Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 27
bumbita spune:
buna dimineata !
am fost si noi la echo si acum exista o certitudine ..." se prezinta un sac ovuolar de 19/10/17 mm, corespunzator unei sarcini de 5 saptamani si 5 zile " DPN 21 septembrie 2007.
acum sunt la serviciu la mine..dar ma voi duce acasa unde va voi scrie mai multe.
poze si filmulete sebi
bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)
Giova spune:
Neatza!!!
Mama ce noapte misto.
Sa fi fost Chamomilla aia de vina? a dormit marco al meu pana acum cand m-am dus de i-am ridicat roleta.
M-am trezit de 3 ori/noapte, dar numai ca sa vad eu ca e ok, ca rasufla, etc. Nu eram obisnuita sa dorm si sa doarma non-stop pana dimineata.
Moni si Mirela vad filmuletele imediat.\, dupa ce papa Marco.
Maraki ce fain ca e zapada la voi....cica si in Vest la noi vine de joi. Tare curioasa sunt. ar fi super. Tu vrei sa te tunzi ca mine, eu vreau mai scurt. M-am saturat de aceeasi freza.
Vreau sambata sa ma tund si eu si Marco, numai sa se termine renovarile la salon.
Ursu insanatosire grabnica Raisei .
Silvi ai rezolvat testele pana la urma?
Bumbita asteptam detalii. Deci... acum esti intr-adevar . Ti s-a confirmat.
Nico, Oana, dana si o zi buna.
Ioana super interesant articolukl.Eu nu l-am urmarit pe Marco, si eu sunt stangace, dar scriu cu dreapta. restul fac totul cu stanga. Clau e dreptaci. sunt curioasa marco ce va fi.
Nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic....merg sa-i dau maimutei sa pape.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
T_Ioana spune:
Bumbita!!!
Deci bebelina va fi Fecioara......daca nu cumva se razgandeste si mai sta vreo 2 zile in burtica mamei
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
mirela10 spune:
imi vine sa ma spanzur...dani a tusit toata noaptea,tuseste intruna,si muci nu mai zic.n-am dormit mai deloc,iar el saracutul ar fi dormit dar nu putea...iar ma duc azi la dr,sigur nu-mi da nik...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
mirela10 spune:
URSU,numai bine ce intrebam de tine...of,pupici la bolnavioara,sa-i treaca repede
ALI,tu pe unde umblii,ce mai zici?
NICO,si cu cine o sa stea daria?
l-am pus un pic sa doarma,dar ce poate de tuse?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor si eu sunt la iab Alaine e pus la somn.Asta noapte a dormit cu mama si s-a trezit din ora in ora.....eu nu stiu ce sa mai zic o noapte e bine si una e rau, cred ca faza asta cu dintii nu prea are solutie...decat rabdarea. Eu am auzit de curand de la o asistenta ca atunci cand stau sa para dintii e bine sa badijonezi o data/zi gingiile cu miere si bicarbonat ca bicarbonatul macereaza gingia si iese dintele mai repede, voi ati mai auzit careva faza asta?
Giova felicitari lui Marcolino, bine ca s-a linistit puiutul mic.Am terminat asta noapte testul, ca era 2 pagini de exercitii si pe cand l-am terminat se facusera 8.
Ioana f bun articolut pus de tine cu manutele, asa citisem si eu explicatia era mult mai complexa si mai lunga dar concluzie era aceeasi.
Moni o zi buna la serviciu.
Ursulico dar ce a patit Raisa, s-a racit si ea?
Cuscra spor la treab si pupici mai pune si tu poze cu Daria sa vada fetele ce nora simpatica am
Eu ma apuc acum sa postez rezumatul, sper sa ma lase Alain ca dupa aceea imi trece ziua si nu mai am timp.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
T_Ioana spune:
Ursoaica, of, si voi?! Sanatate Raisei!
Mireluta, Doamne bietul Dani. Si eu in locul tau as merge la Urgente cu el si as face un pic de circ, sa iti dea ceva antibiotic bun, sa ii treaca ingerasului raceaala...Sanatate multa!
Silvi, saracul Alain! Sa nu te superi pe mine dar tu esti sigura ca e de la dinti?!! Iar faza cu maceratul m-a lasat masca......adica "macerat" mie imi suna a ceva invaziv.....poate-s eu cam dusa
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Giova spune:
Silvi eu am auzit de miere sa-i pun pe gingie. asa mi-a zis mama si bunica.
Si mi-au mai zis sa-i masej gingiile cu bucatele de lamaie.
Sincer nu am incercat cu nici una. dar daca ma cuprinde si pe mine disperarea si se va trezi des, aplic tot ce stiu.
Mirela imi pare rau, of saracutul dani sa-i treaca.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
acina spune:
Buna secta,
Off iar spiridusi bolnaviori, sanatate tuturor si sa se faca repede bine.
Bumbi chiar se confirma sarcina, super , ma bucur pt voi.
Mai ce copii evoluati avem deci nu mai sunt bebelusi sunt copii da.Care mai de care mai dragalas .
Pupicei tuturor.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii