aici...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
dana_ene spune:
Bianca, bafta la examen!
O sa modific inaltimea lui Dani, sigur.
Am citit la Discutii generale subiectul despre Mariuca AndreeiC. Am vazut si pozele puse de taticul ei. E o frumoasa si mi se pare ca seamana cu Andreea.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Biancas spune:
Dana, sa fie. Asta nu e asha jalnic ca ala de vineri. De ala imi e mie fricaMultumesc de modificare
Mirela, poate gasesti rosie atunci. Nu stiu daca e la fel de buna, dar merita incercat. Rau nu are cum sa ii faca.
Gata, chiar ca am iesit.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006